Ošetřovatelka telat - plat

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.9.2015 10:13
tele

XXX.XXX.172.14

Dobrý den, ráda bych se zeptala jaký máte kdo plat u telat, zajímám se o tuto práci, měla bych možnost starat se o 150 telat na mléce+ krmení (granule, šrot) odstavených telat asi 400kusů+úklid cest a porostů zajímalo by mě jestli je plat 13tis akorát nebo si říct o víc.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.9.2015 17:57

To je podle mě málo, ale jde o to jak moc velká makačka to tam bude, jestli se mlíkem krmí z automatu, kterej k telatům dojede, nebo jestli to budete roznášet v kyblíkách... Jestli vám nakrmí traktor, nebo jestli budete jezdit se sililáží/senáží... Naše ZD neplatí dobře, ale v teletníkách, kde je tak 40 telat na mléce + tak 100 odstavčat je plat tak těch 11tis. ALE Stlaní, krmení mlíkem, siláží i senem a kydání se dělá proste ručně nez jakékoliv mechanizace. Prostě lopata, vidle, škrabka na hnůj, kolečko a starej se.

24.9.2015 19:24
tele

XXX.XXX.172.14

Krmí se mléčným vozem mléko se dávkuje pistolí, siláží krmí traktor, já bych dávala jen granule a odstaveným telatům vozila v kolečkách granule a šrot (6-8koleček) Hnoje se ručně vyhrnují doprostřed chodby a vyhrnují strojem 3x týdně, stele se tak že se táhne vozík na kterém je balík ručně a stele se ručně, po stlaní se zem zametá stěrkou, je to 100m dlouhá hala. Plus k tomu teda neustálé úklidy leštění kachliček, země, kyblíků a silnice okolo teletníku.

28.9.2015 19:58

No tak co si budem povídat... Plat 13tis není nic moc, ale zas taková makačka to nebude. A pořád to je práce se zvířaty, která prostě musí bavit, jinak se dělat nedá. Co hodiny? Kolik hodin denně to bude a kolik volnejch dní v měsíci? My v kravíně děláme týden ranních, pak volnej víkend a pak týden odpoledních po kterých máme pracovní víkend s ranními i odpoledními směnami a tak pořád dokola, takže za měsíc 2 volné víkendy od pátečního dopoledne až do pondělního odpoledne.

28.9.2015 20:02
tele

XXX.XXX.172.14

Střídají se tam po dnech ranní, odpolední po 7 hodinách, volno neděli každých 14dní, takže 2 dny v měsíci.

4.10.2015 09:08
abinka

XXX.XXX.63.75

Je to málo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík