2 mesačné tela jersey

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.1.2018 20:37
Ares1985

XXX.XXX.35.42

Zdravím, potreboval by som poradit mám dvojmesačnú jalovičku jersey, kúpil som ju od kamaráta, ktorý ju krmil len sušeným mliekom, ktoré mi dal k nej (asi štvrtku vreca), sem tam mi donesie kamarát čerstvé mlieko od jeho kravy. Je možné malému teľatu prilepšiť a mliekom priamo od kravy, i keď na také není zvyknuté? Nedostane hnačku? ďakujem.

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.1.2018 05:26
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nahlé a prudké změny v krmné davce nedělaji nikdy dobrotu. Osobně bych to nedělal.

6.2.2018 02:12
bbaby25

XXX.XXX.39.62

Hello
My name is Rose Desmon and It is my pleasure to be friend and bring us to a better future as i wish PLEASE CONTACT ME DIRECT TO MY EMAIL BOX[rose_desmond25real@live.com] I WILL REPLY YOU THANKS.

6.2.2018 10:09
bbaby25

XXX.XXX.39.62

Ahoj
Moje meno je Rose Desmon a je mi potešením byť priateľom a prinášať nás k lepšej budúcnosti, ako by som si prial PROSÍM KONTAKT ME PRIAMYM MY EMAIL BOX [rose_desmond25real@live.com] ODPOVEĎ VÁM ĎAKUJE.

6.2.2018 10:40
Varaxi

XXX.XXX.1.226

No, Růžena Desmonová vypadá spíš na pořádnou krávu než na dvouměsíční jalovici, ale ty fotky občas matou.
Já bych to i nahlásila, ale posledně mi na mail začaly chodit hodně divné zprávy, tak už nemám odvahu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík