Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.3.2018 12:37
martas 1

XXX.XXX.162.50

Poradí prosím někdo kde objednat inseminační dávky kanců?Jsem z Ústeckého, kraje tak kam je to nejblíž? A funguje případně nějaký rozvoz?

23.3.2018 13:34
dandul

XXX.XXX.43.138

Zdravím, já sháněla přeštíka a tak jsem objednávala dávku až z Klášterce (jsem od Liberce). Paní velmi ochotná, zasláno normálně poštou, službou EMS. Dokonce má pošta dodání na tuto službu i v sobotu. To se týkalo i mě- v pátek odebráno a v sobotu dopo už u mě doma. Dvě dávky+poštovné 500Kč. za mě

24.3.2018 06:08
xchipsy

XXX.XXX.142.1

dandul napsal(a):
Zdravím, já sháněla přeštíka a tak jsem objednávala dávku až z Klášterce (jsem od Liberce). Paní velmi ochotná, zasláno normálně poštou, službou EMS. Dokonce má pošta dodání na tuto službu i v sobotu. To se týkalo i mě- v pátek odebráno a v sobotu dopo už u mě doma. Dvě dávky+poštovné 500Kč. za mě

Poštou? Jak tam udrželi požadovanou teplotu? Já teď brala dávky ze Salaše, pán dovezl osobně v klimaboxu v den odebrání a naředění. Dvě dávky 300, za dopravu nechtěl nic (150km tam a zpět), tak jsem mu dala aspoň stovku na svačinu

26.3.2018 08:02
dandul

XXX.XXX.43.138

Přišlo to v polystyrenovem boxu, ještě obloženo a uloženo do papírové krabice. Měla jsem to v tom "sednidenním ředění". Připouštěla jsem až šestý den, po celou dobu u mě jsem měla celý nerozdělaný balík uložen při cca 16oC. Už mám prasnici zjištěnou, min 10 kousků tam je, takže to funguje. Do Kostelce n/O. (omlouvám se za ten Klášterec) to mám jednu cestu 138km.

Přidejte reakci

Přidat smajlík