Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.12.2019 13:19
spojnicek

XXX.XXX.172.33

Dejte si pozor na odpovědi z adresy everix@email.sk,
dostala jsem tak nechutnou a sprostou odpověď, že je mi líto, že jsem ji otevírala.
Bohužel, jsou i takoví nešťastníci, kteří mají potřebu znepříjemňovat život druhým a netuší, že tím nejvíce poškozují sebe.
Přeji krásné adventní dny a pokoj v duši.

6.8.2020 01:21
spojnicek

XXX.XXX.173.249

Další nechutně sprostá odpověď z adresy vestaj@centrum.cz., pozor na něj, když se mu něco nelíbí.

ahoj1

5.9.2020 01:42
ahoj1

XXX.XXX.113.66

spojnicek napsal(a):
Další nechutně sprostá odpověď z adresy vestaj@centrum.cz., pozor na něj, když se mu něco nelíbí.

Má tu "zajímavej" inzerát. Nejlepší je, že podle svého vlastního mínění je to "SUPER ČLOVÍČEK",

Je tady někdo kdo to tu nezneuživá
Inzerováno včera (19 zobrazení)
On hledá ji
50 let
Hledám partnera ve věku od 18 do 60 let
Hledám ženu pro společnej život.Nechci zde psát curikulum vše podstatné si mužem řic osobně.Jsi nekuřácká rodinného zaměřeni a samota je pro tebe špatnej společnik tak se neboj napsat jsem super človíček kterej stoji pevně obouma nohama na zemi.Nekuřak s mnoha zajmi.Žadnej pecivál,manuálně zručnej.Ozvy se mi

No, asi se děsně diví, že se s ním nikdo nechce seznámit a v žádným případě ho nenapadne, že chyba je jedině na jeho straně.. Jasně, on si myslí, že je on sám je super človíček, zatímco všichni ostatní jsou divný, protože ho nechtějí

Přidejte reakci

Přidat smajlík