Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.9.2006 14:34

Dobrý den,
na nemoderce bylo zmíněno české krmivo EMINENT. Zajímalo by mě, jaké s ním máte zkušenosti?
Zaujalo mě jak tím, že v něm (údajně) nejsou barviva a konzervanty, tak i svojí cenou - oproti Eucanubě, kterou svého psa (afgán, 1,5roku) krmím, je to vážně rozdíl!

4.9.2006 16:53

beth napsal(a):
Dobrý den,
na nemoderce bylo zmíněno české krmivo EMINENT. Zajímalo by mě, jaké s ním máte zkušenosti?
Zaujalo mě jak tím, že v něm (údajně) nejsou barviva a konzervanty, tak i svojí cenou - oproti Eucanubě, kterou svého psa (afgán, 1,5roku) krmím, je to vážně rozdíl!

Mě to pes jednoduše nežral, omlouvám se, ale jinou zkušenost nemám.
Radím nejdříve vyzkoušet tak na 3kilovce.

4.9.2006 21:04

beth napsal(a):
Dobrý den,

Mně to pes baštil, moc mu chtunal, a připadal mi dobrý. Taky jsem na něj slyšela chválu. Ale přestala jsem ho kupovat, když mi 2 lidi nezávisle na sobě řekli, že prý způsobují problémy s játrou - nějako hladinu něčeho mají velmi špatnou. Píši prý, protože já testy u psa nedala dělat, tak nevím to se 100% jistotou, ale pro jistotu jsem zase přešla a jinou značku.

4.9.2006 23:00

beth napsal(a):
Dobrý den,

Já jsem se nechala zlákat reklamou a kupovala Eminent. Ze začátku to psům chutnalo, pak míň, až to nakonec nejedli vůbec a ještě začali mít průjem. Tak jsem Eminent přestala kupovat.

5.9.2006 08:01

janka napsal(a):
Já jsem se nechala zlákat reklamou a kupovala Eminent. Ze začátku to psům chutnalo, pak míň, až to nakonec nejedli vůbec a ještě začali mít průjem. Tak jsem Eminent přestala kupovat.

Cenový rozdíl je logický. Ecanuba je Superprémiové a Eminent Prémiové krmivo. Jinak moc zkušeností také nemám občas ho koupim a přimíchám trošku do našich běžných granulek na "ochucení" a "zpestření".

5.9.2006 10:32

beth napsal(a):
Dobrý den,

Bohužel i já mám tu zkušenost, že jsem krmivo přinesla domů a pes k tomu čichl a nežral.. musela jsem koupit jiné a přimíchávat, abych to vůbec nějak zkrmila.. bohužel jsem nekoupila malé balení, ale rovnou velkej pytel.. dnes už jsem chytřejší

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.9.2006 11:14

luciemach napsal(a):
Bohužel i já mám tu zkušenost, že jsem krmivo přinesla domů a pes k tomu čichl a nežral.. musela jsem koupit jiné a přimíchávat, abych to vůbec nějak zkrmila.. bohužel jsem nekoupila malé balení, ale rovnou velkej pytel.. dnes už jsem chytřejší

Náš pes to žral, moc mu chutnalo, ale pak jsem zjistila, že má strašně velká smradlavá ho..., tak jsem raději zůstala u toho svého.

tibetak

6.9.2006 11:14
tibetak

luciemach napsal(a):

To o těch nemocných játrech šíří konkurence a celkem se jí to i daří, že jo? Vemte si kolik lidí přeběhlo na Eminent během krátké doby od jiných krmiv.Tvrdili, že to měli psi z Grabštejna, ale u těch se nikdy neprokázalo, že to je po Eminentu. Tak kde je pravda?

6.9.2006 13:21

tibetak napsal(a):
To o těch nemocných játrech šíří konkurence a celkem se jí to i daří, že jo? Vemte si kolik lidí přeběhlo na Eminent během krátké doby od jiných krmiv.Tvrdili, že to měli psi z Grabštejna, ale u těch se nikdy neprokázalo, že to je po Eminentu. Tak kde je pravda?

já o nemocných játrech slyším až teď...měla jsem 3kilovku a nechtěl to žrát....takže o nějakým konkurenčním boji nevím

19.9.2006 12:41

beth napsal(a):
Dobrý den,

Koupila jsem Emitent, fenka ho žere s chutí, ale ty neuvěřitelně velké hromady - takže zkrmíme pytel a zkusíme něco jiného

19.9.2006 12:45

beth napsal(a):
Dobrý den,

TVŮJ PĚKNÝ PES JE CHUDÁK JIŽ PROTO, KDO SI HO POŘÍDIL, TAKŽE JE ZCELA JEDNO, JAKÝM SAJRAJTEM HO BUDEŠ KRMIT.
POKUD HO CHCEŠ KRMIT KVALITNĚ, KRM HO PŘIROZENOU NEBO SKORO PŘIROZENOU STRAVOU.

19.9.2006 13:38

chvd napsal(a):
TVŮJ PĚKNÝ PES JE CHUDÁK JIŽ PROTO, KDO SI HO POŘÍDIL, TAKŽE JE ZCELA JEDNO, JAKÝM SAJRAJTEM HO BUDEŠ KRMIT.
POKUD HO CHCEŠ KRMIT KVALITNĚ, KRM HO PŘIROZENOU NEBO SKORO PŘIROZENOU STRAVOU.

Chvd, do mého psa ti vůbec nic není, do toho, co on žere, ještě míň. Ale na vysvětlenou - Eminentem ho nekrmím, jenom se na to zahlídla někde odkaz a zajímalo mě, jestli s ním má někdo zkušenost.
A s tím, že je to takový chudák (protože má za paničku mě), ty taky nic nezmůžeš... Nebo na mě pošli Kubišovou...

Btw. To tě musím asi hodně zajímat (nas..at), když si vyhledáváš moje starší příspěvky, co?

19.9.2006 14:03

beth napsal(a):
Chvd, do mého psa ti vůbec nic není, do toho, co on žere, ještě míň. Ale na vysvětlenou - Eminentem ho nekrmím, jenom se na to zahlídla někde odkaz a zajímalo mě, jestli s ním má někdo zkušenost.
A s tím, že je to takový chudák (protože má za paničku mě), ty taky nic nezmůžeš... Nebo na mě pošli Kubišovou...

Btw. To tě musím asi hodně zajímat (nas..at), když si vyhledáváš moje starší příspěvky, co?

JJ strašně mě zajímáš, celou noc jsem na Tebe myslel a málem jsem neusnul

Do tvého psa mi teda je celkem dost a kdyby jsi nechodila pi*covat jinam ty, taky bych se nevyjadřoval...navíc, jestli krmíš psa eminentem nebo eucanubou je dosti podobný, já ti psal, že pokud ho chceš krmit kvalitně, krm ho normální přirozenou stravou a ne PREFABRIKOVANÝM ODPADEM, ale to je zřejmě dosti těžké pro Tebe k pochopení....

19.9.2006 14:40

chvd napsal(a):
JJ strašně mě zajímáš, celou noc jsem na Tebe myslel a málem jsem neusnul

Do tvého psa mi teda je celkem dost a kdyby jsi nechodila pi*covat jinam ty, taky bych se nevyjadřoval...navíc, jestli krmíš psa eminentem nebo eucanubou je dosti podobný, já ti psal, že pokud ho chceš krmit kvalitně, krm ho normální přirozenou stravou a ne PREFABRIKOVANÝM ODPADEM, ale to je zřejmě dosti těžké pro Tebe k pochopení....

Když je ti po něm celkem dost, tak co uděláš pro to, abych ho takhle netýrala???

A o tom p*icovani by to mělo patřit spíš tobě, ne? Ty ses vecpal na mnou založené téma s něčím, na co jsem se fakt neptala...

19.9.2006 14:44

beth napsal(a):
Když je ti po něm celkem dost, tak co uděláš pro to, abych ho takhle netýrala???

A o tom p*icovani by to mělo patřit spíš tobě, ne? Ty ses vecpal na mnou založené téma s něčím, na co jsem se fakt neptala...

neudělám nic, on tě jednou doufám pohryže sám nebo tvoje děcko juj to jsem ale hajzl

19.9.2006 14:49

chvd napsal(a):
neudělám nic, on tě jednou doufám pohryže sám nebo tvoje děcko juj to jsem ale hajzl

A čím krmíš svoje psy ty, chvd, když žádné nemáš ? Zase teoretické znalosti o krmení, načtené a naposlouchané od jiných? Teoretické radílky-rejpálky, ty máme nejradši, fakt jo, ty žerem.

19.9.2006 14:52

chvd napsal(a):

Je fajn, že ti zbylo aspoň trošinku sebekritiky

19.9.2006 15:48

beth napsal(a):
Je fajn, že ti zbylo aspoň trošinku sebekritiky

Jo, jo, to jsi ale hajzl, to my víme.

19.9.2006 17:59

tibetak napsal(a):

O nemocných játrech nešíří konkurence, jeden z lidí jsem určitě já, známý, která prodal dva psy na Grabštejn (věk 1 rok) jeden na eminentu celý život, druhý posl cca 3 měsíce, po prodeji psům dělají všemožné testy, a psi měli zhoršené jaterní testy, po převedení na značku xxx (nebudu jmenovat) za několik měsíců testy normál. Ten známý byl v té době dealer Eminentu a protože to krmivo dost "šlo" tak asi určitě přestane dělat dealera, kkdyby si myslel, že je krmivo OK....dnes už ho nedělá-opravdu nemá důvod ho dál distribuovat, ikdyby to byli jen ti dva psi co ho špatněji snesli např. Ale jsou psi kterým to sedí a krmí majitelé dál. Já s ním krmila, a už nekrmím. Nikde není 100%, že to bylo z krmení...ael řečena byla pravděpodobnost 90% že ano.
Krmím vařeným a spi vypadají báječně

Darina56555

29.7.2016 07:19
Darina56555

XXX.XXX.39.19

Chvd : Upřímně řečeno, chováte se VELICE arogantně. Já krmím syrovou stravou, pes je spokojený, ale to neznamená, že budu někoho urážet a takovýmto způsobem s ním jednat! Naopak, svým přístupem odradíte! Pokud chcete někomu vnuknout myšlenku, že přirozená, syrová strava je pro psa to nejlepší, dá se to udělat slušnou formou!
Já krmím syrovou stravou (tedy maso, masité kosti a přílohy, tedy zelenina, rýže a jiné, výhody) 1) perfektní zdravotní stav,2) v případě kožních obtíží, alergií a i jiných neduhů může syrová strava psa i vyléčit,3) psi ji milují,4) krásná a lesklá srst a také kůže v perfektním stavu,5) eliminace zápachu z tlamky,6) mnohem nižší cena než u opravdu kvalitních granulí (VŠE Z TOHO MÁM OSOBNĚ OVĚŘENO A JE TO PRAVDA) nevýhody: 1) pár minut navíc při přípravě k uskladnění a podávání,2) nutnost správně vypočítat dávku jídla, aby bylo akorát všeho (strejda google poradí), tudíž je nezbytné použití hlavy a sledování psí srsti, stolice, váhy, chuti apod.-ale to by přece měla být samozřejmost i u granulí...

1.3.2019 17:01
Patrikfazel

XXX.XXX.112.74

Vyrábíte si doma někdo svoje vlastní lisované krmivo?

1.3.2019 17:11
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Patrikfazel napsal(a):
Vyrábíte si doma někdo svoje vlastní lisované krmivo?

Proč by to kdo dělal?

1.3.2019 17:39

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Proč by to kdo dělal?

A hlavně jak?

3.3.2019 16:01
Machalkova

XXX.XXX.184.82

My si ho doma vyrábíme, stačí na to mít lis, který vám to natlačí, a hned máte méně zabraného místa, vyrábím si doma krmivo pro koně, sláma sušené seno, prostě vše co se dá usušit.

3.3.2019 16:45
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Machalkova napsal(a):
My si ho doma vyrábíme, stačí na to mít lis, který vám to natlačí, a hned máte méně zabraného místa, vyrábím si doma krmivo pro koně, sláma sušené seno, prostě vše co se dá usušit.

Ony ale ty produkty z masa bez konzervace nevydrží, takže nevidím smysl tohoto - to je jednodušší krmit čerstvým masem, než to sušit, lisovat, a pak to muset během pár dní zkrmit, nebo to mit v mrazáku.

3.3.2019 20:24
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Ony ale ty produkty z masa bez konzervace nevydrží, takže nevidím smysl tohoto - to je jednodušší krmit čerstvým masem, než to sušit, lisovat, a pak to muset během pár dní zkrmit, nebo to mit v mrazáku.

Darinka si vyrábí jen pro koně, psy krmí Britem přece

3.3.2019 23:06
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

lesnížínka napsal(a):
Darinka si vyrábí jen pro koně, psy krmí Britem přece

Tak to zcela mění situaci!

6.3.2019 13:25
Peterkova

XXX.XXX.244.244

A jak to teda vyrábíte doma to krmivo a z čeho pro ty koně?

6.3.2019 21:49
lupus4

XXX.XXX.205.61

Peterkova napsal(a):
A jak to teda vyrábíte doma to krmivo a z čeho pro ty koně?

o "inteligenci" loginu Krychtalova svědčí i její další jediný příspěvek

Včera 13:01
Krychtalova
Granule které náš pes opravdu chce, jsou granule Brit, které obsahují 40% masa, a to čerstvého masa. Navíc jsou bez lepku a soji.

a proto je

Složení: kuře 41 % (dehydrované kuře 25 %, kuřecí moučka 16 %), kukuřice, pšenice,

to už hraničí s tupostí až klinickou, až snad i s imbecilitou

už to fakt unavuje

Stultorum mater sempiter gravida

henleian

1.11.2022 22:19
henleian

XXX.XXX.5.127

Proboha, proč jsou tu všichni tak strašně agresivní? 😆

2.11.2022 09:55

henleian napsal(a):
Proboha, proč jsou tu všichni tak strašně agresivní? 😆

Proč reagujete na 3 roky starý příspěvek?

Přidejte reakci

Přidat smajlík