Mafián v kšiltovce :-D

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.2.2006 14:13

Tak máme kšiltovku a je to docela úlet. Drží to gumičkama pod bradou, ale jen do té doby, než se otřepe. Pak mu sjede až na krk. Docela mu to ani nevadí a má pod ní krásně chladnou hlavu.

1.8.2005 11:09

impact napsal(a):
Tak máme kšiltovku a je to docela úlet. Drží to gumičkama pod bradou, ale jen do té doby, než se otřepe. Pak mu sjede až na krk. Docela mu to ani nevadí a má pod ní krásně chladnou hlavu.

1.8.2005 11:10

impact napsal(a):

1.8.2005 11:11

impact napsal(a):

1.8.2005 11:11

impact napsal(a):

1.8.2005 11:12

impact napsal(a):

1.8.2005 11:12

impact napsal(a):

1.8.2005 11:34

impact napsal(a):

impact: dost hustýýýýý, je to fakt dobrý

1.8.2005 11:53

impact napsal(a):

Líbí

1.8.2005 12:00

gaya napsal(a):
Líbí

Tak to je fakt nářez!!! Dobrý, dobrý!!!! Jen by ty gumičky mohly být v nějaké tlumenější barvě, než bílé - zbytečně to "řve"....ale fakt hotovej MAFIÁN!!!!
Jen by mě zajímalo,jak reagují na pochodujícího okšiltovaného pitíka lidi?

1.8.2005 12:03

danone napsal(a):
Tak to je fakt nářez!!! Dobrý, dobrý!!!! Jen by ty gumičky mohly být v nějaké tlumenější barvě, než bílé - zbytečně to "řve"....ale fakt hotovej MAFIÁN!!!!

Vypadá to fakt dobře....
Jinak Mafián je fakt hezkej pes, líbí se mi ta jeho hlava :)))

1.8.2005 12:13

danone napsal(a):

No fakt je, že lidi se kácí smíchy...
Jinak ta šňůrka se mi taky moc nelíbí. Dám to tchyni, ať mi tam našije černou gumičku. A bude to i líp držet.

1.8.2005 12:29

impact napsal(a):
No fakt je, že lidi se kácí smíchy...
Jinak ta šňůrka se mi taky moc nelíbí. Dám to tchyni, ať mi tam našije černou gumičku. A bude to i líp držet.

No tak to je prostě bombaaaaaaaaaa
Paráda, jdu shánět kšiltovky pro berňáky

1.8.2005 19:23

janina napsal(a):
No tak to je prostě bombaaaaaaaaaa
Paráda, jdu shánět kšiltovky pro berňáky

Je to frajer, doufám, že se ukážete v Brně na European Bulldog Show. Už jsem se v minulých příspěvcích zmiňovala, že tato výstava bývá každý rok poslední víkend o prázdninách v autokempu Obora, ale letos je to přesunuto na 3.-4. září. No, alespoň nebude takové horko.

2.8.2005 13:05

berta napsal(a):
Je to frajer, doufám, že se ukážete v Brně na European Bulldog Show. Už jsem se v minulých příspěvcích zmiňovala, že tato výstava bývá každý rok poslední víkend o prázdninách v autokempu Obora, ale letos je to přesunuto na 3.-4. září. No, alespoň nebude takové horko.

No jestli na tom budeme dobře finančně, taxe určitě přijedeme podívat. A jsem ráda, že se to přesunulo, ptž v tom srpnu mi to moc nevycházelo.

25.8.2005 15:08

impact napsal(a):

Pridavam svoji darlenku v ksiltovce :-)

25.8.2005 15:57

impact napsal(a):

To je opravdu úlet, úžasný!!!

20.2.2006 14:13

janii napsal(a):
Pridavam svoji darlenku v ksiltovce :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík