Uživatel s deaktivovaným účtem

Myslím, že s laponským ovčákem je u nás asi tolik zkušenností jako se stády sobů. Asi budete průkopník, dovezte a uvidíte.
Tady jsou chovatelé téhle rasy, taky mně dost zajímala, s chovatekou jsou si psala..je jich i nás jen pár jedinců, ale prý jsou to naprosto úžasní pejsci, oddaní svému pánu a své rodině, milující děti a vůbec lidi.Protože nebyli šlechtění k žádnému lovu, byl to prý jen jako společník, nemá žádný lovecký pud..tak mi to paní psala.. Více se informujte tady
na to jak je to u nás vzácný pejsek cena nebyla vysoká..
lapinkoiracz.webnode.cz.
jupa111
napsal(a):
Tady jsou chovatelé téhle rasy, taky mně dost zajímala, s chovatekou jsou si psala..je jich i nás jen pár jedinců, ale prý jsou to naprosto úžasní pejsci, oddaní svému pánu a své rodině, milující děti a vůbec lidi.Protože nebyli šlechtění k žádnému lovu, byl to prý jen jako společník, nemá žádný lovecký pud..tak mi to paní psala.. Více se informujte tady
lapinkoiracz.webnode.cz.
jeej to ste mocc mocc hodná, a vy ste sa nakoniec pre aku rasu rozhodli? velmi dakujem za kontakt, určite napisem...my chceme chodskeho psa, a tento mi prijde trosku niecim podobny len ma kratsiu srst co sa mi i viac libi. No neviem ako je Lapinporokoira vhodny na hlidani...Chodsky pes tak primerane pohlida...Dakujem za pani se urcite zeptam. Moc diiikyy
jupa111
napsal(a):
lapinkoiracz.webnode.cz.
Tak som sa pozrela na tie stranky a pani ma rasu lapinkoira ja som skor myslela prave toho kratkosrsteho z rasy Lapinporokoira (zneju tak podobne) ale psik vyzera takto https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/c7/e2/26/c7e2263ee9eed2a0d55bbc36959a890b.jpg alebo http://3.bp.blogspot.com/-LfIL9_WvlwU/UVsdtD_J-xI/AAAAAAAABBE/4Bk3bAEv4Gk/s1600/DSC_9587.jpg
Aha neumím číst
, ani jsem netušila, že je ještě podobná rasa..
No já měla 14 let akita inu s pp, ale před pár měsíci zemřela, tak nakonec mám zamluvené štěnátko zase akity-ještě nenarozené
Ještě máme doma fenku špringršpaněla s pp, ale ta je spíš partnera na nahánky..
Je to samozřejmě zlatíčko taky, moc hodný pejsek, ještě nikdy na nikoho nezavrčela, je moc hodná a miluje taky lidi, děti i pejsky..
Ještě máme doma starou bíglici /má 13let/ bohužel má rakovinu, už podruhé , už se to nedá operovat, zatím vypadá jakoby v pohodě, ale je nám jasné, že to tak dlouho nebude a chceme ještě jednoho pejska, at nezustane sama..
Mě se zase víc líbí ta dlouhosrstá, stále s tou myšlenkou bojuji..ale asi zustanu u akity, člověk jak se zamiluje do plemenne, tak pak už nehce měnit
moje první byla fenka afgána s pp a zemřela v 15letech, pořád se mi moc líbí, ale to je zase pejsek který má obrovskou naročnost na pohyb a péči o srst a to se 3 dětma vím, že bych už nezvládala, tak jak když jsem byla ještě bezdětná..
Tak držím palečky, at si vyberete správně
Dobrí deň. Chcel by som sa spíať tiež na nejaké chovatelské stanice tohto plemena. Máme totiž fenku lapinporokoiri a chceli by sme k nej fešáka, je to skvelí pes a výborný spoločník, užívame si každú chvíľku na plno. Majiteľ od ktorého ju máme nám o nej veľa nepovedal a aj kontakt na neho som stratil, skúšal som aj internet no márne.

whiss
napsal(a):
Dobrí deň. Chcel by som sa spíať tiež na nejaké chovatelské stanice tohto plemena. Máme totiž fenku lapinporokoiri a chceli by sme k nej fešáka, je to skvelí pes a výborný spoločník, užívame si každú chvíľku na plno. Majiteľ od ktorého ju máme nám o nej veľa nepovedal a aj kontakt na neho som stratil, skúšal som aj internet no márne.
V ČR je jeden mladý pes, viděla jsem ho na výstavě. Jenže ten vám asi těžko nakryje bez PP fenu. Jinak asi těžko někoho najdete, tahle skutečně málopočetná a málo známá pelemena se zpravidla nemnoží.