Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.8.2005 15:21

Ahojík

Tak posílejte fotečky krásných RR...moc se těším :-)

Toto kje můj milášek Abísek :-)

28.7.2005 12:21

clark napsal(a):
Ahojík

Takovej kulturista...

28.7.2005 12:35

impact napsal(a):
Takovej kulturista...

Myslím že tě teď mám na ICQ :-D

28.7.2005 14:01

clark napsal(a):
Myslím že tě teď mám na ICQ :-D

No tak už nemáš. Zkus se na mě připojit ještě jednou.

29.7.2005 16:59

impact napsal(a):
No tak už nemáš. Zkus se na mě připojit ještě jednou.

Ono se zdá že je kulturista :o) Jinak má normální pěknou postavu jakou má mít RR. Ale silu má jako blázen

abísek

30.7.2005 21:25
abísek

clark napsal(a):
Ahojík

Tak vám posílám další fotky...vy se moc k světu s posíláním nemáte :-(

Tak to je abísek v celé své kráse :-)

abísek

30.7.2005 21:26
abísek

abísek napsal(a):
Tak vám posílám další fotky...vy se moc k světu s posíláním nemáte :-(

Tak to je abísek v celé své kráse :-)

Tady s kámoši - kokřice Bessy a toy pudlík Clárk

Tahle trojka je skvěle sehraná

abísek

30.7.2005 21:29
abísek

abísek napsal(a):
Tady s kámoši - kokřice Bessy a toy pudlík Clárk

Tahle trojka je skvěle sehraná

A s páníčkem bessy

4.8.2005 22:30

abísek napsal(a):
A s páníčkem bessy

Ahojky, vidím, že tě moc lidí ve fotkách ridgebacků nepodpořilo co? Tak abys měl radost tak ti posílám mé 4 měs. štěndo Agira.

6.8.2005 14:11

peggyna napsal(a):
Ahojky, vidím, že tě moc lidí ve fotkách ridgebacků nepodpořilo co? Tak abys měl radost tak ti posílám mé 4 měs. štěndo Agira.

mám pocit, že to bude taky tím, že ridgebacků nějak moc ještě pořád není,..aspoň tady se mele pořád jenom o kavalírcích, krysařících, RTW,hovawartech...ale RR tady moc není.Takže nemůžeme čekat, že se tady pohrnou fotečky.Taky mám, jen ne tady, musím zapracovat a taky něco pošlu.Mějte se všichni a pozdrav všem ridgebackům

6.8.2005 15:15

jenka napsal(a):
mám pocit, že to bude taky tím, že ridgebacků nějak moc ještě pořád není,..aspoň tady se mele pořád jenom o kavalírcích, krysařících, RTW,hovawartech...ale RR tady moc není.Takže nemůžeme čekat, že se tady pohrnou fotečky.Taky mám, jen ne tady, musím zapracovat a taky něco pošlu.Mějte se všichni a pozdrav všem ridgebackům

No já myslím, že RR je docela dost .
Třeba tahle fenka byla nalezená v lese v 6ti týdnech....

abísek

7.8.2005 15:20
abísek

jenka napsal(a):

Taky si myslím že v poslední době dost zrzounů přibylo. Já chodím vždy ven s přáteli kde jsou 4 ridgebackové plus ten můj. Někdy si však říkám zda to neuškodí když se začal ridgeback považovat za velmi módního psa...

abísek

7.8.2005 15:21
abísek

peggyna napsal(a):

Mimochodem Agir je moc hezkej

Přidejte reakci

Přidat smajlík