danone
napsal(a):
Tak to je fakt nářez!!! Dobrý, dobrý!!!! Jen by ty gumičky mohly být v nějaké tlumenější barvě, než bílé - zbytečně to "řve"....ale fakt hotovej MAFIÁN!!!!
Jen by mě zajímalo,jak reagují na pochodujícího okšiltovaného pitíka lidi?
Vypadá to fakt dobře....
Jinak Mafián je fakt hezkej pes, líbí se mi ta jeho hlava :)))
danone
napsal(a):
Tak to je fakt nářez!!! Dobrý, dobrý!!!! Jen by ty gumičky mohly být v nějaké tlumenější barvě, než bílé - zbytečně to "řve"....ale fakt hotovej MAFIÁN!!!!
Jen by mě zajímalo,jak reagují na pochodujícího okšiltovaného pitíka lidi?
No fakt je, že lidi se kácí smíchy...
Jinak ta šňůrka se mi taky moc nelíbí. Dám to tchyni, ať mi tam našije černou gumičku. A bude to i líp držet.
janina
napsal(a):
No tak to je prostě bombaaaaaaaaaa
Paráda, jdu shánět kšiltovky pro berňáky
Je to frajer, doufám, že se ukážete v Brně na European Bulldog Show. Už jsem se v minulých příspěvcích zmiňovala, že tato výstava bývá každý rok poslední víkend o prázdninách v autokempu Obora, ale letos je to přesunuto na 3.-4. září. No, alespoň nebude takové horko.
berta
napsal(a):
Je to frajer, doufám, že se ukážete v Brně na European Bulldog Show. Už jsem se v minulých příspěvcích zmiňovala, že tato výstava bývá každý rok poslední víkend o prázdninách v autokempu Obora, ale letos je to přesunuto na 3.-4. září. No, alespoň nebude takové horko.
No jestli na tom budeme dobře finančně, taxe určitě přijedeme podívat. A jsem ráda, že se to přesunulo, ptž v tom srpnu mi to moc nevycházelo.