Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.156.17
Hovězí vemena od vetamixu kdo stím krmíte? Jsou mleté nebo je to kusové.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.166.130
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Hovězí vemena od vetamixu kdo stím krmíte? Jsou mleté nebo je to kusové.
mleté na takové cancourky, naše zvěř to ráda (psi i kočky), ale rychle se jim to přejí, střídám s mlatým drůbežím a hovězím. Krmímne syrové. Bacha na to aby to bylo dostatečně v chladu, když ta mléčná tkáň zkysne, už to nechcou.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.156.17
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
mleté na takové cancourky, naše zvěř to ráda (psi i kočky), ale rychle se jim to přejí, střídám s mlatým drůbežím a hovězím. Krmímne syrové. Bacha na to aby to bylo dostatečně v chladu, když ta mléčná tkáň zkysne, už to nechcou.
Zadavatelka,já krmím mleté drubeží s hovězím ale někdy neškodí zmena a tak bych zkusila ty vemena.,krmím všechna masa syrové.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.162.91
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zadavatelka,já krmím mleté drubeží s hovězím ale někdy neškodí zmena a tak bych zkusila ty vemena.,krmím všechna masa syrové.
Máte, prosím vás , někdo zkušenost s tím tepelně zpracovaným výrobkem, třeba tím salámem? Fenka se mi syrového ani nedotkne, tak můžu uvažovat jen o tom tepelně zpracovaném, nebo jestli někdo kupujete třeba to hovězí hrubomleté a pak ho vaříte? Není to maso třeba "jeté"? Abych při vaření nezasmradil celé okolí. Děkuju.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.34.95
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Máte, prosím vás , někdo zkušenost s tím tepelně zpracovaným výrobkem, třeba tím salámem? Fenka se mi syrového ani nedotkne, tak můžu uvažovat jen o tom tepelně zpracovaném, nebo jestli někdo kupujete třeba to hovězí hrubomleté a pak ho vaříte? Není to maso třeba "jeté"? Abych při vaření nezasmradil celé okolí. Děkuju.
No jak kdy, ale většinou je to solidní a moc to nesmrdí.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Máte, prosím vás , někdo zkušenost s tím tepelně zpracovaným výrobkem, třeba tím salámem? Fenka se mi syrového ani nedotkne, tak můžu uvažovat jen o tom tepelně zpracovaném, nebo jestli někdo kupujete třeba to hovězí hrubomleté a pak ho vaříte? Není to maso třeba "jeté"? Abych při vaření nezasmradil celé okolí. Děkuju.
Hovězí hrubomleté jsem koupila a v pohodě, podusila krátce na cibulce, s rýži a zeleninou - pes se dožadoval nášupu a sousedi si nestěžovali, dokonce ani drahá půle nekrčila nos