Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

1.6.2010 13:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.88.123

Chtěla bych přejít na BARF. Ale někde jsem četla a teď to za boha nemůžu najít. Na jak dlouho a na kolik stupňů se musí maso zmrazit, než s ním začnu krmit. (samozřejmě chápu, že před podáním se maso zase rozmrazí :-))
A je to stejná doba u všech druhů mas?

A je pravda, že syrovým králičím by se krmit nemělo? Jinak se může používat všechny druhy masa, nebo je ještě nějaké nevhodné kromě králičího?

Mnohokrát děkuji za odpovědi.

Neregistrovaný uživatel

1.6.2010 23:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.77.135

ZADAVATEL: Opravdu mi nikdo neporadí?smajlík

Neregistrovaný uživatel

2.6.2010 00:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.98.178

Aspoň mínus 20°C.

Neregistrovaný uživatel

2.6.2010 00:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.77.135

Děkuji :-)

Neregistrovaný uživatel

2.6.2010 06:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.49.3

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Chtěla bych přejít na BARF. Ale někde jsem četla a teď to za boha nemůžu najít. Na jak dlouho a na kolik stupňů se musí maso zmrazit, než s ním začnu krmit. (samozřejmě chápu, že před podáním se maso zase rozmrazí :-))
A je to stejná doba u všech druhů mas?

A je pravda, že syrovým králičím by se krmit nemělo? Jinak se může používat všechny druhy masa, nebo je ještě nějaké nevhodné kromě králičího?

Mnohokrát děkuji za odpovědi.

koukni na manwe.eu - tam je nejkomplexnější poradna ohledně BARFu

Neregistrovaný uživatel

2.6.2010 08:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.80.130

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Chtěla bych přejít na BARF. Ale někde jsem četla a teď to za boha nemůžu najít. Na jak dlouho a na kolik stupňů se musí maso zmrazit, než s ním začnu krmit. (samozřejmě chápu, že před podáním se maso zase rozmrazí :-))
A je to stejná doba u všech druhů mas?

A je pravda, že syrovým králičím by se krmit nemělo? Jinak se může používat všechny druhy masa, nebo je ještě nějaké nevhodné kromě králičího?

Mnohokrát děkuji za odpovědi.

V syrovém králičím (hlavně ve vnitřnostech) může být tasemnice hrášková, v syrovém vepřovém zase tasemnice dlouhočlená a vroubená a v syrovém hovězím tasemnice bezbranná. Některé zdroje uvádějí, že důkladné zamražení tyto boubele likviduje a jiné zdroje zase že se dají zlikvidovat jen vysokou teplotou, tak si vyberte :))

Neregistrovaný uživatel

2.6.2010 09:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.77.135

Díky mnohokrát za všechny rady a super odkaz. :-)

Neregistrovaný uživatel

2.6.2010 09:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.156.11

Já bych nekrmila akorát vnitřnostmi divokých zvířat - kanec, zajíc, srna..., maso ( svalovinu ) po týdenním přemražení klidně. U králíka bych se nebála ani těch vnitřností, pokud např. neuhynul na kokcidiózu. Říká se, že stačí přemrazit 3 dny, ale myslím, že na -25 °C, normálně má v mrazáku člověk -18 - tam bych ten týden viděla jako minimum. Převařením se tasemnice zlikvidují na 100%.

Přidejte reakci

Přidat smajlík