Co říkáte na to, jakým způsobem jsou účelově mazány příspěvky na nemoderované diskuzi.
Když popřeji člověku, který se vysmívá něčí slepotě , aby mu umřely děcka, je jeho příspěvcek ponechán, můj vymazán a jeho další následující silně vulgární také ponechán.
Pane Formánek gratuluji!!
Opravdu to vedete skvěle!
V mém příspěvku nebyl ani jeden vulgarismus...jen tak na okraj.
Myslím si, že ifauna je nechutný internetový plátek, snažící se jen vydělávat na inzerci a to za každou cenu...na kvalitu kašlou z vysoka...dle mého názoru.
nebudu tvrdit, že jdou jediní, na mujpes se také účelově maže, ani ne tak mi jako spíše lidem nepohodlným vedení ČMKU...to jste ale banda chovatelská tfuj!!!
chvd
napsal(a):
Co říkáte na to, jakým způsobem jsou účelově mazány příspěvky na nemoderované diskuzi.
Když popřeji člověku, který se vysmívá něčí slepotě , aby mu umřely děcka, je jeho příspěvcek ponechán, můj vymazán a jeho další následující silně vulgární také ponechán.
Myslím si, že ifauna je nechutný internetový plátek, snažící se jen vydělávat na inzerci a to za každou cenu...na kvalitu kašlou z vysoka...dle mého názoru.
nebudu tvrdit, že jdou jediní, na mujpes se také účelově maže, ani ne tak mi jako spíše lidem nepohodlným vedení ČMKU...to jste ale banda chovatelská tfuj!!!
odkaz na tuto diskuzi jsem zasla jak redakci ifauny tak webmasterovi
chvd
napsal(a):
odkaz na tuto diskuzi jsem zasla jak redakci ifauny tak webmasterovi
No vyborne, chvili pote, co jsem toto dopsal byla smazana cela inkriminovaná diskuze...nicméně mám ji samozřejmě archivovánu
jednalo se o diskuzi, která byla o tom, kdo jsem a byla tam uvedena jhistá údajně má fotka...která samozřejmě má nebyla....
ale oproti tomu zcela obdobná diskuze rovněž o mé totožnosti založená nejspíš někým, s kým správci sympatizují, je v pohodě ponechána dál.....
kdo je schopen toto vysvětlit, co je tohle za nepravosti...jak se to redakce ifauny a webmaster pan Formánek starají o svůj server, řekl bych, že dost účelově!!!
máte něco na svou obranu?
chvd
napsal(a):
Já osobně jsem celým tímto diskuzním fórem znechucena. Domnívala jsem se, že slouží účelům chovatelské veřejnosti, zejm. těm chovatelům a majitelům, kteří si neví s čímkoli rady a chtějí se informovat. K tomu jsem přistupovala tak, že jsem se v rámci svých možností a znalostí - a to většiny podložené dlouholetou praxí - snažila těmto chovatelům pomoci. Co jsem však nečekala, že se najdou "lidé?", kterým tato má snaha bude nějakým - pro mě stále záhadným a nepochopitelným - způsobem vadit, a to do takové míry, že budu napadána, kritizována, mé znalosti zpochybňovány a v mnoha případech dokonce příspěvky anonymů hraničí (příp. se přímo jedná) s hrubými a vulgárními urážkami. (rekreační kydačka ho*en v útulku, dementní dojička z kravína apod. je jen "ukázka").
Velmi by mne zajímalo, jaký "metr" mají zdejší správci fóra na příspěvky a jejich autory, když některé jsou mazány ihned (a jedná se většinou pouze a tzv. diskuze "o ničem", zatímco jiné, vulgární a urážející jsou na tomto serveru ponechány.
chvd
napsal(a):
No vyborne, chvili pote, co jsem toto dopsal byla smazana cela inkriminovaná diskuze...nicméně mám ji samozřejmě archivovánu
jednalo se o diskuzi, která byla o tom, kdo jsem a byla tam uvedena jhistá údajně má fotka...která samozřejmě má nebyla....
ale oproti tomu zcela obdobná diskuze rovněž o mé totožnosti založená nejspíš někým, s kým správci sympatizují, je v pohodě ponechána dál.....
kdo je schopen toto vysvětlit, co je tohle za nepravosti...jak se to redakce ifauny a webmaster pan Formánek starají o svůj server, řekl bych, že dost účelově!!!
máte něco na svou obranu?
například, když se někdo vyjádří "chvd je kurva chlap" , příspěvek může být ponechán, o kousek vedle chvd napíše, že někomu přeje, aby mu chcíplo dítě, neboť si dělá dotyčný legraci z nevidomé a to je smazáno.....prostě dvojí metr...
nehodlám to řešit na nemoderce, kde se stále maže a člověk tak neví, jestli to nepíše zbytečně....
na moderce to není o mnoho lepší...velkou úlevou by bylo, zařadit do skriptu pro registraci restrikci, že každý PC ID může mít pouze jednu registraci...dá se to obejít, ale pro většinu lidí by to bylo nepřekonatelné, ale to by musel být zájem a ten není...zde je jen zájem vybírat peníze zta inzerci na netu i v tištěné verzi, že ano?? mohu se samozřejmě plést, proto to uvádím pouze jako svou domněnku :-))
chvd
napsal(a):
menší příklad:
Pravá fotka chvd
Chvd se mazlí s mým psem, svého už nemá, ale myslím, že není zas tak oškilvý, že?
img176.imageshack.us/im g176/9269/chvdur9.jpg
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 12:12:29
Re: Pravá fotka chvd
To je fakt on?!
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 12:24:28
Re: Re: Pravá fotka chvd
jo!
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 12:25:03
Celkem sympaťák!
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 12:25:39
Neuvěřitelné!!!
Odpovědět... | Od: rachel | Datum: 24.09.2006 12:26:54
Mě to bohužel nejde :(
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 12:26:36
odstraň mezery !
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 12:27:26
Už mi to naskočilo. Tééda, to je ale fešák !!!
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 12:28:32
Re: Re: Re: Pravá fotka chvd
Tak to si děláte prdel!!!! tak už tě chápu chvdíčku, proč se ryješ do Polštářka... vždyť ty sám musíš mít spoustu komplexů!!! Hlavně že ses na moderce pozastavova nad jejím vysokým čelem a velkým pozadím či co... a přitom.... podívej se laskavě do zrcadla ! Jsi sliz
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 12:31:09
Re: Re: Re: Re: Pravá fotka chvd
A jak víte, že je to opravdu on?
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 12:31:56
Re: Re: Re: Re: Re: Pravá fotka chvd
Mohu potvrdit, opravdu je to on, přišel na sraz.
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 12:33:05
(Vymazáno)
Nechte ho Být, vždyť za to nemůže, má invalidní důchod a špatně se pohybuje.
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 12:32:22
Nikdo neříká, že za to může. Kdyby neprudil do ostatních, tak by se o něj nikdo nestaral....! Když se někomu vysmívá kvůli vysokému čelu nebo kvůli tomu, že je prostorově vyditelnější, tak jsem čekala nějakého krasavce, který nemá ani jednu chybičku.... A ono se z toho vyvine tohle!
Odpovědět... | Od: rachel | Datum: 24.09.2006 12:35:04
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravá fotka chvd
Když se někomu vysmívá kvůli vysokému čelu nebo kvůli tomu, že je prostorově vyditelnější,
nooo někdo je viditelnější prostorově a jiná zase mentálně nebo spíše dementálně ?? :-))))
btw chtěl bych vidět Tebe nádhero.....coby ženskou :-))))
tak jsem čekala nějakého krasavce, který nemá ani jednu chybičku.... A ono se z toho vyvine tohle!
ale běž, beztak už jsi se u tý fotky dvakrát orosila :-)))))
Odpovědět... | Od: chvd | Datum: 24.09.2006 13:03:51
(Vymazáno)
Hm, tak koukám, že od loňska zas pár kilo přibral, ale bodejť by ne.
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 12:34:39
Toho chci ... je sexy
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 12:35:27
No to jo, ale bohužel jako chlap je zcela nepoužitelný, už zkapounovatěl.
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 12:36:39
Pravda pravda! Tady ho někdo hájí, ať ho necháme být... doporučuju přečíst např. na moderce jeho diskuze, které založil... opravdu milý člověk ... jeho vulgarita, agresivita a netolerance se jen tak nevidí... otázka zní: proč my bysme měli být tolerantní a soucitní? nevidím důvod
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 12:45:15
(Vymazáno)
cchvd, ty jsi měl být psychlog. Tvůj názor na ženský je obdivuhodný. Kolik jsi jich za svůj život poznal?
A myslím, že jen tak nějaká kačka nestačí. Když už jdem po prachách, tak chceme i jistou úroveň. :oD
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 13:14:28
kolik ženských? no přece žádnou..samý chlapy jsem potkal ve svým životě....
že nějaká kačka nestačí? hm nojo vono 150 zy vyhulení to je fakt dost peněz...:-)))) chápu, že máte svou hrdost a za 50 byste to neudělaly :-))))) jen někeré viď?
úroveň čeho chcete? jako všechny? jako třeba úroveň ztopoření? nebo finanční úroveň? 400 za číslo jako základní nabídka? jj to je fakt úroveň :-))))))))))
obzvlášť myslím, že ty tu úroveň asi fakt chceš, že? a u toho i zůstává co? :-))))))
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 13:24:51
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravá fotka chvd
závidím ti tvoje iq .... :oD
A ten styl vyjadřování ... o takovém jsem vždy snila ...
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 13:46:09
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravá fotka chvd
ale ale...věcně a jsi nepochodila, argumenty došly...tak začínají invektivy...njn...ženská...co by člověk po ženě mohl chtít, že?
:-)))))
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 14:10:54
jj to jsem byl ještě mladej a krásnej a měl jsem rychlejší vozík:)
Odpovědět... | Od: chvd | Datum: 24.09.2006 12:46:04
(Vymazáno)
podle příspvěku z Od: chvd | Datum: 24.09.2006 12:56:08 soudím, že je to fakt on! Taková reakce mluví za vše! Gratuluji!
Ale stejně se mi chvd líbíš Nejen obsahově, ale i obalově, jsi prostě úžasný
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 13:40:07
ty jo tak to je portrét!!! to je teda kus, úplný idol!!
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 13:47:07
viď? závidíš co?
chvd
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 14:12:00
no jo, zavidím ... nedáš mi autogram? :oD
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 15:33:32
(Vymazáno)
Když je to chvd, proč tu fotku zadavatel nedá na moderku pod svým nickem?
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 14:01:19
No, přece nechce, aby mu ženský psaly , jak moc ho chtějí a jak je přitahuje
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 14:17:31
přesně tak, takhle se u myšlení na mne ty pubertální vemena lépe udělaj :-)
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 14:19:35
ok do 10 min tam teda tuto svou fotku dám
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 14:26:18
(Vymazáno)
150 nebo 200 je snad docela jedno....no koukám, že pro tebe to je asi rozdíl...
no líp si nějaký vemeno zaplatit než se pak otravovat s nářezem tvýho kalibru :-)))))
proč by měly být špíny? beou život reálně a aspoň si na nic nehrajou, prostě chtěj vydělat...ty, co to dělaj takhle levně jsou dost tragický jako přes mozek:-)) ale to je v každým oboru.
že jsou špíny je názor nedovyvinutého pubescenta, který o životě nic neví....neboť mu za zadnicí sedí ttínek s maminkou a stará se o něj .-))
pod drogama? ty víš, jak vypadám??
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 14:42:26
No, nevím jestli ta dáma, která píše, že jsou kurvy špíny, ví, kolik studentek vysokých škol, si přivydělává touto činností? Je to vcelku dost a jestli má v rodině dívku, která je na VŠ, ale přitom nemá nouzi o peníze, tak se rozhodně vyplatí optat.
A taky bych jí nepřál, aby se dostala do takové situace, kdy jí bude prodávat i vlastní manžel. Že je někdo špína si pak bude myslet především o sobě.
Taky píše, že ti co využívají služeb kurev jsou ještě větší špíny - zároveň ale píše, že to je spousta jejích kamarádů Umí si vybírat kamarády - špíny! Blahopřeju!!
Ale ona je jenom kamarádka...nebo že by kamarád taky rád?
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 14:53:24
Něco na tom asi bude. Ale nezdá se mi, že by VŠ-čky kouřily za prachy. Sama studuju VŠ a neznám nikoho, kdo by si takhle přivydělával! A věřte, že by mi to řekly!!!! To jste možná dělala kdysi vy!
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 14:58:25
Jsi na VŠ? a znáš všechny z tisíce spolužaček z ročníku? A všechny se ti chodí svěřovat, kde berou prachy? Ono je to rozšířené od základní školy, a na VŠ by to nebylo? Kde asi sháněli školačky pro katarského prince? Ty holky k němu chodily dobrovolně a ještě se domlouvaly s ostatníma spolužačkama. A to byly holky ze ZŠ...milé dámy, vidina prachů dělá své!
Já znám několik ženských, které jsou bez chlapa, mají dítě a než aby byly odkázané na almužnu od státu, tak jedou párkrát v měsíci do Prahy "vydělat si". Špíny nejsou a nemusí být odkázány na ničí almužny a omezování.
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 15:22:10
Hm, ale stáhnout fotku z internetu a pak ji dát sem na moderku umí každý debil.....
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 14:34:57
mněl jsem ji snad stáhnout z rádia nebo z tvý zadnice?
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 14:43:51
Když si to Ty tak tam vlož nějakou jinou, ne? Třena nějakou z Tvého PC .
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 14:48:55
Je rozdíl mezi kamarádem a kamarádem. A když jsme u toho, za prdelí mi nestojí ani maminka ani tatínek. Za všechno, čeho jsem dosáhla vděčím sama sobě. Hned po škole jsem šla do práce a pracuju doteď. A čehože jsem to dosáhla? Mám vlastní bydlení, skvělého chlapa, super rodinu, super práci, super kolegy, jsem zdravá, peněz mám dost a jsem spokojená... pro někoho nic, pro mě všechno, co je důležité pro spokojený život ;-)! A že jsem nevyvinutá?... zato ty jsi vyvinutý za všechny!!!:-D! A studentky VŠ... kapitola sama o sobě, pro mě je to nejhorší stupeň ponížení a nikdy bych se neprodala, ani kdybych neměla co do huby. Vždycky je způsob, jak se ze sraček vyhrabat a nejjednodušší je se někde postavit a roztahovat co chvíli nožky... no pardon, ale jste praštění... a chvd ... vemeno jsi sám idiote... máš vemeno místo koulí
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 15:00:03
Mno,určité charisma má,i když je to samý sádlo.To jsem si tě představovala hůř.Kdybys nebyl taková svině a nedělala lidem zle šikanou,tak bych ti i to obžerství odpustila.Jak se říká-ne milý ten,kdo krásný,ale krásný ten,kdo milý.A ty jsi kurva chlap.
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 24.09.2006 15:04:29
jo děvenko, všechno je náhoda, takhle jsem už slyšel mluvit lidí a buch buch, za chvíli bylo všechno jinak, je príma něco dokázat, ale pak se ti povede třeba průser(třeba také ne) a vše je pryč.....naštveš se a jdeš do toho znova, ale už jinak...nebo znova stejně a budeš celý život blbcem (to jako obecně)...myslíš, že všichni ti bohatí mají nějaké exht zásluhy? nee, většinou měli prostě štěstí.....málokdo má ty prachy vyloženě vydřený a málokdo dokázal poistavit palác za nepřízně osudu...zastávám názor, že účel světí prostředky a spíš ty holky hodnotím podle toho, co s těma penězma udělaj....než jak je vydělaj...to je dle mýho důležitější...je krásný, jak si naivní...jak věříš tomu, že jsi něčeho dosáhla a že je to Tvoje...jenže prd...pokud bude život chtít, zase Ti to klidně vezme....bez varování a tak rychle, že se ani neotočíš a vše bude jinak....a neříkej, že by ses neprodala,...je to blbost...je to o okolnostech a příležitosti...věř...mám v tomto bohaté zkušenosti...hodně bohaté...samozřejmě je možné, že to zrovna u Tebe takto je, ale věř, že většina z těch, které to tvrdí to nakonec v pohodě udělaj.....je to stejný....jak ¨se jedna dušovala, že teda jako jooo že teda to zkusi takhle vydelavat i dal, ale ze nepujde ani nahodou s ťamanama....že divně páchnou...no je fakt, že maj jiný pach pokožky...to jo....je ta jak se dušovala a dělala kvuli tomu peklo....pak zjistila, že ťamani jsou snadní zákazníci z jiných důvodů a puch byl rázem ta tam.......žádná jiná neměla šanci...největší ťamanská tahleta :-) z ní byla......ale tohle bylo u většiny......pokud by na Tebe přišel hlad, potřebovalas bys nakrmit dítě, postarat se o něj apod......no kdoví...
píšeš, že je to jednoduchý....to zase ne...musíš se poprvé překecat...
a chvd ... vemeno jsi sám idiote... máš vemeno místo koulí
fakt, a chtěla bys ožužlat?
poslední příspěvek byl vymazán, předposlední v pohodě ponechán....tak jo pane Formánek a vážená redakce, v tomto stylu budeme informovat veřejnost...můžete se pak soudit :-))
harryz
napsal(a):
a na kterém fóru tohle podle tebe nedělají
promiň, špatně jsem Tě četl...promiň
jo dělají to skoro všude...to máš recht.....poslední dobou je príma na cz-psovi...je tam komunita lidí s mozekem...mimo jiných teda....a dá se vyjít funguje nějaká vzájemná tolerance a ochota naslouhat druhému....
ještě jednou promiň, fakt jsem blbě četl..moje chyba
chvd
napsal(a):
a k tomuhle bude někdo opravdu podávat vysvětlení!...nenamáhejte se mazat, jak máte ve zvyku ostatní nepohodlné věci, pane Formánek (byť prostřednictvím svých pohůňků)
Jo jo jo kdo mel neco docineni s Chvd tak se mu najednou objevuji denne cockies mam nastaveny program,ktery je zachytava a denne russi 5-6 cockies, zajimave ze tam porad lita bluetone no a chvd jeho IP je bluetone
On schani drby pro ten jejich kynologicky blogspot a ziskava si informace vselijakym spusobem a to i tak ze se s jeho kumpanama dostanou na Vase PC a kradou informace od pejskaru.Nechodila bych na jejich podobne weby
Moje znama tvrdi ze mu zadne informace nikdy nedala a presto vysel na tom KB clanek o ni....neco na tom bude-,
chvd
napsal(a):
promiň, špatně jsem Tě četl...promiň
jo dělají to skoro všude...to máš recht.....poslední dobou je príma na cz-psovi...je tam komunita lidí s mozekem...mimo jiných teda....a dá se vyjít funguje nějaká vzájemná tolerance a ochota naslouhat druhému....
ještě jednou promiň, fakt jsem blbě četl..moje chyba
Naprosto souhlasím. Na cz řekneš názor, někdo se tebou nesouhlasí, ale řekne (napíše) to SLUŠNĚ, např. Promiň ale v tomhle s tebou nesouhlasím...apod. Na ifauně by byl tento nesouhlas vyjádřen stylem "chvd seš debil..." nebo "Daisy nepovyšuj se a nemachruj..."
Opravdu žasnu, jakým způsobem je toto fŕum spravováno... Jak se někde objeví "chvd", ihned se všichni mindráci slezou a začnou do toho tepat, pak najednou se začne obejvovat Vymazáno, vymazáno...
Je to trapné a nechutné.
Chtěla jsem zde svými znalostmi a zkušenostmi prospět, ale očividně jsou zde "lidi?", kteří se přes to, že někdo ví třeba víc než oni - nedokážou přenést.
chvd
napsal(a):
ale ale najednou zase byla smazána celá fora, v kterých byly předtím odmazávány jn některé příspěvky a to si myslíte, že takhle je to v pořádku?
diskuze na ifauna.cz slouží převážně jako pavlač k drbání o slušných i neslušných lidech, k dezionformacím v kynologických otázkách apod
ale hlavně, že jsou přijmy za inzerci a za tištěný časopis, že ano???
chvd
napsal(a):
a opět a znova...zcela účelově ponechávána tato diskuze:
je svou podstatou proti pravidlům, ale to nevadí....gratuluji pane Jelínek...zase mi napište mail o tom, kdo ničí cizí práci! Já tvrdím, že kolektiv administrace ifauna.cz!
chvd je dítě!
Nehcte prosím, prosím chvd na pokoji - je to dítě! Se koukněte, že není na netu - je ve škole. Ta fotka toho mladíka co dal na moderku je asi jeho. Je to puberťáček, nezletilec, který ještě nic neví o životě. Trestní oznámení asi stáhnu. Neechci kazit život chlapci jen kvůli jeho mladické nerozvážnosti.
S pozdravem Fišerová
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 25.09.2006 10:05:24
Re: chvd je dítě!
Jo a ještě nedonošené...
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 25.09.2006 10:07:08
Re: Re: chvd je dítě!
Zajímalo by mne, kam to asi dotáhne. Jestli má zájem o kynologii, tak se mi může přihlásit do kynologického kroužku do první skupiny - je šikovný, tak by to zvládnul. Pravda - jednička je pro děti od 1. - 5. třídy, ale určitě by ho to tam bavilo. Máme tam výtvarnou výchovu, děti pracují na projektu - jeden máme rozdělaný z minulého roku - tak to by měl zábavu. Myslím si, že by pro jeho vývoj byla tato zábava užitečnější než vysedávat u PC a hádat se s mamkou, která ho od PC honí, že tam sedí celé dny.
Fišerová
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 25.09.2006 10:15:21
Re: Re: Re: chvd je dítě!
Fišerko, hoď se už do klidu. Začínáš být stejně trapná a otravná jako tolik diskutovaný chvd.....
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 25.09.2006 10:17:18
Re: Re: Re: Re: chvd je dítě!
No, no, vždyť jsem tu po dost dlouhé době. A dneska naposled. Myslím si, že je důležité vědět, že chvd je dítě - aby někdo neprovedl tomu malému něco, co by mohlo mít nedozírné důsledky na jeho psychický vývoj.
Fišerová
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 25.09.2006 10:28:46
My jsme ho spis odhadli na stareho,senilniho,ipotentniho dedka..duchodce..je ve dne v noci nekde porad na netu a to by skolak teda asi nemohl byt......jinak uz prispiva na foru o ockovani,no jedine ze by chodil za skolu,hloupej je na to dost
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 25.09.2006 10:19:29
tak už ho probůh všichni začněme ignorovat, sám se sebou se - no snad- asi bavit nebude!! I když v jeho případě si fakt nejsem zase tak moc jistá.....
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 25.09.2006 10:17:34
To vite ze si rad povida sam se sebou
Na muj pes si zalozil forum o Rudolfu Dosenskem,ktery mu zakazal pristup na jeho web a tam si pod ruznymi niky aby to nevypadalo hloupe povidal sam se sebou nekolik mesicu....je to proste chudak
uz ho tam prokoukli a nebavi se tam s nim nikdo ale stejne tam obcas vystoupi,no vzdyt jemu to nikdy nedojde..pri jeho IQ-tykve
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 25.09.2006 10:22:58
To bude spis protivny opusteny duchodce,nema do ceho pichnout a tak mlati do klavesnice ve dne v noci....ale dite to nebude
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 25.09.2006 10:52:11
o tom se Ti zdává nebo je to jen Tvé vroucné přání?
Odpovědět... | Od: chvd | Datum: 25.09.2006 11:25:30
Re: chvd je dítě!
Myslíte, že je možné, aby se někde na světě sešlo více dementů než na diskuzi ifauna.cz???
Silně pochybuji.
:-)))
Odpovědět... | Od: chvd | Datum: 25.09.2006 11:08:48
Není.
Odpovědět... | Od: Anonymous | Datum: 25.09.2006 11:18:53