Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.234.108
Ahoj psáři, mám dotaz : Zkoušeli jste někdy sami doma sušit ? Mám tu tašku ořezů, jsou tam i dlouhé šlachy. Můžu sušit nad kamny, ve studeném průvanu, nebo v sušičce na ovoce. Máte nějaké zkušennosti ?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.196.15
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahoj psáři, mám dotaz : Zkoušeli jste někdy sami doma sušit ? Mám tu tašku ořezů, jsou tam i dlouhé šlachy. Můžu sušit nad kamny, ve studeném průvanu, nebo v sušičce na ovoce. Máte nějaké zkušennosti ?
Zkušenosti osobní nemám, ale moje kamarádka suší maso v normální sušičce na ovoce a moc si to chválí.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.106.11
Já suším maso v sušičce - ne teda pro psy, ale pro nás, s česnekem. Mňam! Ale musí být nakrájené na tenké plátky, jinak se suší děsně dlouho, já se snažím krájet ho cca 2-3 mm, to proschne za 6-8 hodin. Tak nevím, jak by se vám vyplatilo sušit šlachy, to by schlo i v sušičce určitě několik dní...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.101.35
Sušívali jsme obalené v plastinu ( nevím jestli ještě existuje) a provlečené na provázku, ale bylo vařené. Výborné mlsky, psi se mohli utlouct. Schlo pár dnů, jako prádlo na šňůře....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.50.178
skusala som obycjnu teplovzdusnu ruru, pri teplote 50 stupnov to trvalo cca 4-5h, podla hrubky masa.
dobre to vsak ide aj v chladnicke. treba ale naoazj co najtensie platky, idealne aj vyklepat, ako rezne, ale uplne na tenko. polozit na nieco, o co sa maso neprilepi a nechat v chladnicke len tak. za 2-3 dni je maso uplne suche. na pamsky odporucam nakrajat predtym, potom to maso uz nejde tak lahko krajat.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.101.187
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
skusala som obycjnu teplovzdusnu ruru, pri teplote 50 stupnov to trvalo cca 4-5h, podla hrubky masa.
dobre to vsak ide aj v chladnicke. treba ale naoazj co najtensie platky, idealne aj vyklepat, ako rezne, ale uplne na tenko. polozit na nieco, o co sa maso neprilepi a nechat v chladnicke len tak. za 2-3 dni je maso uplne suche. na pamsky odporucam nakrajat predtym, potom to maso uz nejde tak lahko krajat.
dÍKY ZA TIP, VYZKOUŠÍM:-)