Krmení čerstvého zeleného hrachu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.3.2021 09:44
Jezedak Mara

XXX.XXX.174.1

Dobrý den , všechny Vás tu zdravím 😉😀prosim Vás o radu nebo spíš co si o tom myslíte?Je možné prasatům zkrmovat zelený , čerstvě nasečený hrách ? U nás v jzd mi tvrdil jeden pán že krmí prasatům čerstvě nasečený hrach. Máte s tím někdo zkušenost?Nemužou se potom zdouvat? Ješte jsem tohle neslyšel tak proto se ptám , moc děkuji za slušné odpovědi 😉🙂

26.3.2021 11:25
Štefan1

XXX.XXX.208.238

:"Dobré prase všechno spase"
teoreticky v tom problém nevidím, praktické zkušenosti nemám.

Ovšem předpokládám, že to nebude monodieta, jenom doplněk k něčemu výživnějšímu ... (tak se přidávaly třeba kopřivy).

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.3.2021 12:23
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jezedak Mara napsal(a):
Dobrý den , všechny Vás tu zdravím 😉😀prosim Vás o radu nebo spíš co si o tom myslíte?Je možné prasatům zkrmovat zelený , čerstvě nasečený hrách ? U nás v jzd mi tvrdil jeden pán že krmí prasatům čerstvě nasečený hrach. Máte s tím někdo zkušenost?Nemužou se potom zdouvat? Ješte jsem tohle neslyšel tak proto se ptám , moc děkuji za slušné odpovědi 😉🙂

Upřímně, o nadmutém praseti jsem v životě neslyšela ani nečetla. Pokud přidáte jenom jako zpestření, nevidím problém.

26.3.2021 12:52
Jezedak Mara

XXX.XXX.174.1

Moc Vám děkuji za odpověď 😉👍 no ptám se hlavně proto že kdyby to pro prasata mělo efekt jako přisun bílkovin že bych to taky zkusil , mam velkou zahradu ale nepřistupnou pro kombajn ale neni problem si hrach zaset žejo. A pak jim to nařezat na sečkovici jako kopřivy nebo vojtěšku a spařit se šrotem🙂 u nas v jzd se dělá hrachová senaž poseče se hrach a cpe se do vaku. A až projde kvašenim pak se to krmi dojnicim .

Přidejte reakci

Přidat smajlík