Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.12.2018 20:58
florindela

XXX.XXX.44.8

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Neměli jste někdy v rukou časopisy:
Zemědělec, Farmář, Náš chov?

O výše uvedené časopisy (stejně jako o kterékoli další o hospodářských zvířatech) bych měla zájem, psala jsem na Agroobchod inzerát, ale zatím (?) na webu nevyšel. Měla bych prostě zájem o různé časopisy o živočišné výrobě zvířatech, také o zemědělství (ty, kde je v obsahu i ŽV, jako je zmíněný Zemědělec, Farmář, dále Agrospoj a jiné podobné). Nerozhoduje stáří, jazyk, lokalita a netrvám ani na perfektním stavu. Mohou to být také zpravodaje, katalogy, kalendáře apod. Ráda si přečtu o nejrůznějších užitkových zvířatech. Nejradši, kdybyste mi časopisy aj. původně na vyhození nabídli, já bych Vám za ně dala nějaký ten obnos + případné poštovné. Aspoň ještě potěší. Děkuji a přeji zdravé a pěkné chovy do roku 2019.

27.12.2018 09:24
dad

XXX.XXX.225.133

Mám tu 'svázané' svazky o včelách, Pes přítel člověka, Chatař chalupář a určitě i další o zahradě a chovatelství. Je to z pozůstalosti po dědovi. Většina bude vydaná před rokem 1990. Jsem od Kolína.
David
739024079

12.1.2019 21:51
florindela

XXX.XXX.44.8

Dobrý den,

těmi staršími jste mě sice trochu překvapil, ale proč ne. O včelách, to mě moc nebere, Chatař a chalupář , to bych dala sousedovi, který je chalupář, ale je otázka, zda je také tak vášnivý čtenář jako chalupář. Každopádně bych mu je dala. Pes přítel je z toho nejlepší, ale uvidím, co máte o chovatelství dál, na zahradu asi budu muset vyhlásit stop stav, protože máme ve sklepě staré Zahrádkáře, do roku 1989 a nedávno jsem je redukovala, aby bylo v krabici místo. Z každého časopisu jsem nechala články, zajímavé, inzerce a takové ty organizační věci jsem oddělila do sběru. Novější zahrádkáře jsem jeden čas brala, tak je dosud mám. Od Kolína, to by snad neměl být takový problém, když jsem loni kupovala časopisy o koních, nechala jsem si poslat poštou postupně tři balíky. Z Ústecka.

Přeji pěkný rok 2019 a děkuji za brzkou reakci.

Přidejte reakci

Přidat smajlík