Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

5.9.2013 12:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.196.15

Jak velký mrazák je cca potřeba pro uložení zhruba 60 kila masa (2kg kostky masa)? Jednalo by se o šuplíkový mrazák. Díky Ilona

Neregistrovaný uživatel

5.9.2013 14:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.183.112

tak do 100l jsme nacpali tak 30kg, ale byly v tom i kosti, myslím, že 200l by stačilo

Neregistrovaný uživatel

5.9.2013 14:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.196.16

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
tak do 100l jsme nacpali tak 30kg, ale byly v tom i kosti, myslím, že 200l by stačilo

Fakt? Já myslela, že by mně tak těch 100l mělo stačit na těch cca 50 kg, ale ono zdání klame....smajlík. Pokud by to byl pulťák, vešlo by se to do 133 l? díky Ilona

Neregistrovaný uživatel

5.9.2013 15:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.156.102

Obecně je to prý asi polovina objemu, mám vyzkoušené, že do 280 kg mrazáku nacpu asi jen 70 - 80 kg kuřecího masa, které je baleno tak nějak neúhledně (stehna s hřbetem, kuřecí prsa s trupem, celé kuře), ve válečcích tam odhadem dám minimálně 150 kg (nemám vyzkoušeno). Takže fakt záleží, co je to za kus masa, nejhorší jsou ty kuřata a nějaké kosti, nejlepší válečky, něco mezi jsou už kusová masa (hovězí svalovina, játra,...). Jedná se ale o pulťák, u šuplíkového to bude o dost méně.

Neregistrovaný uživatel

5.9.2013 15:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.196.16

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Obecně je to prý asi polovina objemu, mám vyzkoušené, že do 280 kg mrazáku nacpu asi jen 70 - 80 kg kuřecího masa, které je baleno tak nějak neúhledně (stehna s hřbetem, kuřecí prsa s trupem, celé kuře), ve válečcích tam odhadem dám minimálně 150 kg (nemám vyzkoušeno). Takže fakt záleží, co je to za kus masa, nejhorší jsou ty kuřata a nějaké kosti, nejlepší válečky, něco mezi jsou už kusová masa (hovězí svalovina, játra,...). Jedná se ale o pulťák, u šuplíkového to bude o dost méně.

Moc děkuji za odpověď! Ilona

Neregistrovaný uživatel

5.9.2013 15:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.164.146

hodně záleží, jestli to do mrazáku budete dávat zmražené nebo čerstvé. Balíčky čerstvého masa si "sednou" a vytvarují se a pak zmrznou, takže se jich vejde víc. Ale pak je problém, když jeden vyndáte a ostatní se pohnou, najednou je tam toho víc než předtím a je problém, aby se vešly. Mraženého se vejde od začátku míň.

Neregistrovaný uživatel

5.9.2013 15:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.212.140

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
hodně záleží, jestli to do mrazáku budete dávat zmražené nebo čerstvé. Balíčky čerstvého masa si "sednou" a vytvarují se a pak zmrznou, takže se jich vejde víc. Ale pak je problém, když jeden vyndáte a ostatní se pohnou, najednou je tam toho víc než předtím a je problém, aby se vešly. Mraženého se vejde od začátku míň.

přesně tenhle problém řeším vždy ve svém pidi mražáku...vyndám jeden pytlík, který přesně patřil do malého místa v mražáku a najednou už to tam nevleze smajlík

Neregistrovaný uživatel

5.9.2013 20:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.156.102

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
přesně tenhle problém řeším vždy ve svém pidi mražáku...vyndám jeden pytlík, který přesně patřil do malého místa v mražáku a najednou už to tam nevleze smajlík

Mě se ještě povedlo dát tam jednu várku balíčků vlhkou (čersvé maso) a na to sem oškrábala stěny mrazáku, poslední řada šla šroubovákem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík