Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Urvyys

14.6.2019 13:15
Urvyys

XXX.XXX.89.203

Ahoj lidi , nejsem žádný chovatel , jen čistě jsem student na zemědělské škole -obor farmář 😂
A v pondělí mám závěrečné ústní zkoušky. A mám tu par otázek ohledně hospodářských zvířat
A rada kdyby jste mě pomohli nebo poradili 😊
1.co všechno napsat u VÝKRMŮ PRASAT -výkup vepřo. masa, ustájení, používána krmiva
2.Travicí sous. skotů- trav. žlázy, trávicí poruchy
3.EKOLOGICKÉ ZEMĚDĚLSTVÍ V CHOVU ZVÍŘAT 🙄
4.plemena koní -původ plemen,chladnokrevná, teplokrevná
5.krmení dojnic
6.odchov selat
Dekujiii

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.6.2019 13:24

to nemáte jediná skripta neno ucebnici zootechniky?

Urvyys

14.6.2019 13:47
Urvyys

XXX.XXX.29.72

Ne nemáme, kdybychom měli , tak tu nepíšu o pomoc 😊

14.6.2019 13:50

tak šup šup do knihovny než zavřou,nebo najít na uloz.to a stáhnout.

Urvyys

14.6.2019 14:00
Urvyys

XXX.XXX.89.203

Vy mi nepomůžete ?

MišaH.

14.6.2019 14:15
MišaH.

XXX.XXX.142.109

Tohle asi není věc, která by byla k řešení v diskuzi, tady Vám nikdo nebude vypracovávat otázky ke zkoušce.

Špatná vizitka školy na kterou jste chodil, pokud Vás nedokázala připravit na závěrečné zkoušky a Vaše ostuda, že to řešíte dva dny před zkouškou.

Každopádně strýček Gůgl ví všechno, i ňáká ta vypracovaná otázka by se určitě našla.

14.6.2019 14:30

Urvyys napsal(a):
Vy mi nepomůžete ?

však pomáhám. to, co potřebujete, je v zootechnických skriptech nebo učebnici, tak si to sežeňte.

opisovat je tady fakt nebudu.

Urvyys

14.6.2019 16:12
Urvyys

XXX.XXX.29.72

Tak v první řadě vám slušně podekuji.
Ale teď mi vysvětlete ? Proč hned tak nepříjemně , pokud vím , slušně jsem se zeptala a jen to zkusila. Já si ovšem vše seženu sama ! Jen mi jde o radu.
Je vidět jak teď ty lidi jsou ochotni a rádi pomůžou lidem 👌

16.6.2019 11:32
dad

XXX.XXX.64.31

tak nám vysvětlete, proč jste lezla do školy a jen čekala co přijde ?
zkouška je od možnosti zkusit to
však on Vám to zkoušející vysvětlí
mějte se a doufám, že v brzké době nebude nikdo potřebovat Vašich odborných rad

Urvyys

16.6.2019 12:20
Urvyys

XXX.XXX.74.171

Nemám náladu na vaše chytré řeči a buzeraci !
Já jsem vás jen čisté poprosila , nemuseli jste odepisovat když vám to přijde tak stupidní. Kdo tu je ten momentálně stupidní jste vy , kteří do mě jednou úplně nesmyslí kraviny. Každý má nějaký život každý si něčím prošel, tak se trochu nad sebou zamyslete proč a jak to. Ta škola mě nebaví a když jsem viděla tuhle možnost jsem napsat a zkusit se poptat ohledně otázek napsala jsem sem! Ale psala jsem z důvodu toho ze jsme si říkala ze jsou lidi ochotni a rádi pomůžou , a ne proto aby jste do mě rozjisteli takový koniny. S prominutím, ale zamyslete se nad sebou.

MišaH.

16.6.2019 12:43
MišaH.

XXX.XXX.179.220

Urvyys napsal(a):
Já jsem vás jen čisté poprosila , nemuseli jste odepisovat když vám to přijde tak stupidní. Kdo tu je ten momentálně stupidní jste vy , kteří do mě jednou úplně nesmyslí kraviny. Každý má nějaký život každý si něčím prošel, tak se trochu nad sebou zamyslete proč a jak to. Ta škola mě nebaví a když jsem viděla tuhle možnost jsem napsat a zkusit se poptat ohledně otázek napsala jsem sem! Ale psala jsem z důvodu toho ze jsme si říkala ze jsou lidi ochotni a rádi pomůžou , a ne proto aby jste do mě rozjisteli takový koniny. S prominutím, ale zamyslete se nad sebou.

Děvče, děvče možná se nad sebou zamysli ty, jestli jsou tvé slaboduché výlevy a povýšenost na místě. Život nefunguje tak, že svoje povinnosti přehraješ na druhé, . Pokud tě škola nebaví, tak proč jsi tam strávila tři roky? Házet hnůj můžeš i bez kusu papíru. A co si budem nalhávat, obor farmář o ničem jiném není - učím na škole, kde tento obor existoval, takže mám o úrovni žáků a jejich přístupu ke studiu celkem dobrou představu, zpravidla to byli sváteční návštěvníci, základními vědomostmi nepolíbení. Tak setři slzu a padej dohánět cos roky flákala.

18.6.2019 09:24

Urvyys napsal(a):

To fakt myslíte vážně? Jak chcete pomoct? Je to vaše studium. Jsem učitelka a pomáhám svým studentům, ale jenom těm, kteří sami vyvíjejí aktivitu.

MišaH.

18.6.2019 09:57
MišaH.

XXX.XXX.128.184

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
To fakt myslíte vážně? Jak chcete pomoct? Je to vaše studium. Jsem učitelka a pomáhám svým studentům, ale jenom těm, kteří sami vyvíjejí aktivitu.

Aktivitu vyvinula - opsala otázky

Jo jo obor farmář to je peklo jednou jsem jim seděla u závěrečných zkoušek jako externista z praxe, dostávala jsem se z toho hodně dlouho.

První měl otázku fáze porodu - takže skočil bejk na krávu a už koukaly nožičky a jdeme tahat a nejlíp traktorem

Druhý měl taky něco z reprodukce, dovolila jsem si otázku, co je to vlastně ta říje? Tak že prej to co u ženskejch krámy Dál už jsem se radši na nic neptala

Zkoušku úspěšně vykonali všichni - nikdo ze zkoušejících neměl odvahu absolvovat tohle podruhý

19.6.2019 08:00

MišaH. napsal(a):
Aktivitu vyvinula - opsala otázky

Jo jo obor farmář to je peklo jednou jsem jim seděla u závěrečných zkoušek jako externista z praxe, dostávala jsem se z toho hodně dlouho.

První měl otázku fáze porodu - takže skočil bejk na krávu a už koukaly nožičky a jdeme tahat a nejlíp traktorem

Druhý měl taky něco z reprodukce, dovolila jsem si otázku, co je to vlastně ta říje? Tak že prej to co u ženskejch krámy Dál už jsem se radši na nic neptala

Zkoušku úspěšně vykonali všichni - nikdo ze zkoušejících neměl odvahu absolvovat tohle podruhý

Nedivím se, to je teda opravdu tragédie. Už vím, odkud se berou "odborníci", kteří nerozeznají jalovici od býka - myšleno - nemá vemeno, tak je to bejk.

19.6.2019 08:26
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nedivím se, to je teda opravdu tragédie. Už vím, odkud se berou "odborníci", kteří nerozeznají jalovici od býka - myšleno - nemá vemeno, tak je to bejk.

Taky jsem zažil studentku, která na otázku u maturity:"jaký má kráva objem bachoru ?" odpověděla 5 litrů.

25.6.2019 22:54
lukasel

XXX.XXX.30.254

Taky pridam jednu ze skoly
Holka, co chodila na stredni zemedelskou jen kvuli maturite, si vytahla otazku chov drubeze. Lezlo to z ni jako z chlupate deky a kdyz se ji zeptali: kdy slepice snasi nejmin, odpovedela ,,kdyz spi,, to nerozdejchal nikdo a museli udelat prestavku

Jinak k zakladateli: co nevlezlo za ty roky do hlavy tezko naskace za poslednich par dni

Přidejte reakci

Přidat smajlík