Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.174
Ahoj. Nedávno se tady byla diskuze o sušeném mase, že si je lze vyrobit i doma v sušičce. Můžete mi někdo dát tip, jakou sušičku používáte? Na netu je veliký výběr, není lehké se v něm orientovat. Děkuji
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.165.56
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahoj. Nedávno se tady byla diskuze o sušeném mase, že si je lze vyrobit i doma v sušičce. Můžete mi někdo dát tip, jakou sušičku používáte? Na netu je veliký výběr, není lehké se v něm orientovat. Děkuji
Já mám úplně obyčejnou, myslím MOS 01 nebo 02, mám už jí několik let, používám na křížaly všeho druhu i na to maso.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.124.90
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já mám úplně obyčejnou, myslím MOS 01 nebo 02, mám už jí několik let, používám na křížaly všeho druhu i na to maso.
Mám tu nejlepší Etu,stojí tuším okolo 1200. Při koupi se orientuj podle počtu plat na sušení,případně možnosti jejich dokoupení a přidělání a taky podle možnosti regulace teploty - ideální jsou tři stupně,at můžeš sušit vše od bylinek přes zeleninu po maso
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.199.174
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mám tu nejlepší Etu,stojí tuším okolo 1200. Při koupi se orientuj podle počtu plat na sušení,případně možnosti jejich dokoupení a přidělání a taky podle možnosti regulace teploty - ideální jsou tři stupně,at můžeš sušit vše od bylinek přes zeleninu po maso
Zadavatelka: Děkuji za rady!!!!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.217.67
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zadavatelka: Děkuji za rady!!!!
Nedávno v TV rozebírali právě různé značky sušiček. Údajně není dobré kupovat ty levné, protože mají velmi drahý provoz a vlastně po čase ještě proděláte. Také prý ty levné dobře ovoce nedosuší a hrozí nebezpečí plísní.Jmenovali jako nejlepší nějakou za 4 000 Kč.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Máme doma sušičku Sedonu. Manželka si ji moc chválí a mě ze sušičky kupodivu taky chutná.
Já mám tu nejlevnější, asi za pětistovku, a spokojená jsem též. Sice si nemůžu zvolit teplotu a nic takového, jen zapnout/vypnout, ale používám jí jen na maso, příležitostně na jabka a houby, takže mi to nevadí. Vejde se do ní asi kilo masa na jednou, ale většinou suším jen půl. Časově je to asi 4-6 hodin. Je pravda, že je lepší v polovině přeskládat plata, protože vespod suší víc, ale není to nutné.
Edit: Provoz jsem počítala na nějaké 4kč/hod. Zajímalo by mě, jak jsou na tom ty dražší?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
Jako pěkná reklama no...
Který normální uživatel řekne: "Nespornou výhodou"
A termostat má i moje sencorka, už asi 4 roky stará...
Uživatel s deaktivovaným účtem

Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Máme doma sušičku Sedonu. Manželka si ji moc chválí a mě ze sušičky kupodivu taky chutná.
Takové sušené plíce ( játra ) - to musí být mňamka !
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jako pěkná reklama no...
Který normální uživatel řekne: "Nespornou výhodou"
A termostat má i moje sencorka, už asi 4 roky stará...
Tak nevím co je na tom špatného napsat "nespornou výhodou" ? Jsem normální uživatel a prostě mám radost ze sušičky, tak ji doporučím. Nebudu doporučovat něco, co mi nevyhovuje...