Březí jalovice po převozu nevstavá

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Hellca

12.6.2017 10:03
Hellca

XXX.XXX.152.249

Dobrý den chtěla bych se zeptat na váš názor. V sobotu jsme si domů přivezli březí jalovičku. Vše proběhlo v pořádku žrala a byla v pořádku. Dnes jsme přišli do chlíva ráno krmit. A jalovička nežere, nepije, a sotva se postavila. Tak se chci zeptat na váš nazor čím to může být. Jinak veterinář je již zavolaný. Tak předem děkuji za váš názor. Stravu dostává stejnou jako minuleho majitele.

12.6.2017 12:52
spajzka

XXX.XXX.31.15

V kolikatém je měsíci? Jak probíhal převoz, myslím tím jestli upadla nebo se jí rozjely zadní nohy? Veterinář je v tuto chvíli opravdu na místě, dobře jste udělala. Je ve stádě s jinými zvířaty?
Nemá teď cenu psát můj názor, veta je nejdůležitější. Napište pak co jalovička má. Hlavně jí dejte v tomhle vedru vodu k hlavě, podestelte hodně, klidně i starší hnůj aby se jí to při vstávání neklouzalo.
Držím palce.

Hellca

12.6.2017 15:43
Hellca

XXX.XXX.158.147

Jalovička je v 5 měsíců...prevoz probíhal v klidu sama vylezla na karu a pak do chlíva. Vodu ma z hlavy. Ještě stále čekáme na veterináře.

14.6.2017 08:33
spajzka

XXX.XXX.31.15

Tak co, už se veta dostavil?

Hellca

16.6.2017 08:14
Hellca

XXX.XXX.235.11

Omlouvám se že jsem hned nedala vědět. Bohužel ještě sušíme seno. Jalovičce prý nic není. Telatka jsou tam kde mají být, žaludek nebyl pretočený. Tak dostala jen nějaké vitamíny a už je veselá žere a i vstává. Asi špatně nesla převoz ze stáje kde byly jen dvě. A tady jich máme v víc.

16.6.2017 08:48
spajzka

XXX.XXX.6.186

Hellca napsal(a):
Omlouvám se že jsem hned nedala vědět. Bohužel ještě sušíme seno. Jalovičce prý nic není. Telatka jsou tam kde mají být, žaludek nebyl pretočený. Tak dostala jen nějaké vitamíny a už je veselá žere a i vstává. Asi špatně nesla převoz ze stáje kde byly jen dvě. A tady jich máme v víc.

Tak paráda. Nechtěla jsem vás strašit s různými možnostmi proč jalůvka nevstává. Hlavně že už žere a je v pohodě

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.6.2017 19:39
Uživatel s deaktivovaným účtem

Taky jsem netrpělivě čekal na zprávu. Paráda!

Přidejte reakci

Přidat smajlík