Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.9.2006 09:06

Ahojky všem pište prosím své zkušenosti s tímle žrádlem, popřípadě s HAPPY DOG MEDIUM natur, do teď jsem krmila k-9, ale přestali ji u nás objednávat a nabídli mi tohle. Tak jestli je to dobré nebo mám rači hledat kde k-9 prodávají.
Děkuji moc za odpovědi všem...

20.9.2006 11:51

xx1 napsal(a):
Ahojky všem pište prosím své zkušenosti s tímle žrádlem, popřípadě s HAPPY DOG MEDIUM natur, do teď jsem krmila k-9, ale přestali ji u nás objednávat a nabídli mi tohle. Tak jestli je to dobré nebo mám rači hledat kde k-9 prodávají.

Já krmivem od Happy Dogu krmím a jsem s ním spokojená,mají velký výběr pro všechny kategorie.Většinou krmím granule z nabídky Profi(Balance,26/16 Sportive,30/20 Energy,Gertreide Mix),mám obří plemeno i malé.Z MEDIUM není špatné Balance,XXL,Croq Plus a pro štěňata.Odchov dělám na řadě Premium.

20.9.2006 13:32

xx1 napsal(a):

Nazdárek, já sem přešla z Acany, jelikož mi po ní začal pes hubnout a měl nezdravou lámající se srst. Přitom byl na Acaně dva roky a předtím v pohodě. Začala sem krmit Happy dog premium croq a musim říct, že do dvou týdnů přibral pes na váze a srst se taky lepší, takže velká spokojenost. pes je tříletý kříženec střeďák v běžné zátěži. Ahojky.

24.2.2008 12:08

entlebus napsal(a):
Nazdárek, já sem přešla z Acany, jelikož mi po ní začal pes hubnout a měl nezdravou lámající se srst. Přitom byl na Acaně dva roky a předtím v pohodě. Začala sem krmit Happy dog premium croq a musim říct, že do dvou týdnů přibral pes na váze a srst se taky lepší, takže velká spokojenost. pes je tříletý kříženec střeďák v běžné zátěži. Ahojky.

Máte někdo zkušenost s granulemi Happy dog a bílým psem

tibetak

24.2.2008 13:01
tibetak

helin67 napsal(a):
Máte někdo zkušenost s granulemi Happy dog a bílým psem

Podívejte se na stránky Happy Dogu - jsou tam chovatelksé stanice, které s ním krmí a určitě tam bude i někdo s bílými psy.

tibetak

24.2.2008 13:01
tibetak

tibetak napsal(a):
Podívejte se na stránky Happy Dogu - jsou tam chovatelksé stanice, které s ním krmí a určitě tam bude i někdo s bílými psy.

www.happydog.cz

24.2.2008 13:10

tibetak napsal(a):
www.happydog.cz

Happy dogem taky krmím - většinou řada spreme - a spokojená jsem moc. Sice tedy dnes už jsou pro nás granule jen doplňková záležitost jinak masíčko ale Happy dog jim chutná a to i v době, kdy dělali problém se všemi možnými jinými granulemi. A i když vědí že večer bude maso, granule si ráno dají taky rádi a nečekají až na lepší...

Přidejte reakci

Přidat smajlík