Neregistrovaný uživatel

Můj pes má zacpu,nevíte jak mu rychle pomoct??
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Můj pes má zacpu,nevíte jak mu rychle pomoct??
JÍT K VETOVI.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Můj pes má zacpu,nevíte jak mu rychle pomoct??
Asi jako u lidí. Nějaké ovoce, teplá voda. Pokud nic nezabere, tak vet. Nesmí to trvat delší dobu.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Asi jako u lidí. Nějaké ovoce, teplá voda. Pokud nic nezabere, tak vet. Nesmí to trvat delší dobu.
Dobrá pomoc pri zápche je ŠĽAHAČKA, naozaj!! Mám to vyskúšané a potvrdené veterinárom.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrá pomoc pri zápche je ŠĽAHAČKA, naozaj!! Mám to vyskúšané a potvrdené veterinárom.
mě veterinář po telefonu poradil olej! samozřejmě vnitřně
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
mě veterinář po telefonu poradil olej! samozřejmě vnitřně
My přidáváme pravidelně psům do kremení kvalitní olivový olej,stačí lžička na malého psa.Má lepší srst,průjem nemá,ale mohlo by vám to pomoci k lepšímu trávení.Olivový olej má v sobě nenasycené aminokyseliny.
Když měla naše koza zácpu a byla nafouklá,tak nám veterinář také radil dát jí olej do tlamy alespoň dvě deci a pomohlo to.Kolik dát pejskovi nevím,moji psi zácpu nemají.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
My přidáváme pravidelně psům do kremení kvalitní olivový olej,stačí lžička na malého psa.Má lepší srst,průjem nemá,ale mohlo by vám to pomoci k lepšímu trávení.Olivový olej má v sobě nenasycené aminokyseliny.
Když měla naše koza zácpu a byla nafouklá,tak nám veterinář také radil dát jí olej do tlamy alespoň dvě deci a pomohlo to.Kolik dát pejskovi nevím,moji psi zácpu nemají.
Ne že bych chtěl být hnidopich, ale nenasycené aminokyseliny v sobě olej určitě nemá, protože aminokyseliny jsou základní složky bílkovin(jedná se o látky dusíkaté povahy). Zatímco olej je tuk (tj. estery vyšších mastných kyselin a glycerolu), dále všechny oleje v obsahují nenasycené mastné kyseliny, ty dávají oleji kapalnou konzistenci. Pevné tuky obsahují nasycené mastné kyseliny (proto jsou tuhé). Co se kvality olejů týče je podle mne olivový olej pouze jakousi módou, kterou já osobně neprovozuji, protože kupováním dovážených potravin se podporují zahraniční zemědělci, což já jako patriot vidím nerad a radši podporuji tuzemské pěstitele a zpracovatele. Stejně kvalitní je slunečnicový nebo světlicový olej (ze světlice barvířské, ale ten asi těžko seženete). Tak jsem se trochu rozepsal o chemii snad to ostatní nebudou posuzovat příliš příkře.
Chovu zdar Tom
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ne že bych chtěl být hnidopich, ale nenasycené aminokyseliny v sobě olej určitě nemá, protože aminokyseliny jsou základní složky bílkovin(jedná se o látky dusíkaté povahy). Zatímco olej je tuk (tj. estery vyšších mastných kyselin a glycerolu), dále všechny oleje v obsahují nenasycené mastné kyseliny, ty dávají oleji kapalnou konzistenci. Pevné tuky obsahují nasycené mastné kyseliny (proto jsou tuhé). Co se kvality olejů týče je podle mne olivový olej pouze jakousi módou, kterou já osobně neprovozuji, protože kupováním dovážených potravin se podporují zahraniční zemědělci, což já jako patriot vidím nerad a radši podporuji tuzemské pěstitele a zpracovatele. Stejně kvalitní je slunečnicový nebo světlicový olej (ze světlice barvířské, ale ten asi těžko seženete). Tak jsem se trochu rozepsal o chemii snad to ostatní nebudou posuzovat příliš příkře.
Chovu zdar Tom
Mno na kvalitu to možná vliv nemá, ale olivový olej má lepší chuť
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ne že bych chtěl být hnidopich, ale nenasycené aminokyseliny v sobě olej určitě nemá, protože aminokyseliny jsou základní složky bílkovin(jedná se o látky dusíkaté povahy). Zatímco olej je tuk (tj. estery vyšších mastných kyselin a glycerolu), dále všechny oleje v obsahují nenasycené mastné kyseliny, ty dávají oleji kapalnou konzistenci. Pevné tuky obsahují nasycené mastné kyseliny (proto jsou tuhé). Co se kvality olejů týče je podle mne olivový olej pouze jakousi módou, kterou já osobně neprovozuji, protože kupováním dovážených potravin se podporují zahraniční zemědělci, což já jako patriot vidím nerad a radši podporuji tuzemské pěstitele a zpracovatele. Stejně kvalitní je slunečnicový nebo světlicový olej (ze světlice barvířské, ale ten asi těžko seženete). Tak jsem se trochu rozepsal o chemii snad to ostatní nebudou posuzovat příliš příkře.
Chovu zdar Tom
Myslim, ze olivovy olej lisovany za studena(tkzv. panensky olej), je kvalitnejsi, prave protoze neni tepelne upravovany. Ale nejsem odbornik, takze me klidne znicte nejakym chytrym vzoreckem
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ne že bych chtěl být hnidopich, ale nenasycené aminokyseliny v sobě olej určitě nemá, protože aminokyseliny jsou základní složky bílkovin(jedná se o látky dusíkaté povahy). Zatímco olej je tuk (tj. estery vyšších mastných kyselin a glycerolu), dále všechny oleje v obsahují nenasycené mastné kyseliny, ty dávají oleji kapalnou konzistenci. Pevné tuky obsahují nasycené mastné kyseliny (proto jsou tuhé). Co se kvality olejů týče je podle mne olivový olej pouze jakousi módou, kterou já osobně neprovozuji, protože kupováním dovážených potravin se podporují zahraniční zemědělci, což já jako patriot vidím nerad a radši podporuji tuzemské pěstitele a zpracovatele. Stejně kvalitní je slunečnicový nebo světlicový olej (ze světlice barvířské, ale ten asi těžko seženete). Tak jsem se trochu rozepsal o chemii snad to ostatní nebudou posuzovat příliš příkře.
Chovu zdar Tom
no, vzhledem k tomu, ze ceske toho je min a min, tak asi budes brzo o hladu....taky bych si radsi koupila vsechno od nas a nejlepe domaci vyroby, jenze to by se clovek nalital....
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
no, vzhledem k tomu, ze ceske toho je min a min, tak asi budes brzo o hladu....taky bych si radsi koupila vsechno od nas a nejlepe domaci vyroby, jenze to by se clovek nalital....
Tak všem děkuji za rady,pomohlo teplé mlíko a zavařené trnky.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak všem děkuji za rady,pomohlo teplé mlíko a zavařené trnky.
Chudák pes!