Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Radus-h

22.3.2016 10:21
Radus-h

XXX.XXX.1.70

Zdravím,

chtěla jsem se Vás zeptat jakou metodu odrohování u telat byste doporučili, z toho co jsem se dočetla na internetu bych louhové tyčinky úplně vynechala a spíš by mě zajímalo jaký typ kauteru pořídit, našla jsem plynové, elektrické i AKU a zatím nejlíp mi z toho všeho vychází ten plynový, můžete mi prosím napsat Vaše zkušenosti. Děkuji.

Radus-h.

22.3.2016 11:34
lilo

XXX.XXX.201.210

Jeste existuje bovi pasta... ja s telaty nemam zkusenosti...

22.3.2016 15:06
spajzka

XXX.XXX.139.91

Radus-h napsal(a):
Zdravím,

chtěla jsem se Vás zeptat jakou metodu odrohování u telat byste doporučili, z toho co jsem se dočetla na internetu bych louhové tyčinky úplně vynechala a spíš by mě zajímalo jaký typ kauteru pořídit, našla jsem plynové, elektrické i AKU a zatím nejlíp mi z toho všeho vychází ten plynový, můžete mi prosím napsat Vaše zkušenosti. Děkuji.

Radus-h.

Odrohováváme el.vypalováním Budex. Nabít v zásuvce a pak jen chytit tele a za 20sec je po všem. Máme ho cca 10let, při 120 telatech ročně. Teď na stará kolena už na jedno nabití tolik telat neuděláme, ale do jiného bych už nešla.

23.3.2016 06:57
Radus-h

XXX.XXX.1.70

spajzka napsal(a):
Odrohováváme el.vypalováním Budex. Nabít v zásuvce a pak jen chytit tele a za 20sec je po všem. Máme ho cca 10let, při 120 telatech ročně. Teď na stará kolena už na jedno nabití tolik telat neuděláme, ale do jiného bych už nešla.

Děkuji za názor !

23.3.2016 13:21
spajzka

XXX.XXX.139.91

Radus-h napsal(a):
Děkuji za názor !

Http://www.eshop-zemedelske-potreby.cz/akumulatorovy-odrohovac-buddex-p6643/

Jsem ještě namátkou našla nějakou stránku, aby jste věděla co myslím.

Přidejte reakci

Přidat smajlík