Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

i

30.6.2017 12:18
i

XXX.XXX.97.146

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli můžeme očekávat přírůstky. Prase jsme dostali, takže nevíme jestli může být březí ale vyloučené to prý není, byla i s kanečky.

1.7.2017 03:33
nicholson

XXX.XXX.217.48

Môj najdrahší!
Volám sa John W. Nicholson, hľadám dôveryhodného a poctivého niekoho pre srdečný vzťah. Je to moja túžka poznať vás, mám všetky tieto vlastnosti vo mne, láskavo mi odpovedajte prostredníctvom mojej súkromnej e-mailovej schránky (genjohnicholson@outlook.com), aby sme sa lepšie poznali. Dúfam, že od vás budem čítať, ak vás zaujímajú aj vás. Vďaka a dúfam, že sa od vás najskôr dozviete.

1.7.2017 07:12
xchipsy

XXX.XXX.142.1

i napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli můžeme očekávat přírůstky. Prase jsme dostali, takže nevíme jestli může být březí ale vyloučené to prý není, byla i s kanečky.

Může a nemusí. To nelze podle fotky břicha říct přesně Sledujte, jestli se bude boukat, pokud ne, pak je březost pravděpodobná. Některé prasnice mají pupek jak hrom a pak nic (nebo pár selat), jiné jsou jak laňka a pak vyklopí hromadu. Na naši (ne tedy vietnamec) koukala paní, která dělala u prasnic spoustu let a povídala No moc jich tam nebude, nemá skoro břicho... A bylo jich 12

4.7.2017 10:47
Kejssis

XXX.XXX.250.147

A můžu se zeptat mám ten samý případ nevím jestli se povedlo zabřeznout.co má paní na fotce bříško máme podobné..jinak naše Viki je mazlík ale posledních pár dní je taková agresivnějši při žrádle kousla mi do kohoutka, mám je volně dohromady, a začla nufat i do nás, myslíte že je to náznak že brzy něco přijde, je roční a čeká poprvé teda možná?..koukám ji na buchtu ale zatím žádné výtoky či hleny nic...děkuji.

5.7.2017 08:01
xchipsy

XXX.XXX.142.1

A vy taky nevíte datum připuštění/inseminace?

Přidejte reakci

Přidat smajlík