Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.9.2006 21:44

Myslíte, že když si pořídím malého pejska / do 6kg / , je šance, že ho můj RR klučík zasedne, omylem , ublíží ? Hráli by si spolu vůbec, je nějaký menší pejskek, který by mohl být i jaro,léto venku, nijak citlivý a aby si spolu psíci sedli ? Poradíte mi,

: Tento dotaz jsem stáhla z mujpes.cz !
A nechtěllo se mi psát nový, protože by mě to zajímalo také ! Co myslíte, jak by to bylo ? Já mám akorát 45kg křížence, upozornuji, že nejsem autorka dotazu na mujpes.cz ! =)))

15.9.2006 21:55

pibi´s napsal(a):
Myslíte, že když si pořídím malého pejska / do 6kg / , je šance, že ho můj RR klučík zasedne, omylem , ublíží ? Hráli by si spolu vůbec, je nějaký menší pejskek, který by mohl být i jaro,léto venku, nijak citlivý a aby si spolu psíci sedli ? Poradíte mi,

: Tento dotaz jsem stáhla z mujpes.cz !
A nechtěllo se mi psát nový, protože by mě to zajímalo také ! Co myslíte, jak by to bylo ? Já mám akorát 45kg křížence, upozornuji, že nejsem autorka dotazu na mujpes.cz ! =)))

záleží na povaze a výchově velkého psa. Co se zasednutí a jiných "mylných" ublížení týká, to nehrozí a pokud je pes dobře socializovaý, velikost není překážkou, naopak. Mám dva malé psy a jednoho 40ti kilového a soužití je v pohodě. nebylo třeba žádného dozoru ani výcviku. Vycházejí spolu v klidu ač jsou to feny.

Přidejte reakci

Přidat smajlík