Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

21.6.2006 15:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.170.182

proč se psům nesmí nebo neměly by dávat kuřecí kosti?

Neregistrovaný uživatel

21.6.2006 15:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.19

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
proč se psům nesmí nebo neměly by dávat kuřecí kosti?

Nevím, jestli je to ten pravý důvod, ale vždycky jsem si myslela, že je to kůli tomu, že kuřecí kost se hodně štěpí a mohla by se jim někde zapíchnout.

Neregistrovaný uživatel

21.6.2006 15:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.35.151

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Nevím, jestli je to ten pravý důvod, ale vždycky jsem si myslela, že je to kůli tomu, že kuřecí kost se hodně štěpí a mohla by se jim někde zapíchnout.

Ano, přesně z toho důvodu

Neregistrovaný uživatel

21.6.2006 15:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.21

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ano, přesně z toho důvodu

Z dnešních kupovaných kuřat nemusíte mít strach. Ty jsou tak měkké, že psovi neublíží. Samozřejmě mu nesmíte dát kosti ze 4 kuřat najednou

Neregistrovaný uživatel

21.6.2006 16:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.84

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
proč se psům nesmí nebo neměly by dávat kuřecí kosti?

Syrové nevadí, štěpí se vařené.

Neregistrovaný uživatel

21.6.2006 16:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.121.180

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Syrové nevadí, štěpí se vařené.

nevím, náš pes je jí celý život a nikdy mu nic nebylo

Neregistrovaný uživatel

21.6.2006 16:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.103.69

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
nevím, náš pes je jí celý život a nikdy mu nic nebylo

Dnešní kuře jde za šest týdnů od vylíhnutí na porážku,takže se jeho kosti nestačí zosifikovat a tudíš se neštěpí.Nebezpečí hrozí spíš u kuřat z domácího odchovu.

Neregistrovaný uživatel

21.6.2006 17:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.112

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dnešní kuře jde za šest týdnů od vylíhnutí na porážku,takže se jeho kosti nestačí zosifikovat a tudíš se neštěpí.Nebezpečí hrozí spíš u kuřat z domácího odchovu.

Taky pozor při zkrmování většího množství kuřecích kostí, např. po grilování, na možnou silnou zácpu. Známých pes byl kvůli tomu na operaci, to není pro psa nic příjemného.

Neregistrovaný uživatel

21.6.2006 17:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.202.38

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Taky pozor při zkrmování většího množství kuřecích kostí, např. po grilování, na možnou silnou zácpu. Známých pes byl kvůli tomu na operaci, to není pro psa nic příjemného.

To platí u všech kostí, nejen u kuřecích. Pokud se pes opravdu nafurtuje velkého množství, tak trošičku pomůže, když mu dáte vypít větší množství mléka.

Neregistrovaný uživatel

21.6.2006 23:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.103.69

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
To platí u všech kostí, nejen u kuřecích. Pokud se pes opravdu nafurtuje velkého množství, tak trošičku pomůže, když mu dáte vypít větší množství mléka.

Z grilovaného masa psovi kosti nedávám,protože i k nim se koření a sůl dostane.Pro psa je lepší nic,než taková kost.

Neregistrovaný uživatel

22.6.2006 01:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.176.2

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Z grilovaného masa psovi kosti nedávám,protože i k nim se koření a sůl dostane.Pro psa je lepší nic,než taková kost.

Nebezpečné jsou tepelně opracované kosti. I u některých nevařených se mohou objevit ostré úlomky. Ty je lepší psovi odebrat. Teda - pokud ho máte naučeného, že vám je dá dobrovolně. Jinak přibude pár odštěpků navic

Přidejte reakci

Přidat smajlík