Chodský pes - hladame fenku + literaturu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.12.2014 11:49
ayen

XXX.XXX.89.99

Dobrý den, prosím Vás o dve informácie ohladne chodského psa. Dlho sme vyberali plemeno a po dlhom zvazovani sme sa rozhodli pre chodského psa. Za rok si chceme kupit šteniatko. Prosím Vás o doporučenie knihy literatury o chodskom psovi...na nete som nejak toho moc nenasla co sa tyka tištenych knih. Budem rada za Vaše tipy. Prípadne odkazy (priamo stranky klubu chodskeho psa poznam, i forum o chodsom psovi..) ale niečo dalšie...idealne knižku do ruky. Alebo i dobré články. Po dlhom zvazovani sa ku tomuto plemenu najviac priklaname. Chceme sa ist pozriet i na svody alebo nejake vystavy ci priamo ku chovatelom. Knizku by som moc rada nejaku mala.

Prosím Vás tiez o doporučenie, hladam chovnu stanicu kde maju fenku vyrovnanú ale rada by som aby mala výrazné znaky v tvári (výrazne delenie čiernej a svetlej farby ) chceme psíka od takejto matky ktora uz má pár vrhov zasebou a je skusenou matkou. Budem rada za tipy tychto chovnych stanic (stredne čechy, praha idealne, ale nemusi zalezat na lokalite) aby sme dané chovne stanice stihli spoznat a potom podla aktualnych vrhov mohli vybrat steniatko. Ďakujem

30.12.2014 20:41
ayen

XXX.XXX.89.99

dekuji ale takto som uz hladala...tie tituly co su zverejnene nie su dostupne ku predaju...preto tak hladam...ze kde sa to da kupit...

30.12.2014 22:06
rapotacka11

XXX.XXX.32.129

Omlouvám se, nevšimla jsem si. . .

30.12.2014 22:32
rapotacka11

XXX.XXX.32.129

Chodský pes - Jan Findejs (nakladatelství Dona)
Představte si, že tu brožurku mám. Teď jsem ji objevila.Kupovala jsem vše o psech, ale "choďáci"
mě nikdy nezajímali - to jsem musela mít velkej absťáksmajlík.
Stála mě 85kč - zadarmo ji nikomu nedám a za ty peníze (+poštovné) nestojí.(ani bez poštovného)
To Vám říkám upřímně. V září jsem si kupovala (v Levné knihy) knížky a měli tam SNAD
všechna plemena, opravdu pěkné ,vázané a obsáhlé (59,- cena není podstatná)

4.1.2015 23:52
ayen

XXX.XXX.89.99

rapotacka11 napsal(a):
Chodský pes - Jan Findejs (nakladatelství Dona)
Představte si, že tu brožurku mám. Teď jsem ji objevila.Kupovala jsem vše o psech, ale "choďáci"
mě nikdy nezajímali - to jsem musela mít velkej absťáksmajlík.
Stála mě 85kč - zadarmo ji nikomu nedám a za ty peníze (+poštovné) nestojí.(ani bez poštovného)
To Vám říkám upřímně. V září jsem si kupovala (v Levné knihy) knížky a měli tam SNAD
všechna plemena, opravdu pěkné ,vázané a obsáhlé (59,- cena není podstatná)

Dakujem za odpoved, ale v jenom z prispevkov sa na mna osočujete....v druhom zas prehladate svoju kniznicu aby ste zistili ze mate knihu ktoru zhanam. Ak mate tolko času mi odpovedat, prosim nabuduce bez osočovania...načo si kazit naladu no nie smajlíksmajlík

6.1.2015 13:11
pidla

XXX.XXX.106.11

Knížky speciálně o konkrétních plemenech bývají obecně zcela naprd. Osobně bych doporučila pořídit nějakou kvalitní literaturu o psech obecně a specifika plemene si zjistit u chovatelů a majitelů.

Přidejte reakci

Přidat smajlík