Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.3
máme hodně jablek,nemám je jak uskladnit,moji psi je žerou jak divý,k syrový nebo vařený stravě,vezmou si je sami... Prosím ,ženský nevíte zda se dají zavařit jako protlak bez cukru ?...myslím ty jablka
a bez kyseliny citronové? já nezavařovala už spoustu let,na netu hledám ale dávaj k tomu samý blbosti...,jde mi o čistý jablka, představuju si je vykrájet,nakrájet povařit a šup do skleniček a do zavařovacího hrnce....jde to tak ?děkuji předem za reakce.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.106.11
Babička zavařovala nastrouhaná jablka bez přísad na štrúdl. Jen je nastrouhala, nacpala do sklenic a sterilovala.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.209.142
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
máme hodně jablek,nemám je jak uskladnit,moji psi je žerou jak divý,k syrový nebo vařený stravě,vezmou si je sami... Prosím ,ženský nevíte zda se dají zavařit jako protlak bez cukru ?...myslím ty jablka
a bez kyseliny citronové? já nezavařovala už spoustu let,na netu hledám ale dávaj k tomu samý blbosti...,jde mi o čistý jablka, představuju si je vykrájet,nakrájet povařit a šup do skleniček a do zavařovacího hrnce....jde to tak ?děkuji předem za reakce.
Z mé zkušenosti - zavařovaná jablka psům chutnat nebudou. To radši se poptat po kvalitním uskladnění, sklep nějaký sehnat a frknout k sousedům, známým. Není nad jablko, i třeba svraštělé, správně uskladněné, přes zimu jsou pak psiska nadšený.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.98.20
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Babička zavařovala nastrouhaná jablka bez přísad na štrúdl. Jen je nastrouhala, nacpala do sklenic a sterilovala.
Taktéž dělám už dvacet let. Psům chutnají s jogurtem i ve štrůdlu :)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.196.13
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
máme hodně jablek,nemám je jak uskladnit,moji psi je žerou jak divý,k syrový nebo vařený stravě,vezmou si je sami... Prosím ,ženský nevíte zda se dají zavařit jako protlak bez cukru ?...myslím ty jablka
a bez kyseliny citronové? já nezavařovala už spoustu let,na netu hledám ale dávaj k tomu samý blbosti...,jde mi o čistý jablka, představuju si je vykrájet,nakrájet povařit a šup do skleniček a do zavařovacího hrnce....jde to tak ?děkuji předem za reakce.
A co nastrouhat nebo nakrájet, dle psí chuti, a zamrazit?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.65.99
Přátelé hodně se dozvíte o konzumaci jablek hned pod pejskama, kozy a ovce.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.70.116
Našim psům nejvíce chutnají jablka usušená - křížaly. Nakrájím je na plátky, usuším v sušičce a psi mají žv ýkání na celou zimu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.3
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Našim psům nejvíce chutnají jablka usušená - křížaly. Nakrájím je na plátky, usuším v sušičce a psi mají žv ýkání na celou zimu.
jsem zadavatelka,děkuji všem,zavařím krouhané,a zajímá mě i to sušení,prosím popište mi sušení...typsušičky,jak je to v ní dlouho,a jak potom skladujete...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.234.108
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Přátelé hodně se dozvíte o konzumaci jablek hned pod pejskama, kozy a ovce.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.70.116
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
jsem zadavatelka,děkuji všem,zavařím krouhané,a zajímá mě i to sušení,prosím popište mi sušení...typsušičky,jak je to v ní dlouho,a jak potom skladujete...
Sušičku mám starou 15 let, ten typ se už ani nevyrábí, ale nasuší vám to jakákoliv jiná, současná. Jestli ji nemáte, doporučuji koupit, suším v ní psům i maso (odměny), můžou se potom utlouct. Jablka nakrájím na cca 5 mm silné plátky a suším 6-8 hod. Skladovuji v jakékoliv dóze s víkem , občas protřepu, pořádně usušená jablka ( i rok stará) mi zatím nezplesnivěla ani nezměnila chuť. Totéž švestky, jeřabiny, višně.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.3
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Sušičku mám starou 15 let, ten typ se už ani nevyrábí, ale nasuší vám to jakákoliv jiná, současná. Jestli ji nemáte, doporučuji koupit, suším v ní psům i maso (odměny), můžou se potom utlouct. Jablka nakrájím na cca 5 mm silné plátky a suším 6-8 hod. Skladovuji v jakékoliv dóze s víkem , občas protřepu, pořádně usušená jablka ( i rok stará) mi zatím nezplesnivěla ani nezměnila chuť. Totéž švestky, jeřabiny, višně.
děkuju moc, prosím kdyby jste měla čas,napište mi pokud je to na sušičce ještě čitelné výkon příkon...,a máte jí s regulací teploty,nbo to není nutné?já už na nějaký typy koukala.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.70.116
Příkon, výkon nevím, musím se doma podívat, stupně teploty má 3 (nejčastěji používám 1 a 2), plata má plná, teď se už vyrábí děrovaná, asi je to lepší, nevím. Já mám těch plat 5, ale víc by jich určitě bylo lepší. Je spolehlivá, nasušila toho už mraky, ale jak jsem psala, myslím, že už k dostání určitě nebude. Jo a je to značka ABC.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.70.116
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Příkon, výkon nevím, musím se doma podívat, stupně teploty má 3 (nejčastěji používám 1 a 2), plata má plná, teď se už vyrábí děrovaná, asi je to lepší, nevím. Já mám těch plat 5, ale víc by jich určitě bylo lepší. Je spolehlivá, nasušila toho už mraky, ale jak jsem psala, myslím, že už k dostání určitě nebude. Jo a je to značka ABC.
Pro zajímavost jsem koukla na internet a toto je přesně ona: Sušička ovoce Domo DO 600 S - ABC 728.002
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.136.28
Já mám Bravo cca 8 let starou a fouká vzduch zespoda, takže má o polovičku nižší příkon. Teplý vzduch stoupá sám, takže není potřeba tolik namáhat motorek. Mám pět plat a stejně se musí prohazovat v polovině sušení. Ale sušíme všechno, jablka, šípky, bylinky, houby - jen maso jsem zatím nezkoušela.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.228.201
Já mám sušičku Bielmeier a nemůžu si vynachválit. Plata má plná - líp se čistí a šťáva z horních pater nekape dolů. Suší na všech patrech krásně rovnoměrně, není potřeba prohazovat plata nebo tak něco. Já teda suším hlavně maso (srdce, játra, plíce), dvě kila jsou suchá na kost za sedm-osm hodin.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.3
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já mám sušičku Bielmeier a nemůžu si vynachválit. Plata má plná - líp se čistí a šťáva z horních pater nekape dolů. Suší na všech patrech krásně rovnoměrně, není potřeba prohazovat plata nebo tak něco. Já teda suším hlavně maso (srdce, játra, plíce), dvě kila jsou suchá na kost za sedm-osm hodin.
dvě kila jater,..tam dáte na jeden proces jo? jinak díky za tipy všem
Neregistrovaný uživatel
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.3
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Pro zajímavost jsem koukla na internet a toto je přesně ona: Sušička ovoce Domo DO 600 S - ABC 728.002
dobrý den, dneska jsem si tuto sušičku objednala,hledala jsem i jiné a diskuse o nich, a nejlíp mi vyšla dle příspěvkuů na netu , celkově i s plnými táci,tato. Příští týden bude makat skoro v kuse (pokud dorazí
) tak vám pak napíšu poznatky,jak frčí,prý může 6 plat aby stíhala dobře,přestože jinde jsem vyčetla 12 plat,ale záleží asi taky na materiálu co sušíte,bylinky,strouhanou zeleninu, a slabý plátky houbiček by asi zvládla v pohodě na maximu platech,jablka jsou mokřejší a silnější. pokud vás bude zajímat jak dnešní čerstvá
DOMO sušička maká a já nepsala,připomente se
.