Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.10.2018 15:01
Lucie667

XXX.XXX.86.6

Dobrý den,

tímto bych Vás všechny chovatele zvířat od slepic až po koně chtěla zdvořile požádat o pomoc při vypracování své seminární práce týkající se vlivu EU na naše chovatele domácích zvířat. Svou práci nechci tak úplně opírat o předpisy a vyhlášky, které vypracovávají lidé, kteří mají maximálně tak rybičky v akvárku, nýbrž o opravdové zkušenosti, postřehy a pocity lidí, kteří se chovu věnují nebo věnovali před vstupem ČR do Evropské unie. Jak moc Vás změny týkající se registrů, chovu, dotací, označování zvířat, birokracie, atd. ovlivnily? Jaký pocit máte ze všech těch zákonů o ochraně zvířat, plemenářských zákonů, podmínek pro chovatele pro chov?je neco co vas tesi a co vas naoak stve?zmenili byste neco?

Vzhledem k tomu, že můj partner je také "farmář", tohle téma se i mě blízce dotýká. Aby práce ale měla smysl, musí se do ní zapojit co nejvíce hlasů lidí, kterých se to také týká. Vaše zkušenosti jsou v mé práci to GRÓ. Proto Vás prosím, jestli mi chcete helfnout a máte jakoukoli připomínku, myšlenku, zkušenost, vlastní poznámky, prostě cokoli k vlivu EU na naše chovatele, přispějte mi sem. K nadšení ze systému patří samozřejmě i opak, který podle měho názoru převládá, takže pokus se chcete i vynadávat, prosím do toho. Za každý příspěvek Vám budu velmi vděčná.

Děkuji všem předem, Lucie
PS: Do práce budou použita pouze Vaše slova, nikola informace o Vás, takže směle do toho

Přidejte reakci

Přidat smajlík