Uživatel s deaktivovaným účtem

Chovám dobytok dlho ale takúto kravinu som nepočula a určite by som to neriskovala, môže to sposobiť zdravotne komplikácie alebo úhyn v prípade že sa vyskytne akútna tympania, krava, býk sú bylinožravce dajte im doplnok stravy ako bylinožravcom (repa, mrkva, jablka, zelenina šroty, suchý chlieb...) a existuje mnoho komplexných vitaminových prípravkov kde májú zvieratá všetky minerály a stopové prvky,
pomyje sú pre prasatá!
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Chovám dobytok dlho ale takúto kravinu som nepočula a určite by som to neriskovala, môže to sposobiť zdravotne komplikácie alebo úhyn v prípade že sa vyskytne akútna tympania, krava, býk sú bylinožravce dajte im doplnok stravy ako bylinožravcom (repa, mrkva, jablka, zelenina šroty, suchý chlieb...) a existuje mnoho komplexných vitaminových prípravkov kde májú zvieratá všetky minerály a stopové prvky,
pomyje sú pre prasatá!
V roce 1980 jsem pracoval v jednom podniku kde měli varnu, sváželi tam zbytky z jídelen z poloviny okresu, pouštěli je přes drtič a převařili( tubera). pak horkou pastvu dávali dojnicím a velmi si to pochvalovali. Ještě pred 20 lety byl na Šumavě jeden chovatel ( ing. K, jedna z největších dojivostí v ČR) a ten přidával masokostní moučku.