Göttingenské prasátko

Göttingenské zakrslé prase
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.2.2021 16:27
Lucien

XXX.XXX.208.45

Dobrý den, mám dotaz. Máme doma skoro týden göttingenské prasátko, kluka je 4 měsíce starý. Dům nám strašně zapáchá. Pomůže kastrace? Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.2.2021 22:59

Lucien napsal(a):
Dobrý den, mám dotaz. Máme doma skoro týden göttingenské prasátko, kluka je 4 měsíce starý. Dům nám strašně zapáchá. Pomůže kastrace? Děkuji.

Proti kančímu pachu ano.

28.2.2021 01:04
Lucien

XXX.XXX.208.45

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Proti kančímu pachu ano.

Děkuji 😊

arte.P

28.2.2021 08:26
arte.P

XXX.XXX.44.142

Jsou tomu 4 měsíce, tak si nemyslím, že je to kančí pach, ale prostě klasická "prasečí vůně". Jednou se mnou jela vlakem slečna a taky si vezla tohle prasátko - prasničku a neskutečnej smrad po celým vagónu. Za mě to není zvíře domu, tuhle módu prostě nechápu.

28.2.2021 08:29

arte.P napsal(a):
Jsou tomu 4 měsíce, tak si nemyslím, že je to kančí pach, ale prostě klasická "prasečí vůně". Jednou se mnou jela vlakem slečna a taky si vezla tohle prasátko - prasničku a neskutečnej smrad po celým vagónu. Za mě to není zvíře domu, tuhle módu prostě nechápu.

Nemám osobní zkušenost, ale prase je zvíře čistotné, pokud má možnost. Samo o sobě nesmrdí, jeho výkaly ano. Jako u lidí.

arte.P

28.2.2021 19:44
arte.P

XXX.XXX.44.142

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nemám osobní zkušenost, ale prase je zvíře čistotné, pokud má možnost. Samo o sobě nesmrdí, jeho výkaly ano. Jako u lidí.

Tohle jsem taky tvrdila, tedy až do této zkušenosti. Prase bylo určitě mazlík chovaný v bytě, ještě mládě, ve vlaku cestovalo v taštičce, na nástupišti ho slečna vyndala a šlo na vodítku, bylo čistý, udržovaný, ale ten smrad byl prostě hroznej a to nejsem žádná citlivka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík