Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.162
Ahoj,
prosila bych vás o radu.
Našemu pejskovi (6 měsíců - angl. kokr) vařím občas kuřecí křidýlka jen vývar a do toho oberu to masíčko. To pak jí s rýží třeba tři dny, podle toho jak mu to vydrží. Až to dojde, tak má zase maso z konzervy.
Ale jde o to. Občas má po tom vývaru průjem, ale není to jako průjem - voda, je to jako rosol, jako prostě ztuhlej ten vývar (omlouvám se za ten popis). Nejeví žádný známky bolesti, nemá to pokaždý po tom vývaru... Nemám mu teda vařit? Protože všechno nasvědčuje tomu, že mu to dělá ten vývar. Stalo se vám to někdy?
Díky za radu
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.85.21
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahoj,
prosila bych vás o radu.
Našemu pejskovi (6 měsíců - angl. kokr) vařím občas kuřecí křidýlka jen vývar a do toho oberu to masíčko. To pak jí s rýží třeba tři dny, podle toho jak mu to vydrží. Až to dojde, tak má zase maso z konzervy.
Ale jde o to. Občas má po tom vývaru průjem, ale není to jako průjem - voda, je to jako rosol, jako prostě ztuhlej ten vývar (omlouvám se za ten popis). Nejeví žádný známky bolesti, nemá to pokaždý po tom vývaru... Nemám mu teda vařit? Protože všechno nasvědčuje tomu, že mu to dělá ten vývar. Stalo se vám to někdy?
Díky za radu
Ten vývar je asi dost silný nebo tučný,i když je to z kuřete,tuk tomu dává ta kůže.Buď vývar nařeďte nebo nedávejte a masíčko zamíchejte do vařené rýže nebo těstovin.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.50
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahoj,
prosila bych vás o radu.
Našemu pejskovi (6 měsíců - angl. kokr) vařím občas kuřecí křidýlka jen vývar a do toho oberu to masíčko. To pak jí s rýží třeba tři dny, podle toho jak mu to vydrží. Až to dojde, tak má zase maso z konzervy.
Ale jde o to. Občas má po tom vývaru průjem, ale není to jako průjem - voda, je to jako rosol, jako prostě ztuhlej ten vývar (omlouvám se za ten popis). Nejeví žádný známky bolesti, nemá to pokaždý po tom vývaru... Nemám mu teda vařit? Protože všechno nasvědčuje tomu, že mu to dělá ten vývar. Stalo se vám to někdy?
Díky za radu
Moje fena má taky po vařeném průjem, no tedy řídkou stolici. Dávala jsem jí krůtí maso, byla tam i kůže, vývaru ani moc ne, ale od té doby dávám radši jenom zavedenou stravu - granule, konzervy, rýži a je po problému. Zřejmě je nutný ten stereotyp.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.21.97
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Moje fena má taky po vařeném průjem, no tedy řídkou stolici. Dávala jsem jí krůtí maso, byla tam i kůže, vývaru ani moc ne, ale od té doby dávám radši jenom zavedenou stravu - granule, konzervy, rýži a je po problému. Zřejmě je nutný ten stereotyp.
Váš pes je háklivý na tuky.Ale i tomu se dá trávicí soustava naučit.Než stereotyp je naopak nutná rozmanitost už od štěněte.Pes odchovaný jen na granulích má v dospělosti při každém jiném soustu problémy.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.202.38
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahoj,
prosila bych vás o radu.
Našemu pejskovi (6 měsíců - angl. kokr) vařím občas kuřecí křidýlka jen vývar a do toho oberu to masíčko. To pak jí s rýží třeba tři dny, podle toho jak mu to vydrží. Až to dojde, tak má zase maso z konzervy.
Ale jde o to. Občas má po tom vývaru průjem, ale není to jako průjem - voda, je to jako rosol, jako prostě ztuhlej ten vývar (omlouvám se za ten popis). Nejeví žádný známky bolesti, nemá to pokaždý po tom vývaru... Nemám mu teda vařit? Protože všechno nasvědčuje tomu, že mu to dělá ten vývar. Stalo se vám to někdy?
Díky za radu
Napadá mě nechat vývar schládnout, dát na pár hodin do ledničky a pak zhora sebrat ztuhlej tuk, co se tam vždycky vytvoří. A nebo pak přidávat rýži a strouhynou syrovou mrkev. měla by to zhušťovat trus.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.162
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Napadá mě nechat vývar schládnout, dát na pár hodin do ledničky a pak zhora sebrat ztuhlej tuk, co se tam vždycky vytvoří. A nebo pak přidávat rýži a strouhynou syrovou mrkev. měla by to zhušťovat trus.
Já když to dám do ledničky, tak to ztuhne celý. Protože je tam toho vývaru jen tolik, aby to pokrylo všechno to maso. Tak mu to budu dávat třeba ob dva dny a snad to bude lepší, protože ho to chytne až, když má to maso třeba dva-tři dny po sobě...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.202.38
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já když to dám do ledničky, tak to ztuhne celý. Protože je tam toho vývaru jen tolik, aby to pokrylo všechno to maso. Tak mu to budu dávat třeba ob dva dny a snad to bude lepší, protože ho to chytne až, když má to maso třeba dva-tři dny po sobě...
Tak dát ztuhnout čistej vývar a maso zvlášť. Sebrat tuk na povrchu a míchat to až těsně před krmením. Stejně to ohříváte, ne?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.95.20
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak dát ztuhnout čistej vývar a maso zvlášť. Sebrat tuk na povrchu a míchat to až těsně před krmením. Stejně to ohříváte, ne?
Vývar vůbec nedávám, protože by se z toho p...... Jen maso a přílohu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.13.109
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Vývar vůbec nedávám, protože by se z toho p...... Jen maso a přílohu.
Když peču kuře,stáhnu mu před tím kůži a uvařím jí psům.Zaleju tím granule a to mám toy plemeno.Snášejí to dobže,nikdy žádný problém.Prostě jsou na to zvyklí.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahoj,
prosila bych vás o radu.
Našemu pejskovi (6 měsíců - angl. kokr) vařím občas kuřecí křidýlka jen vývar a do toho oberu to masíčko. To pak jí s rýží třeba tři dny, podle toho jak mu to vydrží. Až to dojde, tak má zase maso z konzervy.
Ale jde o to. Občas má po tom vývaru průjem, ale není to jako průjem - voda, je to jako rosol, jako prostě ztuhlej ten vývar (omlouvám se za ten popis). Nejeví žádný známky bolesti, nemá to pokaždý po tom vývaru... Nemám mu teda vařit? Protože všechno nasvědčuje tomu, že mu to dělá ten vývar. Stalo se vám to někdy?
Díky za radu
Třeba je ten pes na kuřecí tuk fakt citlivější. Náš předchozí pes byl celý život na vařeném, za komančů to snad tady ani jinak nešlo, a kuřecí prostě nemoh, kdykolik ho dostal, tak se posr..