Našli jsme v lese uvazaného psa tak jsme si ho vzali měl asi 5 měsícu, byl to rostomylí pejsek ale pak to přišlo začal utíkat a vracel se až klidně až za 2 dny když sme ho pustili na zahradu uběhla minuta a on byl prič prosím pomocte nám nevíme co máme dělát :(
latifi
napsal(a):
Našli jsme v lese uvazaného psa tak jsme si ho vzali měl asi 5 měsícu, byl to rostomylí pejsek ale pak to přišlo začal utíkat a vracel se až klidně až za 2 dny když sme ho pustili na zahradu uběhla minuta a on byl prič prosím pomocte nám nevíme co máme dělát :(
Postavit plot a začít chodit na DOBRÝ cvičák.
latifi
napsal(a):
Promiňte, ale vy jste cizinci? Protože, pokud jste Češi, tak podle toho, jak píšete, nebudete schopni porozumět vůbec žádné radě... veškerá následná diskuze je tudíž zbytečně ztracený čas všech dobrosrdečných diskutujících. Anebo si děláte legraci...
Uživatel s deaktivovaným účtem

no pravopis sice hrůza ale myslím že na to si tu nehrajem ,podstatné je co s tím lumpem. takže zajistit aby se nedostal ze zahrady, ucpat díry, zabránit mu utíkat . Ven chodit jen na dlouhém vodítku a zatím nepouštět ,jak se pes naučí toulat odnaučuje se to špatně. no a začít chodit na dobrý cvičák kde vám poradí .
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
no pravopis sice hrůza ale myslím že na to si tu nehrajem ,podstatné je co s tím lumpem. takže zajistit aby se nedostal ze zahrady, ucpat díry, zabránit mu utíkat . Ven chodit jen na dlouhém vodítku a zatím nepouštět ,jak se pes naučí toulat odnaučuje se to špatně. no a začít chodit na dobrý cvičák kde vám poradí .
Já tedy pravopis řeším, protože ten mi napoví, nakolik bude protějšek schopný porozumět napsanému. Jsem starší člověk a stále dokola mě udivuje, jak klesá gramotnost národa. S tím bohužel souvisí i schopnost samostatně uvažovat. Protože, opravdu si myslíte, že vaše rada je něco, na co by člověk nemohl jaksi přijít sám i bez předchozích zkušeností a bez ptaní se na internetové diskuzi?
Pokud jsou zadavatelé cizinci (vycházím z úvodní fotky), tak by měli v psaném projevu co nejvíce používat kontrolu pravopisu, protože se takhle zbytečně předem degradují.
Co chcete za radu? Proti útěkům neexistují pilulky.
I malé hloupé dítě by mělo přijít na to, že nejlepší je opravit plot a psa zaujmout doma tak, aby ho to tam bavilo a neměl více lepší zábavy mimo pozemek.
Hlavně psa označte (čipem nebo minimálně telefonním číslem na obojku), aby se zase neztratil.
Ano, souhlasím s příspěvkem výše, lidé neskutečně hloupnou a nejsou schopni samostatně a bez internetu přijít ani na to, jak stáhnout gatě na záchodě.