Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.118
Dobrý večer,
dnes jsem poprvé zkoušela pejskovi upéct domácí sušenky (banánové s tvarohem), krásně voní, vypadají pěkně, pejskovi chutnají, ale jsou spíše jako nízká buchta - nejsou křupavé. Vy co si pečete psí sušenky doma, máte je křupavé? A pokud jo, jak dlouho vám takové vydrží než změknou?
Předem díky za rady.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.106.11
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý večer,
dnes jsem poprvé zkoušela pejskovi upéct domácí sušenky (banánové s tvarohem), krásně voní, vypadají pěkně, pejskovi chutnají, ale jsou spíše jako nízká buchta - nejsou křupavé. Vy co si pečete psí sušenky doma, máte je křupavé? A pokud jo, jak dlouho vám takové vydrží než změknou?
Předem díky za rady.
Banánové s tvarohem jsem nikdy nepekla, ale občas peču játrovky. A ty vypadají tak, jak píšete - jako nízká buchta, "gumové". Přesně tak je chci mít - nakrájím je na malé kostky, kterými se dobře odměňuje. Kdyby byly křupavé, tak by se blbě krájely a pes by se jimi při cvičení dusil.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.118
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Banánové s tvarohem jsem nikdy nepekla, ale občas peču játrovky. A ty vypadají tak, jak píšete - jako nízká buchta, "gumové". Přesně tak je chci mít - nakrájím je na malé kostky, kterými se dobře odměňuje. Kdyby byly křupavé, tak by se blbě krájely a pes by se jimi při cvičení dusil.
Děkuji za rychlou odpověď. Tak to je potom mám stejné jako Vy - taky jsou takové gumové (jakoby sražené trochu), jako nízká buchta. Já jsem je porovnávala s těma co kupuju občas v psí pekárně na netu a ty jsou křupavé. Tak zase aspoň budeme mít různé druhy Játrové taky vyzkouším a ještě jsem přemýšlela nad tuňákovými.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.106.11
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Děkuji za rychlou odpověď. Tak to je potom mám stejné jako Vy - taky jsou takové gumové (jakoby sražené trochu), jako nízká buchta. Já jsem je porovnávala s těma co kupuju občas v psí pekárně na netu a ty jsou křupavé. Tak zase aspoň budeme mít různé druhy Játrové taky vyzkouším a ještě jsem přemýšlela nad tuňákovými.
Kupované musí být vysušené úplně do křupava. Jinak by se jim zkazily dřív, než by je stihli prodat ;-) To je výhoda domácích pamlsků - můžete si je připravit přesně tak, jak vám a vašim psům vyhovuje. Gumové uskladníte v mrazáku, křupavé ve spíži... prostě dle vkusu každé soudružky ;-)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.211.99
Muzete sem, prosim, hodit nejaky recept? Jake susenky u Vas boduji? Diky!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.247.41
My děláme játrové- kuřecí játra, ovesné vločky, vajíčko strouhaná řepa a mrkev- naší holce moc chutnají. Skladuji je v mrazáku a jen cvičákem je vytáhnu aby rozmrzly
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.118
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Muzete sem, prosim, hodit nejaky recept? Jake susenky u Vas boduji? Diky!
Já jsem zkoušela poprvé - banánové s tvarohem: 2 banány, 250g tvarohu, 1 lžička domácího medu, asi 100g ovesných vloček, 80g rýžové mouky a 80g Jizerky (bezlepková kukuřičná mouka). Chtěla jsem dát původně celozrnnou, ale doma jsem neměla tak jsem dala svoji bezlepkovou. Mám v plánu zkusit ty játrové, tuňákové, mrkvové a sýrové.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.118
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já jsem zkoušela poprvé - banánové s tvarohem: 2 banány, 250g tvarohu, 1 lžička domácího medu, asi 100g ovesných vloček, 80g rýžové mouky a 80g Jizerky (bezlepková kukuřičná mouka). Chtěla jsem dát původně celozrnnou, ale doma jsem neměla tak jsem dala svoji bezlepkovou. Mám v plánu zkusit ty játrové, tuňákové, mrkvové a sýrové.
Ještě vajíčko - zapomněla jsem napsat.