Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

21.9.2004 12:54
Neregistrovaný uživatel

prosim o radu nevim jaké jsou lepsí jesli kruti nebo kureci slysel jsem ze kruti (pry vice masa?)ale vetsina pejskaru dela asi kureci.
a pak jeste jeden dotaz chci to davat 4 mesicnimu steneti GR mam necht rozvarit kosti nebo obrat maso a dat bez kosti chci mu to davat jednou tydne ke granulkam i s trochou vyvaru
tak Vas prosim o rady a zkusenosti
diky
Pavel

Neregistrovaný uživatel

21.9.2004 14:39
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
prosim o radu nevim jaké jsou lepsí jesli kruti nebo kureci slysel jsem ze kruti (pry vice masa?)ale vetsina pejskaru dela asi kureci.
a pak jeste jeden dotaz chci to davat 4 mesicnimu steneti GR mam necht rozvarit kosti nebo obrat maso a dat bez kosti chci mu to davat jednou tydne ke granulkam i s trochou vyvaru
tak Vas prosim o rady a zkusenosti
diky
Pavel

Ja delam kureci a davam je i s kosti, je mekoucka, ale je to uz pro dospelaky ve vasem pripade bych radsi volila ty kruti a obrat. Vyvar je super. Stendo se bude oblizovat. Tereza

Neregistrovaný uživatel

21.9.2004 17:32
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
prosim o radu nevim jaké jsou lepsí jesli kruti nebo kureci slysel jsem ze kruti (pry vice masa?)ale vetsina pejskaru dela asi kureci.
a pak jeste jeden dotaz chci to davat 4 mesicnimu steneti GR mam necht rozvarit kosti nebo obrat maso a dat bez kosti chci mu to davat jednou tydne ke granulkam i s trochou vyvaru
tak Vas prosim o rady a zkusenosti
diky
Pavel

Já dělám vývar z kuřecích čtvrtek.U nás v masně přijde kilo na 45 kč a mám jich asi 5 , což je ost.Normálně to uvařím v papiňáku s nějakou zeleninou a pak to smíchám s tou uvařenou vodou.Občas do toho zavařím rýži nebo těstoviny a mňamka je na světě.

Neregistrovaný uživatel

23.9.2004 14:29
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Já dělám vývar z kuřecích čtvrtek.U nás v masně přijde kilo na 45 kč a mám jich asi 5 , což je ost.Normálně to uvařím v papiňáku s nějakou zeleninou a pak to smíchám s tou uvařenou vodou.Občas do toho zavařím rýži nebo těstoviny a mňamka je na světě.

Kuřecí krky se dají taky uvařit a následně pomlít, pro štěně je to vhodnější a nemůže mu při hltání kost zaskočit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík