Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

12.12.2012 10:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.234.108

Ahoj psáři, mám dotaz : Zkoušeli jste někdy sami doma sušit ? Mám tu tašku ořezů, jsou tam i dlouhé šlachy. Můžu sušit nad kamny, ve studeném průvanu, nebo v sušičce na ovoce. Máte nějaké zkušennosti ?

Neregistrovaný uživatel

12.12.2012 10:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.196.15

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ahoj psáři, mám dotaz : Zkoušeli jste někdy sami doma sušit ? Mám tu tašku ořezů, jsou tam i dlouhé šlachy. Můžu sušit nad kamny, ve studeném průvanu, nebo v sušičce na ovoce. Máte nějaké zkušennosti ?

Zkušenosti osobní nemám, ale moje kamarádka suší maso v normální sušičce na ovoce a moc si to chválí.

Neregistrovaný uživatel

12.12.2012 10:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.106.11

Já suším maso v sušičce - ne teda pro psy, ale pro nás, s česnekem. Mňam! :-) Ale musí být nakrájené na tenké plátky, jinak se suší děsně dlouho, já se snažím krájet ho cca 2-3 mm, to proschne za 6-8 hodin. Tak nevím, jak by se vám vyplatilo sušit šlachy, to by schlo i v sušičce určitě několik dní...

Neregistrovaný uživatel

12.12.2012 12:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.101.35

Sušívali jsme obalené v plastinu ( nevím jestli ještě existuje) a provlečené na provázku, ale bylo vařené. Výborné mlsky, psi se mohli utlouct. Schlo pár dnů, jako prádlo na šňůře....

Neregistrovaný uživatel

12.12.2012 13:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.50.178

skusala som obycjnu teplovzdusnu ruru, pri teplote 50 stupnov to trvalo cca 4-5h, podla hrubky masa.
dobre to vsak ide aj v chladnicke. treba ale naoazj co najtensie platky, idealne aj vyklepat, ako rezne, ale uplne na tenko. polozit na nieco, o co sa maso neprilepi a nechat v chladnicke len tak. za 2-3 dni je maso uplne suche. na pamsky odporucam nakrajat predtym, potom to maso uz nejde tak lahko krajat.

Neregistrovaný uživatel

12.12.2012 14:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.101.187

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
skusala som obycjnu teplovzdusnu ruru, pri teplote 50 stupnov to trvalo cca 4-5h, podla hrubky masa.
dobre to vsak ide aj v chladnicke. treba ale naoazj co najtensie platky, idealne aj vyklepat, ako rezne, ale uplne na tenko. polozit na nieco, o co sa maso neprilepi a nechat v chladnicke len tak. za 2-3 dni je maso uplne suche. na pamsky odporucam nakrajat predtym, potom to maso uz nejde tak lahko krajat.

dÍKY ZA TIP, VYZKOUŠÍM:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík