Chcete někdo z OV štěňata ke zkrmení?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

4.1.2008 18:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.35.152

Ahojte, mám nakrytou fenu, bohužel zrovna tu kterou jsem nechtěl a ani nevím kým. Takže abych neplnil útulky, nabízím štěňata ke zkrmení. Rád bych se většiny z nich zbavil hned jak vylezou(termín je taky neznámý - prakticky kdykoliv od teď do dvou týdnů) a moje krajtička jich víc než dvě najednou nezvládne... icq 280396735 email milhauzik@centrum.cz
Ochránce zvířat žádám, aby neotravovali, pokud štěňata nebudou zkrmena, budou muset být utracena jiným způsobem.

Neregistrovaný uživatel

4.1.2008 18:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.132.131

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ahojte, mám nakrytou fenu, bohužel zrovna tu kterou jsem nechtěl a ani nevím kým. Takže abych neplnil útulky, nabízím štěňata ke zkrmení. Rád bych se většiny z nich zbavil hned jak vylezou(termín je taky neznámý - prakticky kdykoliv od teď do dvou týdnů) a moje krajtička jich víc než dvě najednou nezvládne... icq 280396735 email milhauzik@centrum.cz
Ochránce zvířat žádám, aby neotravovali, pokud štěňata nebudou zkrmena, budou muset být utracena jiným způsobem.

Akoráts nenapsal o jaká štěnata se jedná. Štěnata howawardů nebo bernardýnů jsou dost velký ne?

Neregistrovaný uživatel

4.1.2008 22:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.100.66

Jsi fakt retard nejvyššího stupně, to se jinak říci nedá. Jak na to koukám..utracena jiným způsobem...na tebe mi sedí, že bys je ještě mohl hodit do řeky nebo do ohně, ne? To není normální..OV..Ostrava? Tak to se dá pochopit ta mentalita

Neregistrovaný uživatel

4.1.2008 22:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.202.66

Jsi fakt retard nejvyššího stupně, to se jinak říci nedá. Jak na to koukám..utracena jiným způsobem...na tebe mi sedí, že bys je ještě mohl hodit do řeky nebo do ohně, ne? To není normální..OV..Ostrava? Tak to se dá pochopit ta mentalita

nechapu o co jde tomu předemnou, ja skrmým cca 50štenat ročně, jsem z vesnice a vozí mi je i zdaleka, vždyt je to lepší než to utrácet nebo davat do utulku ! ! !

Neregistrovaný uživatel

4.1.2008 22:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.70.42

Můžete si je zamrazit pro krajtu do zásoby - kdybyste nenasel zajemce.....
Je fakt, ze je to trochu nezvyk krmit pejskama a chce to trochu sebezapření, ale milovníci potkanů,myší, křečků a králíků taky nejsou moc nadšeni a dělá se jim zle, když had žere jejich oblibený druh zvířátka...mají reakci jako výše píšící...
Takže bych zadavatele až tak moc neodsuzoval, kor když se jedná o nechtěný vrh, který by se ekonomicky moc nevyplatil (co si budem nalhávat je to mmj. i o penězích...!).

Neregistrovaný uživatel

4.1.2008 22:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.70.42

Můžete si je zamrazit pro krajtu do zásoby - kdybyste nenasel zajemce.....
Je fakt, ze je to trochu nezvyk krmit pejskama a chce to trochu sebezapření, ale milovníci potkanů,myší, křečků a králíků taky nejsou moc nadšeni a dělá se jim zle, když had žere jejich oblibený druh zvířátka...mají reakci jako výše píšící...
Takže bych zadavatele až tak moc neodsuzoval, kor když se jedná o nechtěný vrh, který by se ekonomicky moc nevyplatil (co si budem nalhávat je to mmj. i o penězích...!).

myslel jsem | Autor: Anonymní (xxxx.132.131) | Vloženo: 04.01.2008 18:52:46 tím výše píšícím.....

Neregistrovaný uživatel

4.1.2008 22:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.104.137

myslel jsem | Autor: Anonymní (xxxx.132.131) | Vloženo: 04.01.2008 18:52:46 tím výše píšícím.....

Hele ty velkej ochranari co je lepsi?
a) topit = bez uzitku, hrozna smrt
b) praštit za hlavu = bez uzitku, blbe se trefis musis opakovat a docela to rve
c) had = s uzitkem, rychle, mozna by se dalo rici i bezboleste
d) plnit utulky = bezdomovci maji veceri
e) vyhodit na ulici?
myslim to na toho vasnostu co dal do prispevku hned na zacatku tohot smaila

Neregistrovaný uživatel

4.1.2008 23:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.45.13

Fena je kříženec asi 20kg/50cm, neznámý pes ji nakryl když byla na útěku (ostatně jako každý týden) takže předpokládám, že taky nějaká pouliční směska střední velikosti(tzn. štěňata po narození ve velikosti běžného potkana až morčete v obchodě). Protože je fena stejně jako její matka útěkářka a raubířka nejhrubšího kalibru a v okolí ji všichni znají, zájemci o štěňata se hledají opravdu těžko.
Mám feny celkem dvě, obě jsou směsky, dvě štěňata jsou zadaná, na více psů není místo.

Neregistrovaný uživatel

4.1.2008 23:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.100.66

Hele ty velkej ochranari co je lepsi?
a) topit = bez uzitku, hrozna smrt
b) praštit za hlavu = bez uzitku, blbe se trefis musis opakovat a docela to rve
c) had = s uzitkem, rychle, mozna by se dalo rici i bezboleste
d) plnit utulky = bezdomovci maji veceri
e) vyhodit na ulici?
myslim to na toho vasnostu co dal do prispevku hned na zacatku tohot smaila

Tak co máme nejlepší?

a) topit - není potřeba...
b) praštit za hlavu - tak tebe praštit přes ruce, žes něco takového mohl napsat...
c) had - na krmení jsou myši, ty jsme si nedomestikovali jako hlídače, mazlíčky a nejlepší přátele člověka...
d) plnit útulky - vždy se najde někdo, kdo z útulku pejska vezme, nevím, zda máš zkušenosti s večeřením s bezdomovci, že tak okázalé píšeš...
e) vyhodit na ulici - není potřeba...

Jestliže už tedy máme pejsky, kteří nejsou chtění a chceme se jich zbavit, existuje přeci ještě utracení. Mám novinku, pro tebe zřejmě nová věda - veterinární lékařství! Ale myslím, že cokoliv, co, pro vás píši je irelevantní. Jste svého názoru a já jej tedy respektuji. Jen byste si tyto ohavné choutky mohli psát někde jinde. Připadá mi to až jako nějaký druh deviace. Jinak mějte se pěkně a hodně úspěchů v příštím životě, třeba bude nějaké nechtěné štěňátko...no tak hadice, dej si zdechláka, popapkej

Neregistrovaný uživatel

5.1.2008 09:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.177.199

Tak co máme nejlepší?

b) praštit za hlavu - tak tebe praštit přes ruce, žes něco takového mohl napsat...
c) had - na krmení jsou myši, ty jsme si nedomestikovali jako hlídače, mazlíčky a nejlepší přátele člověka...
d) plnit útulky - vždy se najde někdo, kdo z útulku pejska vezme, nevím, zda máš zkušenosti s večeřením s bezdomovci, že tak okázalé píšeš...

Jestliže už tedy máme pejsky, kteří nejsou chtění a chceme se jich zbavit, existuje přeci ještě utracení. Mám novinku, pro tebe zřejmě nová věda - veterinární lékařství! Ale myslím, že cokoliv, co, pro vás píši je irelevantní. Jste svého názoru a já jej tedy respektuji. Jen byste si tyto ohavné choutky mohli psát někde jinde. Připadá mi to až jako nějaký druh deviace. Jinak mějte se pěkně a hodně úspěchů v příštím životě, třeba bude nějaké nechtěné štěňátko...no tak hadice, dej si zdechláka, popapkej

Náhodou. Tentokrát souhlasím s Ursusem. Jestliže mají ty štěňata umřít, tak ať alespoň nějak užitečně. Topení je stará procedura, která se na vesnicích stále používá. A to věř, že je pro to štěně lepší dostat se do smyčky krajty, než pod vodu. Metodu praštění za hlavu neznám, ta se praktikovala spíš u králíků, ale i tak je možné, že někdo utrácí. A útulky? Ty jsou plné a zvlášť nějací kříženečci nebudou mít moc smysluplný život. K nám taky chodili lidé, jestli nechceme štěňata, koťata atd. Doma by mi ale neprošlo zkrmit kotě, nebo štěně, takže lidi zase odchází a tyhle nechtěnci končí pod vodou. Jinak tohle ale píšem na tom správném foru. Tady jsme na teraristice, ne na psech. Na psech by to jistě byla provokace a nedivil bych se negacím. To samé na potkaním foru se bavit o zkrmování potkanů. Můj názor tedy je, že bys mohl(a) Ty psát tyhle pseodoochranášké výjevy někde jinde,poněvadž Ty si jistojistě pleteš forum. Nic s deviací to společného nemá. Hodně štěstí v tomhle životě. Příští nebude. ;-)
halapremek

Neregistrovaný uživatel

5.1.2008 10:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.234.207

Hovado

Neregistrovaný uživatel

5.1.2008 10:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.133.140

Hovado

to halapremek: ´´Ty jsou plné a zvlášť nějací kříženečci nebudou mít moc smysluplný život. ´´. A ty si myslíš, že hybridi hadů ten ´´smysluplný´´ život mít budou? Měl by sis to v hlavě trochu urovnat.

Neregistrovaný uživatel

5.1.2008 11:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.95

Jsem taky proti způsobům umrtí,které tady píšete a myslím,že i pro psa to není vůbec důstojné a jak už tady psal někdo existuje i jiná cesta tzn.veterinář a injekce jenomže to by taky někdo musel chtít a cítit se zvířaty.Nicméně taky bych rád poznal toho idiota co tady nabízí štěňata a rád mu nabídnul některou z inzerovaných pěti možností a rád věděl pro kterou by se rozhodl .Hlídej si pořádně psa nebo zabezpeč podmínky aby se ti nemohlo stávat a nemusíš tady dalekosáhle diskutovat o problémech se štěňaty bezmála těchto věrných a vděčných přívrženců.

Neregistrovaný uživatel

5.1.2008 11:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.177.199

to halapremek: ´´Ty jsou plné a zvlášť nějací kříženečci nebudou mít moc smysluplný život. ´´. A ty si myslíš, že hybridi hadů ten ´´smysluplný´´ život mít budou? Měl by sis to v hlavě trochu urovnat.

Bohužel Vás nemohu oslovit,jedině snad milý anonyme. Myslel jsem to tak, že ty kříženečci v útulku ztěžka najdou domov. I když jeho životaschopnost bude dobrá. Tolik k tomu výrazu smysluplný život. Kříženec hada, kterého budu v teráriu chovat stejně, jako jakéhokoliv jiného hada bude mít stejně smysluplný život, jako ten jiný had. Myslím, že v hlavě by jste si to měl urovnat Vy, protože tento Váš příspěvek je absolutně mimo mísu.
halapremek

Neregistrovaný uživatel

5.1.2008 12:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.34

Tak co máme nejlepší?

K těm myším...asi nemáte moc zkušeností s teraristikou,ale je skutečně velmi mnoho krajt a hroznýšů(a dalších),pro které jsou myši jaksi...příliš malé.
A to se dostáváme k dalším krmným zvířatům,roztomilým potkanům(mám potkana na mazlení v kleci nad terárkem s párkem E.c.c.,které jinými "konzumními" potkany krmím),morčátkům(v Jižní Americe domestikovanými před cca 1000 let jako konzumní zvířata pro lidi),huňatým králíčkům(kteří domestikací prochází již od dob starých římanů,v uzavřených ubikacích asi od 16.století,taktéž pro lidskou konzumaci) ba i miloučkým selátkům atd.,prostě podle velikosti hada a ochoty chovatele daným zvířetem krmit.

Neregistrovaný uživatel

5.1.2008 12:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.57.182

Jsem taky proti způsobům umrtí,které tady píšete a myslím,že i pro psa to není vůbec důstojné a jak už tady psal někdo existuje i jiná cesta tzn.veterinář a injekce jenomže to by taky někdo musel chtít a cítit se zvířaty.Nicméně taky bych rád poznal toho idiota co tady nabízí štěňata a rád mu nabídnul některou z inzerovaných pěti možností a rád věděl pro kterou by se rozhodl .Hlídej si pořádně psa nebo zabezpeč podmínky aby se ti nemohlo stávat a nemusíš tady dalekosáhle diskutovat o problémech se štěňaty bezmála těchto věrných a vděčných přívrženců.

Já mám za to, že nabízet štěnata, kotata a jiné se sem nehodí a lze to domluvit osobně s chovateli které znáte ze svého okolí.. Sám proti tomu nic nemám, ale je třeba si uvědomit, že je to jedna z věcí co se proti nám dá zneužít-viz diskuse další úspěch ekoteroristů..

Neregistrovaný uživatel

5.1.2008 13:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.90

Já mám za to, že nabízet štěnata, kotata a jiné se sem nehodí a lze to domluvit osobně s chovateli které znáte ze svého okolí.. Sám proti tomu nic nemám, ale je třeba si uvědomit, že je to jedna z věcí co se proti nám dá zneužít-viz diskuse další úspěch ekoteroristů..

Uvědomil si někdo z vás, co jste proti zkrmování psů, koček apod., jak umírají krávy, prasata nebo slepice, které denně jíte??? Kolik jich musí umřít, aby, jste ke snídani mněli rohlík se salámem, k obědu řízek a k večeři párek???? Určitě to není jen jeden nebo dva kusy. Až budou všichni ti, kteří tady nejvíce řvou, vegetariáni, pak mohou něco říkat. Když odnesete štěňata k veterináři (v lepším případě) k injekčnímu usmrcení, bude to smrt zbytečná a bez dalšího užitku. Takhle se nakrmí krajta a „zachrání“ dočasně život morčeti nebo králíkovy.

Pro zadavatele: nebylo by lepší nechat fenu vykastrovat?? Možná se pak bude víc držet doma a odpadnou vám případné starosti s nechtěnými štěňaty.

Neregistrovaný uživatel

5.1.2008 14:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.77.108

Uvědomil si někdo z vás, co jste proti zkrmování psů, koček apod., jak umírají krávy, prasata nebo slepice, které denně jíte??? Kolik jich musí umřít, aby, jste ke snídani mněli rohlík se salámem, k obědu řízek a k večeři párek???? Určitě to není jen jeden nebo dva kusy. Až budou všichni ti, kteří tady nejvíce řvou, vegetariáni, pak mohou něco říkat. Když odnesete štěňata k veterináři (v lepším případě) k injekčnímu usmrcení, bude to smrt zbytečná a bez dalšího užitku. Takhle se nakrmí krajta a „zachrání“ dočasně život morčeti nebo králíkovy.

Pro zadavatele: nebylo by lepší nechat fenu vykastrovat?? Možná se pak bude víc držet doma a odpadnou vám případné starosti s nechtěnými štěňaty.

No hlavně si tu zadavatel vlákna koleduje o malér, myslím, že už na výše uvedenou nabídku existují nějaké paragrafy.....

Neregistrovaný uživatel

5.1.2008 15:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.109.134

No hlavně si tu zadavatel vlákna koleduje o malér, myslím, že už na výše uvedenou nabídku existují nějaké paragrafy.....

To je zase srandovní diskuze.

Neregistrovaný uživatel

5.1.2008 16:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.14

Vážení ,Vaše diskuze je dosti rozporuplná. Ale kdo někdy četl knihy Zdenka Vogela( musel bych to najít, ve které je to ) tak i tak velký terarista krmil hada psem.Tak by se mohly ozvat chovatelé potkanůˇ( dnes se stávají také miláčky,atd). Kdybych choval tak velké hady, kteří by štěnata zvládla, tak je klidně nakrmím . Jen chci připomenout ,že zákon zvíře bere jako věc ,a v tomto případě by ani nemohlo být to bráno jako týrání.

Neregistrovaný uživatel

6.1.2008 00:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.217.186

Náhodou. Tentokrát souhlasím s Ursusem. Jestliže mají ty štěňata umřít, tak ať alespoň nějak užitečně. Topení je stará procedura, která se na vesnicích stále používá. A to věř, že je pro to štěně lepší dostat se do smyčky krajty, než pod vodu. Metodu praštění za hlavu neznám, ta se praktikovala spíš u králíků, ale i tak je možné, že někdo utrácí. A útulky? Ty jsou plné a zvlášť nějací kříženečci nebudou mít moc smysluplný život. K nám taky chodili lidé, jestli nechceme štěňata, koťata atd. Doma by mi ale neprošlo zkrmit kotě, nebo štěně, takže lidi zase odchází a tyhle nechtěnci končí pod vodou. Jinak tohle ale píšem na tom správném foru. Tady jsme na teraristice, ne na psech. Na psech by to jistě byla provokace a nedivil bych se negacím. To samé na potkaním foru se bavit o zkrmování potkanů. Můj názor tedy je, že bys mohl(a) Ty psát tyhle pseodoochranášké výjevy někde jinde,poněvadž Ty si jistojistě pleteš forum. Nic s deviací to společného nemá. Hodně štěstí v tomhle životě. Příští nebude. ;-)
halapremek

Premek, musim v tomto s tebou suhlasit. Napriek tomu ze odmalicka zboznujem psy, pripada mi to ako celkom humanne a uzitocne riesenie tohoto problemu, ja osobne by som to sice asi nespravil. Dat ich do utulku nie je dobre riesenie, prave sa pozerame po nejakom psikovi ktoreho by sme si adoptovali a zistujem ze su tam skoro stale (uz 6 mesiacov) tie iste psy - ludia si radsej vezmu cistokrvneho ako orecha. Uspanie je zas financne nakladne, takze vacsinou to naozaj skonci utopenim alebo inou nasilnou smrtou.

Len tak mimochodom, psy su niekedy aj v prirode zlozkou potravy vacsich hadov. Pred par mesiacmi som cital zlanok kde sa kdesi v Azii stracali strazne psy v ovocnom sade, az nakoniec nasli vypasenu Krajtu mriezkavu, ktora za to tusim zaplatila zivotom.

Bic0

Neregistrovaný uživatel

6.1.2008 04:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.108.212

Vážení ,Vaše diskuze je dosti rozporuplná. Ale kdo někdy četl knihy Zdenka Vogela( musel bych to najít, ve které je to ) tak i tak velký terarista krmil hada psem.Tak by se mohly ozvat chovatelé potkanůˇ( dnes se stávají také miláčky,atd). Kdybych choval tak velké hady, kteří by štěnata zvládla, tak je klidně nakrmím . Jen chci připomenout ,že zákon zvíře bere jako věc ,a v tomto případě by ani nemohlo být to bráno jako týrání.

Viděli jste někdy v televizi o týrání potkanů? Je mi líto, že jsou tu takoví křupani co v sobě nemají dostatek citu pro rozeznání kde končí hranice nepsaných norem(či snad psaných? opravdu je něco takového legální?). Ok, dělejte si to, ale nesnažte se alespoň do ostatních nakuchat, že zkromování štěňaty je něco normálního.

Neregistrovaný uživatel

6.1.2008 04:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.227.229

Viděli jste někdy v televizi o týrání potkanů? Je mi líto, že jsou tu takoví křupani co v sobě nemají dostatek citu pro rozeznání kde končí hranice nepsaných norem(či snad psaných? opravdu je něco takového legální?). Ok, dělejte si to, ale nesnažte se alespoň do ostatních nakuchat, že zkromování štěňaty je něco normálního.

V Evropě není pes chován a chápan jako hospodářeské,laboratorní,krmné zvíře takže se vy trotlové vzpamatujte!A že si koledujete je jasná věc.

Neregistrovaný uživatel

6.1.2008 09:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.74.194

V Evropě není pes chován a chápan jako hospodářeské,laboratorní,krmné zvíře takže se vy trotlové vzpamatujte!A že si koledujete je jasná věc.

Hm..V čem je pes lepší zvíře než potkan,co? Takže zvířata jsou podle tebe škatulkována. Prase je taky inteligentní a žereš ho?Žereš..Párečky chutnají a takové vepřo knedlo zelo..Copak máš dneska k obědu,hm?
Myslím,že krmení štěňaty je neobvyklé a pro milovníky psů zřejmě nepochopitelné,ale než jít k veterináři a nechat štěńata utratit (o čemž pochybuju,když jsou nechtěná,tak proč by za ně majitel ještě utrácel peníze)nebo je utýrat k smrti jiným způsobem,tak takhle svým tělem aspoň někomu poslouží..Ale pro příště by bylo asi fajn fenu lépe hlídat a nesvalovat vinu na ni,že je blbá,že pořád utíká,zodpovědnost za to nadělení nese majitel,ne fenka,která jedná podle svých pudů..

Neregistrovaný uživatel

6.1.2008 12:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.95

maslím,že jsi pořádně nečetl předcházející příspěvky tak si to pořádně přečti viz. "v Evropě není pes chován a chápan jako hospodářeské,laboratorní,krmné zvíře" a \nebylo by lepší nechat fenu vykastrovat?? Zamysli se nad tím,protože pořád plantáš páté přes deváté.Kdybych věděl kde bydlíš věř tomu,že bych za tebou přijel a nechal tě zkrmit samého hadem a ještě bych tě pořádně nakopl do zadku aby se ti rosvítilo v té tvoji hlavě a lépe si vklouzl hadovi do krku. myslím tomu člověku nemusíte nic vysvětlovat,protože on vlastně ani nemyslí.

Neregistrovaný uživatel

6.1.2008 13:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.202.66

maslím,že jsi pořádně nečetl předcházející příspěvky tak si to pořádně přečti viz. "v Evropě není pes chován a chápan jako hospodářeské,laboratorní,krmné zvíře" a \nebylo by lepší nechat fenu vykastrovat?? Zamysli se nad tím,protože pořád plantáš páté přes deváté.Kdybych věděl kde bydlíš věř tomu,že bych za tebou přijel a nechal tě zkrmit samého hadem a ještě bych tě pořádně nakopl do zadku aby se ti rosvítilo v té tvoji hlavě a lépe si vklouzl hadovi do krku. myslím tomu člověku nemusíte nic vysvětlovat,protože on vlastně ani nemyslí.

nic proti ,asi nemyslíš ty,! ! !
vžij se do něho, tak už se to stalo, a co tet , zkrmení hadem je to nejlepší východisko, proč zmařit psí život zbytečně když ješte muže posloužit, není nic horšího než zbytečnost

Neregistrovaný uživatel

6.1.2008 14:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.77.108

nic proti ,asi nemyslíš ty,! ! !
vžij se do něho, tak už se to stalo, a co tet , zkrmení hadem je to nejlepší východisko, proč zmařit psí život zbytečně když ješte muže posloužit, není nic horšího než zbytečnost

Bylo by zajímavé jak bys eventuelně dopadl s tvými výroky u soudu.......

Neregistrovaný uživatel

6.1.2008 14:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.50.146

Fena je kříženec asi 20kg/50cm, neznámý pes ji nakryl když byla na útěku (ostatně jako každý týden) takže předpokládám, že taky nějaká pouliční směska střední velikosti(tzn. štěňata po narození ve velikosti běžného potkana až morčete v obchodě). Protože je fena stejně jako její matka útěkářka a raubířka nejhrubšího kalibru a v okolí ji všichni znají, zájemci o štěňata se hledají opravdu těžko.
Mám feny celkem dvě, obě jsou směsky, dvě štěňata jsou zadaná, na více psů není místo.

hele a co tu fenu třeba vykastrovat? když nejsi schopný jí uhlídat?

Neregistrovaný uživatel

6.1.2008 15:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.5.22

Bylo by zajímavé jak bys eventuelně dopadl s tvými výroky u soudu.......

Můj bože! Vy jste, ale tupec a vrtkoleno! Nedokážete si uhlídat vlastní psy a obhajujete tu naprosto nesmyslný názor. Máte spoustu možností : vykastrovat feny, nebo po nakrytí aplikovat injekce, nestihnete-li toto do 3 dnů po nechtěném nakrytí, můžete jít 20 den na sono a po potvrzení březosti opět injekce, nebo opět rovnou kastrace. Při nejhorším narozená štěňata humánně uspat na veterině. Jenomže Vy už jste se prostě rozhodl, že je zkrmíte a rovnou tedy i ušetříte za krmivo! Když už Vás absolutně nezajímají Vaši psi a jste k tomu i držgrešle, tak to aspoň , prosím laskavě neprezentujte na veřejném fóru! Stále je tu totiž převážná většina teraristů, co to v hlavě srovnané mají a morálka pro ně není prázné slovo.........

Neregistrovaný uživatel

6.1.2008 15:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.45.13

Tak co máme nejlepší?

No víte, veterinární lékařství sice funguje dobře, ale i vet je prostě zabije, to že má na to papír na věci nic nemění. Na této variantě je drastické to, že štěňata po porodu by musela zůstat u feny třebas celou noc a odebrána a utracena by byla až další den ráno. Když už k odebrání má dojít, pak okamžitě, když už mají být utracena, pak co nejrychleji a nejméně brutální metodou.

Neregistrovaný uživatel

6.1.2008 16:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.109.134

Můj bože! Vy jste, ale tupec a vrtkoleno! Nedokážete si uhlídat vlastní psy a obhajujete tu naprosto nesmyslný názor. Máte spoustu možností : vykastrovat feny, nebo po nakrytí aplikovat injekce, nestihnete-li toto do 3 dnů po nechtěném nakrytí, můžete jít 20 den na sono a po potvrzení březosti opět injekce, nebo opět rovnou kastrace. Při nejhorším narozená štěňata humánně uspat na veterině. Jenomže Vy už jste se prostě rozhodl, že je zkrmíte a rovnou tedy i ušetříte za krmivo! Když už Vás absolutně nezajímají Vaši psi a jste k tomu i držgrešle, tak to aspoň , prosím laskavě neprezentujte na veřejném fóru! Stále je tu totiž převážná většina teraristů, co to v hlavě srovnané mají a morálka pro ně není prázné slovo.........

Injekce na přerušení březosti je to největš jedovaté hormonální svinstvo, co může existovat pro živého tvora. Kastrace stojí aspon 5000Kč. Proč toho člověka nenecháte svobodně rozhodnout, co udělá se svým majetkem? Že se v Íráku zabíjí
neviní lidi kvůli tomu, aby amerika měla ropu zadarmo, to vám nevadí. Ale tady budete blbě pindat jestli dát sežrat hadovi kus masa. Že myslivci se kolikrát blbě trefí
třeba do divokýho prasete a to pak uštvou psi, to se v naší slavný společnosti taky toleruje, že.

Neregistrovaný uživatel

6.1.2008 16:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.45.13

Jsem zadavatel a ke zmiňovaným paragrafům vím tolik, že usmrtit psa je u nás možné pouze va dvou případech - nezvladatelná agrese ohrožující okolí a uspíšení jeho smrti při závažném zranění či onemocnění neslučitelným se životem. Pokud štěňata rozdám a tato budou novými majiteli utracena zkrmením je vlastně pro mě vytržením trnu z paty, protože ani veterinář nemusí být ochotný k jejich utracení(leda že by byl ochotný porušit zákon, podobně jako při kupírování). Pokud zapálení ochráci zvířat chtějí štěňátka zachránit, mile rád Vám je odchovám a předám. Odmítám ale odchovávat něco, co bude utraceno později(nejsem si jist jak se to řeší nyní, ale pracovnice městského útulku mi před několika málo lety tvrdily, že pokud nenalezne pes svého nového majitele do roka od svého umístění v útulku, bude utracen, jak je to v takovém případě s legislativou nemám páru..). Jak jsem se ale již zmínil, tato štěňata jsou pravděpodobně neumístitelná a jejich případné majitele čekají podobné problémy jako mě s jejich problémovou matkou. O čem jsem se nezmínil je, že fena od své nenaočkované matky získala spolu se svými sourozenci psinku, kterou na rozdíl od sourozenců úspěšně přežila(teď má 4,5let). Pokud ovšem je přenašečkou(což nevíme), u níž nemoc pouze nepropukla v plné míře, jsou štěňata vhodná maximálně ke zkrmení.
Není zde místo pro falešný soucit, situace je jaká je a nutné ji vyřešit. Pokud máte lepší návrhy, nestyďte se a místo nadávek je sem napište. Vy můžete získat krmení zadarmo a já řešení situace.

Neregistrovaný uživatel

7.1.2008 07:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.98.82

Jsem zadavatel a ke zmiňovaným paragrafům vím tolik, že usmrtit psa je u nás možné pouze va dvou případech - nezvladatelná agrese ohrožující okolí a uspíšení jeho smrti při závažném zranění či onemocnění neslučitelným se životem. Pokud štěňata rozdám a tato budou novými majiteli utracena zkrmením je vlastně pro mě vytržením trnu z paty, protože ani veterinář nemusí být ochotný k jejich utracení(leda že by byl ochotný porušit zákon, podobně jako při kupírování). Pokud zapálení ochráci zvířat chtějí štěňátka zachránit, mile rád Vám je odchovám a předám. Odmítám ale odchovávat něco, co bude utraceno později(nejsem si jist jak se to řeší nyní, ale pracovnice městského útulku mi před několika málo lety tvrdily, že pokud nenalezne pes svého nového majitele do roka od svého umístění v útulku, bude utracen, jak je to v takovém případě s legislativou nemám páru..). Jak jsem se ale již zmínil, tato štěňata jsou pravděpodobně neumístitelná a jejich případné majitele čekají podobné problémy jako mě s jejich problémovou matkou. O čem jsem se nezmínil je, že fena od své nenaočkované matky získala spolu se svými sourozenci psinku, kterou na rozdíl od sourozenců úspěšně přežila(teď má 4,5let). Pokud ovšem je přenašečkou(což nevíme), u níž nemoc pouze nepropukla v plné míře, jsou štěňata vhodná maximálně ke zkrmení.
Není zde místo pro falešný soucit, situace je jaká je a nutné ji vyřešit. Pokud máte lepší návrhy, nestyďte se a místo nadávek je sem napište. Vy můžete získat krmení zadarmo a já řešení situace.

Jen bych taky chtěl poznamenat že ono hunámí uspání u veterináře je jen težkej alibizmus, ta injekce způsobí, že psovy ochrnou svaly a on se nakonec udusí, jen páníček nevidí že by ste trápil, protože svali už mu nefungují, nicméně trpí stejně.
Jaký je v tomto rozdíl proti zkrmení hadem, opravdu nevím ... Snad jen že je z nich nejaký užitek.

Neregistrovaný uživatel

7.1.2008 11:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.209.5

Jen bych taky chtěl poznamenat že ono hunámí uspání u veterináře je jen težkej alibizmus, ta injekce způsobí, že psovy ochrnou svaly a on se nakonec udusí, jen páníček nevidí že by ste trápil, protože svali už mu nefungují, nicméně trpí stejně.
Jaký je v tomto rozdíl proti zkrmení hadem, opravdu nevím ... Snad jen že je z nich nejaký užitek.

no nedá mi to - chovám jak terarijní zvířata tak psy a vašich štěňat je mi líto. Naprosto uznávám že je lepší tohle řešení než jakékoliv ostatní, ale nabízím pomoc. Mám několik známých, chteří se už stašně dlouho zmiňují to tom, že chtějí psa ale pořád na něco čekají. Zavolejte mi na 737 670 019. Přijedu kamkoliv a můžu se postarat tak o 2 - 3 štěňata (spíš feny).

Neregistrovaný uživatel

7.1.2008 12:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.209.5

Ještě mě napadá - kdy se mají štěňata narodit? Popište víc tu matku (srst, barva - čeho je to tak kříženec) Co je na ní tak problémového? Asi se ze mě stává přesně ten zapálený ochránce zvířat Pokusím se optat ještě tady na ifauně - pejskaři jsou tu fakt citliví a myslím, že bych mohla udat těch štěňat víc. Co se neudá, skrmí se, s tím s vámi soulasím. Pro celý vrh zájemce asi nenajdu. Jestli na tuto diskuzi přitáhnu dav rozhořčených pejskařů, tak se omlouvám - ignorujte je. Jsem ochotná vám finančně přispět na ten odchov. Budete ochotný nechat štěňata u feny alespoň šest týdnů? Uměle se s kříženci nikdo piplat nebude. Prosím zavolejte na výše uvedené číslo! (Nebo prozvoňte, zavolám spět)

Neregistrovaný uživatel

7.1.2008 13:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.71.121

Ještě mě napadá - kdy se mají štěňata narodit? Popište víc tu matku (srst, barva - čeho je to tak kříženec) Co je na ní tak problémového? Asi se ze mě stává přesně ten zapálený ochránce zvířat Pokusím se optat ještě tady na ifauně - pejskaři jsou tu fakt citliví a myslím, že bych mohla udat těch štěňat víc. Co se neudá, skrmí se, s tím s vámi soulasím. Pro celý vrh zájemce asi nenajdu. Jestli na tuto diskuzi přitáhnu dav rozhořčených pejskařů, tak se omlouvám - ignorujte je. Jsem ochotná vám finančně přispět na ten odchov. Budete ochotný nechat štěňata u feny alespoň šest týdnů? Uměle se s kříženci nikdo piplat nebude. Prosím zavolejte na výše uvedené číslo! (Nebo prozvoňte, zavolám spět)

problém je myslím v tom že mohou být přenašeči psinky,jak majitel fenky píše...a upřímně,já bych si takového psa vzala leda jako krmení pro hroznýše.

Neregistrovaný uživatel

7.1.2008 14:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.130.253

problém je myslím v tom že mohou být přenašeči psinky,jak majitel fenky píše...a upřímně,já bych si takového psa vzala leda jako krmení pro hroznýše.

Ja bych si takova stenata nevzal ani jako krmeni. Jeste by mne nekdo osocil za obecne ohrozeni a ja nevim za co pokud maji psinku. Co se tyka zabezpeceni psa, tak moji znami maji bigla, chronickeho utekare. Jedine bezpecne zabezpeceni je ho uvazat na retez, nebo ho zavrit do boudy pod zamek. Bohuzel jinou volbu nevidim, nebo snad se ho jeste definitivne zbavit.
Vypravet si tady o zodpovednosti majitele je mimo misu, nebot kazdy pes je jiny a my vime kulovy v jakych zije podminkach. Dal souhlasim s tim, ze jen hlupak si muze myslet , ze vet zabije jedem "humane" psa. Osobne si vice vazim krav a prasat, kteri jsou alespon uzitecni, narozdil od premnozenych psu a kocek. Zavedl bych zakon o zakazu chovu psu a kocek ve velkych mestech jako je tomu napriklad ruzne v USA. A bylo by po problemu.
Ahoj Michal.

Neregistrovaný uživatel

7.1.2008 15:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.50.168

Tohle je jedna z věcí, kde je každá diskuse zbytečná - každý si bude trvat na svém. Proto trochu z jiné strany - všechna štěňata jsou zamořená škrkavkama a dalšíma červama. Jednou jsem je taky zkrmil, když mi někdo nechal bednu se štěňatama, který neměly šanci na přežití za dveřma, a pak jsem se divil co z krajt lezlo. Na odčerevení dáte mnohem víc než "ušetříte" na krmení. Nehledě na to, že pokud se to podcení a zamoří se celý chov, můžete hady klidně utratit - už je nikdy neodčervíte nebo to na nich zanechá takové následky, že budou k chovu nepoužitelný.

Neregistrovaný uživatel

7.1.2008 15:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.130.253

Tohle je jedna z věcí, kde je každá diskuse zbytečná - každý si bude trvat na svém. Proto trochu z jiné strany - všechna štěňata jsou zamořená škrkavkama a dalšíma červama. Jednou jsem je taky zkrmil, když mi někdo nechal bednu se štěňatama, který neměly šanci na přežití za dveřma, a pak jsem se divil co z krajt lezlo. Na odčerevení dáte mnohem víc než "ušetříte" na krmení. Nehledě na to, že pokud se to podcení a zamoří se celý chov, můžete hady klidně utratit - už je nikdy neodčervíte nebo to na nich zanechá takové následky, že budou k chovu nepoužitelný.

Presne tak, zrujnovat si hady kvuli vorechum je nelidske.

Neregistrovaný uživatel

7.1.2008 19:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.100.66

Mne to stejně nedalo a musel jsem se do toho ponořit a zjistit, zda je doopravdy povolené krmit hady štěňaty a výsledek? JE ZAKÁZÁNO KRMIT ŽIVÝMI JEDINCI ŠTĚŇAT!!! Zdroje jsou od JUDr. Petráka a od veterináře. Takže bych byl rád, kdyby tato sekce byla smazána, než budu nucen chování majitele ohlásit nejbližší krajské veterinární správě. Hezký den :))

Neregistrovaný uživatel

7.1.2008 20:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.119.62

Mne to stejně nedalo a musel jsem se do toho ponořit a zjistit, zda je doopravdy povolené krmit hady štěňaty a výsledek? JE ZAKÁZÁNO KRMIT ŽIVÝMI JEDINCI ŠTĚŇAT!!! Zdroje jsou od JUDr. Petráka a od veterináře. Takže bych byl rád, kdyby tato sekce byla smazána, než budu nucen chování majitele ohlásit nejbližší krajské veterinární správě. Hezký den :))

OK,příště snima nejdřiv švihnu o zem.

Neregistrovaný uživatel

7.1.2008 20:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.166.170

OK,příště snima nejdřiv švihnu o zem.

No asi tak... Za dobrotu do prdele! A nejhorsi je srazka s kretenem...

Neregistrovaný uživatel

7.1.2008 20:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.100.66

Promiň, ale neznalost zákona nikoho neomlouvá a často musíme zvážit svá slova a nabídky...pro příště pozor!

Neregistrovaný uživatel

7.1.2008 20:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.5.22

Jediný kretén a k tomu neschopný, je tu zadavatel.

Neregistrovaný uživatel

7.1.2008 21:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.155.130

Ty budeš asi málo blbej, co? To snad neni pravda... oploť si pořádně pozemek, nebo chovej andulky, ty se ti jen tak nespustěj, maximálně ulítnou, čemuž bych se vůbec nedivila... než se nechat zabít... Prej útěkářka a raubířka nejhrubšího kalibru? Jakej pán, takovej pes, slyšel jsi to už někdy? Tele

Neregistrovaný uživatel

7.1.2008 22:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.155.130

Ukaž mi krávu, která se s tebou pomazlí, když jdeš do práce, odpoledne tě vítá, že se radostí počůrá a večer se s tebou kouká z postele na televizi, kde ti leží schoulená na klíně a líže ruce

Neregistrovaný uživatel

7.1.2008 22:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.34

Tohle mě vůbec nenapadlo,ale s těmi červy to asi bude docela pravděpodobné..Takže štěňaty a koťaty nekrmit,nechceme si zamořit chovy.Holt zabít a nejlíp spálit,protože zahrabávat by se neměla...a utopení nebo udušení po ochrnutí z injekce od veta,to je skoro totéž.Zbývá říct jen kastrovat,kastrovat,kastrovat...

Neregistrovaný uživatel

7.1.2008 22:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.155.130

Jediný kretén a k tomu neschopný, je tu zadavatel.

souhlas

Neregistrovaný uživatel

8.1.2008 00:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.45.13

OK, nabídku beru zpět a přikláním se ke smazání vlákna. Zkrmena nebudou.

Neregistrovaný uživatel

9.1.2008 11:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.130.253

Ukaž mi krávu, která se s tebou pomazlí, když jdeš do práce, odpoledne tě vítá, že se radostí počůrá a večer se s tebou kouká z postele na televizi, kde ti leží schoulená na klíně a líže ruce

Souhlasim, ma to i sva pozitiva. Nicmene jsem jen chtel rici, ze se mi moc nelibi preferovani psu z ciste pocitoveho hlediska na ukor ostatnich zvirat. Navic zadavatel resi problem co s nechtenymi stenaty. pokud mu ho chces opravdu vyresit, tak si je vsechny od nej vezmi a postarej se o ne cca 15 let. Pokud to udelas tak mas podle mne pravo tady moralne kazat. Pokud ne , tak jsou to vsechno jenom puste reci.
Ahoj Michal.

Neregistrovaný uživatel

9.1.2008 11:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.130.253

To je fakt legrace. Takze podle toho "JE POVOLENO KRMIT MRTVYMI STENATY". Vec je jasna. Hloupy zakon, hloupa reseni.

Neregistrovaný uživatel

17.1.2008 13:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.158.2

A je takový nechtěný chycení pejska na procházce z terárka taky zkrmení?? Co se vlastně skrývá za slovem zkrmení? Všem pseudo záchráncům zvířat vzkazuju, ať vyplivnou ten kus hovězího, věpřovýho nebo kuřecího masa, co si dali k obědu, z pusy a začnou myslet!

Neregistrovaný uživatel

4.12.2012 20:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.102.9

Znate pojem kastrace? Mozna byste potom nemusel tyto problemy resit.

Neregistrovaný uživatel

4.12.2012 22:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.135.79

Je fajn reagovat na 4 roky starý příspěvek :D To už jsou štěňata pravděpodobně dávno zkrmená

Neregistrovaný uživatel

5.12.2012 13:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.198

Já tady našel takový slovo...hrdobec...smajlíksmajlíksmajlík

Neregistrovaný uživatel

8.12.2012 05:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.113.204

Je fajn reagovat na 4 roky starý příspěvek :D To už jsou štěňata pravděpodobně dávno zkrmená

to asi jo, ale jsem rád, za oživení tématu.Je zajímavé. Osobně jsem pro, když to nebyla chtěná štěňata, aby byla zkrmená hady. Je to praktické. A to jsem psa měl a mám psi rád.

Neregistrovaný uživatel

8.12.2012 09:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.194

No, pokud si nejsem schopný zabezpečit, aby mi fena neutekla a nemám ji jako chovnou, tak prostě vykastrovat a nepřivádět na svět nechtěná stvoření. Psi a ani kočky, prostě nejsou prvoplánovitě krmní a proč to tedy dělat? A navíc je pravda, že jsou prostě plní červů, což jistě pro hady moc dobré není.

Neregistrovaný uživatel

8.12.2012 12:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.133.162

No, pokud si nejsem schopný zabezpečit, aby mi fena neutekla a nemám ji jako chovnou, tak prostě vykastrovat a nepřivádět na svět nechtěná stvoření. Psi a ani kočky, prostě nejsou prvoplánovitě krmní a proč to tedy dělat? A navíc je pravda, že jsou prostě plní červů, což jistě pro hady moc dobré není.

štěňata a koťata asi těžko budou plná červů. Taky předpokládám, že se jedná o holata, jestli se tomu tak u těchto zvířat dá říkat, ale předpokládám, že ano. Myslím, že by se s nima krmit dalo naprosto v poho, pokud na to někdo má nervy, což není můj případ. Ale rozhodně to neodsuzuji. Pro všechny je to lepší řešení, než z nich udělat tuláky. Ale také souhlasím s názorem, že když si pořídím psa/kočku, který není do chovu, tak ho dám vykastrovat, když je to nutné.

Neregistrovaný uživatel

8.12.2012 19:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.194

Jelikož jsem štěnata měla, a chodila s nimi na veterinu na očkování, tak vím, že se musí odmala pravidelně odčervovat. Červi mají ze své matky a postupně se uvolňují. Tak mi to aspoň řekla veterinářka. Pokud by se neodčervovala, tak jim zalezou do různých orgánů a způsobují problémy. Tato štěnata se narodila v bytě a přesto musela být několikrát odčervena. I fenka je pravidelně odčervovaná. A přesto červy dle veterinářky v sobě má.

Neregistrovaný uživatel

8.12.2012 19:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.110.115

Trotl seš maximálně ty. Co je komu do toho, jak kdo vnímá psa ? Kdyby sem přijel Ind a dal ti pěstí za to, že žereš krávu, asi bys čuměl jako puk, co ?
Máš doma akvárko s rybičkama ? Jestli jo a na vánoce žereš kapra, tak si běž přes zrcadlo nafackovat a 100x zopakuj, že nebudeš psát pokrytecké komentáře hodné dementa.

A nejlepší na tom že, že tihle pseudoochranáři a milovníci psů tu vlastně prohlašují, že pes by se měl zabít a pak rozemlít v kafilérii a na krmení zabít nějaké další zvíře. Jinými slovy pro to, aby se had nažral by podle nich měli umřít dvě zvířata a ne jedno. Fakt úplní idioti, to se nedá jinak nazvat, obdivuji trpělivost vás ostatních, kteří se jim to tu snažíte trpělivě vysvětlit.

Neregistrovaný uživatel

8.12.2012 19:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.198

Trotl seš maximálně ty. Co je komu do toho, jak kdo vnímá psa ? Kdyby sem přijel Ind a dal ti pěstí za to, že žereš krávu, asi bys čuměl jako puk, co ?
Máš doma akvárko s rybičkama ? Jestli jo a na vánoce žereš kapra, tak si běž přes zrcadlo nafackovat a 100x zopakuj, že nebudeš psát pokrytecké komentáře hodné dementa.

A nejlepší na tom že, že tihle pseudoochranáři a milovníci psů tu vlastně prohlašují, že pes by se měl zabít a pak rozemlít v kafilérii a na krmení zabít nějaké další zvíře. Jinými slovy pro to, aby se had nažral by podle nich měli umřít dvě zvířata a ne jedno. Fakt úplní idioti, to se nedá jinak nazvat, obdivuji trpělivost vás ostatních, kteří se jim to tu snažíte trpělivě vysvětlit.

smajlík:-)přesně

Neregistrovaný uživatel

8.12.2012 19:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.193.243

Na to, jak je tohle vlákno starý pořád dokáže vzbudit dost emocí :-D

Neregistrovaný uživatel

10.12.2012 06:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.231.171

Vím že je to staré téma, ale ráda bych řekla svůj názor. Nevidím nic špatného na tom že se zkrmí právě narozená štěňata, ovšem neměla by se ještě napít od matky aby skrz mléko (myslím že se přenáší i mlékem), různé olizování řitních otvorů nenakazila červy. Had psa udusí, v čem je to rozdíl oproti injekci od veterináře při které psovi svaly ochromí křeč a díky tomu se nenadechne? Myslím že je to jako prašť a uhoď. Uspané štěně můžete leda tak spálit a zkrmené je opravdu aspoň trochu k užitku. Zadavatel by měl fenu vykastrovat, vůbec není cena 5000 jak někdo uváděl pravdivá, většinou je to do 2000 a vrátí se vám to v tom že pes většinou déle žije, protože si nehuntuje zdraví březostí, porody a háráním. Jsem pejskař takže mě tu nikdo nemůže obvinit z nenávisti ke psům.

Neregistrovaný uživatel

10.12.2012 09:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.12.137

:-)) Jsem pejskař takže mě tu nikdo nemůže obvinit z nenávisti ke psům.:-))

ale bez znalostí, k začervení štěňat dochází přes placentu během březosti...
Jinak doporučovat kastraci bez závažných zdravotních důvodů jen proto, že pán je ko.ot, co neumí ohlídfat fenu během hárání může jen pitomec bez znalostí dalších dopadů kastrace...
navíc škrkavka psí (Toxocara canis) hadovi neublíží

Neregistrovaný uživatel

10.12.2012 14:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.231.171

Takže pán by měl nechávat fenu co hárání zabřeznout místo aby ji vykastroval?

Neregistrovaný uživatel

10.12.2012 15:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.119.24

Nečetla jsem celé vláknu jelikož nemám čas možná to zde bylo řečeno ale nechat fenu VYKASTROVAT ?

Neregistrovaný uživatel

10.12.2012 16:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.12.137

Takže pán by měl nechávat fenu co hárání zabřeznout místo aby ji vykastroval?

ne stačí OHLÍDAT, voe:-|

Neregistrovaný uživatel

10.12.2012 16:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.231.171

ale četla ... občas je nějaká inkontinentní nebo tak, ale pořád je to lepší než psa vyloženě chovat jako krmné zvíře. V USA se kastruje běžně úplně všechno, kdyby těch problémů bylo až tolik tak by to snad zakázali ne? Tím nechci říct že souhlasím s Amerikou, ale když oni jsou schopní dávat slepici antibiotika a zašívat ji když ji potrhá tygr ( stalo se to v menší rodinné zoo v USA, slepice spadla nebo ji tam někdo hodil k tygřici do výběhu) , tak myslím že kdyby byla kastrace až tak závažný problém tak se nedělá všemu co není papírové a nemá bonitaci nebo se s tím celkově nepočítá do chovu.

Neregistrovaný uživatel

10.12.2012 17:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.12.137

jasně USA náš vzor, taky tam žerou hamburgry, hranolky a pijou colu a 80 procent těch magorů je tlustejch jak prase....než by šli se psem ven, tak jim za chvíli raději budou amputovat nohy
máš-li snahu se něco opravdu dozvědět tak si prostuduj:
Burrow R, Batchelor D, Cripps P. Complications observed during and after ovariohysterectomy of 142
bitches at a veterinary teaching hospital. Vet Rec. 2005 Dec 24-31;157(26):829-33.
2 Pollari FL, Bonnett BN, Bamsey, SC, Meek, AH, Allen, DG (1996) Postoperative complications of elective
surgeries in dogs and cats determined by examining electronic and medical records. Journal of the
American Veterinary Medical Association 208, 1882-1886
3 Dorn AS, Swist RA. (1977) Complications of canine ovariohysterectomy. Journal of the American Animal
Hospital Association 13, 720-724
4 Pollari FL, Bonnett BN. Evaluation of postoperative complications following elective surgeries of dogs and
cats at private practices using computer records, Can Vet J. 1996 November; 37(11): 672–678.
5 Teske E, Naan EC, van Dijk EM, van Garderen E, Schalken JA. Canine prostate carcinoma:
epidemiological evidence of an increased risk in castrated dogs. Mol Cell Endocrinol. 2002 Nov 29;197(1-
2):251-5.
6 Sorenmo KU, Goldschmidt M, Shofer F, Ferrocone J. Immunohistochemical characterization of canine
prostatic carcinoma and correlation with castration status and castration time. Vet Comparative Oncology.
2003 Mar; 1 (1): 48
7 Weaver, AD. Fifteen cases of prostatic carcinoma in the dog. Vet Rec. 1981; 109, 71-75.
8 Cohen D, Reif JS, Brodey RS, et al: Epidemiological analysis of the most prevalent sites and types of
canine neoplasia observed in a veterinary hospital. Cancer Res 34:2859-2868, 1974
až to budeš mít, dám ti další:-))

Neregistrovaný uživatel

10.12.2012 17:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.124.63

No moment. Dopady na zdraví na prázdno hárající feny jsou mnohem závažnější než kastrace. Samozřejmě jde o to, jestli je kastrace provedená správně, ale nevidím důvod, proč nechat fenu hárat, když vím, že štěnata nebudou. Nevím, jak moc je to potvrzené u psů (třeba se opravdu pletu), ale u koček už bylo dokázáno, že nevykastrované kočky mrouskající na prázdno trpěly častěji cystami a rakovinou dělohy a vaječníků. Takže moc nevidím důvod, proč by měl být idiot někdo, kdo rozumně doporučí kastraci. Sice se fena nezacyklí jako přemrouskávající kočka, ale stejně bych to neviděla jako něco, co je pro její život nezbytné. Nehledě na to - ruku na srdce - může se stát, že neuhlídáte - a co potom?

Proti zkrmení štěňat a koťat v podstatě nic nemám. Sama bych to nedělala kvůli osobnímu bloku, ale pokud to někdo dělá, tak mi to nevadí - lepší zkrmit, než nechat toulat a nebo jinak likvidovat.

Neregistrovaný uživatel

10.12.2012 17:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.12.137

Dopady na zdraví na prázdno hárající feny jsou mnohem závažnější než kastrace.

A di ty brepto, můžeš to doložit nějakou nezávislou vet. studií ? Tak jako já doložil OPAK.
Rád si jí přečtu a pokud bude průkazná, změním názor. Takhle jsou to jen tradované fámy agentury JPP.

Neregistrovaný uživatel

14.12.2012 21:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.151.53

Zkrmit bez zbitečnejch keců

Neregistrovaný uživatel

14.12.2012 22:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.149.169

Zkrmovat a úplně v klidu,už pan Z.Vogel věděl kam se vzteklim vlčákem.A kam to bylo?K velký reticulatě.
Nechápu proč se pohoršujete nad zkrmením štěnat v Asii se psi žerou běžně a pokud něco je níž v potrvním žebříčku proč nezkrmit.Pořád lepší než utopit a je z toho i užitek(pro hada).
Proč nechovat štěnata na zkrm,když tady vjetnamci chovaj psi do restaurací a většina z vás pohoršovatelů už si určitě pochutnala.

Neregistrovaný uživatel

15.12.2012 12:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.138.8

Také moc nerozumím pohoršování. Většina těch co si stěžují totiž také konzumuje maso. Takže králíka, ovci, prase, krávu, slepici zkonzumovat lze a psa nikoliv? Jsou snad prasata hloupější nebo méně hodnotná než nechtění psi? A existují zvířata první či druhé kategorie? Kdo to tvrdí je pokrytec a jak bylo výše napsáno, v řadě zemí světa se psi běžně konzumují a nikomu to nepřijde divné.

Neregistrovaný uživatel

16.1.2013 23:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.229

Takže až bude nechtěné dítě, šup s ním, jako krmení. To je přístup a neříkejte, že je to něco jiného, není! Děcáky jsou plné a má snad chudák žít na ulici?!Raději ať zemře užitečněsmajlík

Neregistrovaný uživatel

17.1.2013 04:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.135.79

Takže až bude nechtěné dítě, šup s ním, jako krmení. To je přístup a neříkejte, že je to něco jiného, není! Děcáky jsou plné a má snad chudák žít na ulici?!Raději ať zemře užitečněsmajlík

Myš, pes nebi dítě??? všechno co je navíc by se mělo využít - čili pokud opravdu přebývaj tak klidně zkrmit. Nebo se najednou najde někdo kdo se toho všeho ujme a všichni masožravci pojdou??? Nelogické. Jděte už do háje s těmahle záchranářskejma kecama. Lepší to štěně rychle usmrtit a zkrmit, než nechat celej život někde v útulku nebo týraný.

Neregistrovaný uživatel

17.1.2013 04:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.135.79

A vy všichni co ty záchranářský řeči máte - kolik zachráněnejch zvířat máte doma? Já měla jednoho psa a vím že více psům bych nepomohla. dostal ode mě 6 let nádhernýho života, ale bohužel více pomoci nemůžu. (pro rejpaly - nemám podmínky)

Neregistrovaný uživatel

30.1.2013 19:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.24

Teda, kromě toho, že původní příspěvek je už trochu starý a tak nemají smysl tyto řeči, bych podotkla, že na tom nevidím nic hrozného - přímo na samotném zkrmení štěňat, králík cítí stejnou bolest, taktéž velice chytrý potkan a nebo morče... jak už někdo uvedl, uvědomuje si někdo, jak trpí denně miliony prasat, krav a drůbeže na jatkách? Asi ne, že? Koukněte na youtube, máte tam plno moc pěkných videí, aby jste věděli co žerete a čím si to projde, než to sežerete. V tomhle jsou lidi fakt zabedněnci smajlíksmajlík Jediné co mě sere na zadavateli tohoto inzerátu, že je takový hňup a když ví, že fena je toulavá, jí už nenechal dávno vykastrovat... no, prostě IQ taky moc nepobral, jak tak koukám... pro pejskaře - vlastním 3 psy, 2 kočky, miluju je a nedala bych je, nebyla bych sto tam to štěně hodit (asi proto jsem si nikdy nepořídila hada, i když mě to vždy lákalo), i přesto mi to přijde jako relativně lepší řešení

Neregistrovaný uživatel

31.1.2013 18:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.208

Melete kraviny.Psa nejprve uspí,ten pes netrpí,ale to Vy nemužete vědět protože jste asi nikdy žádného psa neměl.smajlíksmajlík

Neregistrovaný uživatel

31.1.2013 18:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.208

Takových teraristu jako jste Vy si vážím,ale takových jako je zadavatel a jemu podobní-no nemám snad ani slov.

Neregistrovaný uživatel

31.1.2013 19:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.12.137

Máte spoustu možností : vykastrovat feny, nebo po nakrytí aplikovat injekce, nestihnete-li toto do 3 dnů po nechtěném nakrytí, můžete jít 20 den na sono a po potvrzení březosti opět injekce, nebo opět rovnou kastrace.

tak tohle navrhnout může jen opravdovej kretén, co o tom nic NEVÍ
všechny tyto "možnosti" jsou pro fenu 1000 x horší než přirozenej porod a odebrání novorozeňat,
(ať už k uspání, či pro hada)

Neregistrovaný uživatel

31.1.2013 20:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.208

Máte spoustu možností : vykastrovat feny, nebo po nakrytí aplikovat injekce, nestihnete-li toto do 3 dnů po nechtěném nakrytí, můžete jít 20 den na sono a po potvrzení březosti opět injekce, nebo opět rovnou kastrace.

tak tohle navrhnout může jen opravdovej kretén, co o tom nic NEVÍ
všechny tyto "možnosti" jsou pro fenu 1000 x horší než přirozenej porod a odebrání novorozeňat,
(ať už k uspání, či pro hada)

A hlavně je to pohodlnější pro majitele feny který štěnata namnožil.Aplikace injekce po nakrytí je pro fenu horší než porod štěnat a jejich okamžité odebrání?Ale injekce něco stojí,pak cesta na veterinu,jsou s tím starosti.Melete tady blbosti,asi jste nikdy neměl psa a jestli ano tak potěš koště.

Neregistrovaný uživatel

31.1.2013 22:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.12.137

Seš blbá, jak daleko vidíš, potratovky ti fenu zaručeně hormonálně odrovnaj, když ne definitivně, tak na hodně dlouho - používaj to jen vetové prasáci...rakovina skoro 100%
o kastraci z pohodlnosti nemluvě.
Uznávám ,že zadavatel je blb, co si neumí ohlídat háravku, ale tvoje "doporučení"
jsou zcela mimo mísu, tak to raději už nikde nešiř a jdi si nastudovat objektivní vet. literaturu

Neregistrovaný uživatel

31.1.2013 22:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.208

Seš blbá, jak daleko vidíš, potratovky ti fenu zaručeně hormonálně odrovnaj, když ne definitivně, tak na hodně dlouho - používaj to jen vetové prasáci...rakovina skoro 100%
o kastraci z pohodlnosti nemluvě.
Uznávám ,že zadavatel je blb, co si neumí ohlídat háravku, ale tvoje "doporučení"
jsou zcela mimo mísu, tak to raději už nikde nešiř a jdi si nastudovat objektivní vet. literaturu

Prasák jseš ty,když už si tykáme.Potratovky-v množném čísle,to možná ano,když je budete dávat při každém hárání.Tak jak to praktikuje zadavatel je prasárna.Ostatním slušným hadařum dělá akorát ostudu.A s tou rakovinou přeháníš,taktéž s kastrací jsi mimo mísu.

Neregistrovaný uživatel

31.1.2013 23:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.12.137

No vono každá věc jde vysvětlit, ale ne každému.

zduř trubko smajlík

Neregistrovaný uživatel

1.2.2013 00:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.208

No vono každá věc jde vysvětlit, ale ne každému.

zduř trubko smajlík

Nápodobně, vono každá věc jde vysvětlit, ale ne každému, jestli někomu přijde normální dávat hadum sociální zvířata, tak je někde něco špatně, kdyby aspon dotyčněj co zakládal tuhle diskuzi si místo psaní prasárniček na erotické seznamce našel jinou stránku kde muže publikovat tyhle doslova nechutné inzeráty + ze slušnosti podepsat a divím se že Ifauna tohle toleruje, i Fauna by se měl zabývat slušným obchodem se zvířaty a neumožnovat liděm jako vy publikaci a šíření vaší nechutnosti a když už tak pod registrací a pod základním udajem jako je jméno a přijemni,.Je to všechno tak trošku proti přírodě, ono je jiná vidět dokumetární film kde had sežere kralíka n možná i tu kočku, to je přiroda . Myslím že ve vašem připadě je to uchylka, jste tak falešní až je to uplně nechutné, já vám tak věřim že věříte v to co je pro zvíře lepší, jak to víte ? to snad nemyslíte vážně. , vy nemáte v sobě ani trošku soucitu, jinak by neměl člověk jako vy žaludek na to hodit zvíře do terárka kde nemá šanci si zachránit život a čekat až ho had zabije, píšete že je to lepší než utracení , je to jenom výmluva, protože nic jiného na vysvětlení nemáte,to jste tak hloupí a primitivní že si neumíte ohlídat své zvíře ? nebo jak je možné že Vám běhá pes po vesnici ? Jestli máš manželku tak bych řekl že na tom bude uplně stejně , ale ty žádnou manželku nemáš kdyby jsi měl tak bych nenašel inzerát na erotické seznamce, stačí si zadat tvůj email třeba do googlo. Každá akce má nějakou reakci ! kde je chyba ? zase za to může člověk, proč si neohlídá své zvíře a nezabraní tomu aby měl štěnata ? kotata ? přijde mí to nezodpovědné, ne nadarmo se říká vesnický buran, to jsi ty a nejspíš i vy ostatní co vám to příjde normální,mě to nepříjde normální, mám kočky, psy a nepotřebuji žádné veterinární literatůru abych veděl co je lepší, vim to ze své vlastni zkušenosti, měli jste zůstat na stromech, karma je dobrá věc, všechno se Vám jednou vráti, to si bohužel moje slova nebudete pamatovat. smajlík

Neregistrovaný uživatel

1.2.2013 10:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.156.230

"jinak by neměl člověk jako vy žaludek na to hodit zvíře do terárka kde nemá šanci si zachránit život a čekat až ho had zabije, píšete že je to lepší než utracení , je to jenom výmluva"

A jíš maso, troubo ? Zkus se někdy zajít podívat jak to vypadá na jatkách. Nebo se i jen běž podívat, jak se chovají slepice, ze kterých žereš vajíčka.

Jestli je podle tebe zabití zvířete a jeho semletí v kafilérii plus zabití dalšího zvířete, aby se had nažral lepší než zabití jednoho jediného zvířete, tak jsi prostě idiot. To se nedá jinak napsat.

Neregistrovaný uživatel

1.2.2013 10:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.210

"jinak by neměl člověk jako vy žaludek na to hodit zvíře do terárka kde nemá šanci si zachránit život a čekat až ho had zabije, píšete že je to lepší než utracení , je to jenom výmluva"

A jíš maso, troubo ? Zkus se někdy zajít podívat jak to vypadá na jatkách. Nebo se i jen běž podívat, jak se chovají slepice, ze kterých žereš vajíčka.

Jestli je podle tebe zabití zvířete a jeho semletí v kafilérii plus zabití dalšího zvířete, aby se had nažral lepší než zabití jednoho jediného zvířete, tak jsi prostě idiot. To se nedá jinak napsat.

Ty jsi idiot.Pes ani kočka NENI jateční zvíře.Neoháněj se jatkama ani Cínou.A vím moc dobře jak to vypadá na jatkách i v té Cině.Co děláte je prasárna.A ke všem zvířatum by se člověk měl chovat slušně i k těm jatečním.Tak sem netahej další hnusy proto aby ses obhajoval.Kup svému hadovi hlodavce a bude to OK.V neposlední řadě porušujete zákon,když už vám morálka nic neříká.

Neregistrovaný uživatel

1.2.2013 15:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.27.45

Sorry, ale vymlouvání se, že některá zvířata jsou sociální zvířata, zatímco si doma pohodlně jím steak z krávy, která to měla na jatkách stonásobně horší, je pouze a jenom čirá alibismus.
Také se mi moc nelíbí napadání Vaše i jiných, že je majitel debil a bůhvíco ještě, když si fenu neohlídal. Bohužel, prostě se někdy stane, stejně jako člověk 100% neohlídá malé dítě. Kdo říká, že ano, lže.
A uvědomte si, milá slečno či paní, že u nás se kráva jí běžně, zatímco jinde je posvátná. Jinde se běžně jí psi, zatímco u nás je brán jako domácí mazlíček.
Osobně bych také svým hadům psy nehodila, ale rozhodně nemoralizuji, protože jsem spolupracovala s útulkem, kde takováto nechtěná štěňata živořila. Případně je někdo hodil v pytli do rybníka nebo uvázal u stromu, kde chcípla hlady. To je ale jistě morálnější, než je hodit hadovi, že.

Neregistrovaný uživatel

1.2.2013 16:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.210

Sorry, ale vymlouvání se, že některá zvířata jsou sociální zvířata, zatímco si doma pohodlně jím steak z krávy, která to měla na jatkách stonásobně horší, je pouze a jenom čirá alibismus.
Také se mi moc nelíbí napadání Vaše i jiných, že je majitel debil a bůhvíco ještě, když si fenu neohlídal. Bohužel, prostě se někdy stane, stejně jako člověk 100% neohlídá malé dítě. Kdo říká, že ano, lže.
A uvědomte si, milá slečno či paní, že u nás se kráva jí běžně, zatímco jinde je posvátná. Jinde se běžně jí psi, zatímco u nás je brán jako domácí mazlíček.
Osobně bych také svým hadům psy nehodila, ale rozhodně nemoralizuji, protože jsem spolupracovala s útulkem, kde takováto nechtěná štěňata živořila. Případně je někdo hodil v pytli do rybníka nebo uvázal u stromu, kde chcípla hlady. To je ale jistě morálnější, než je hodit hadovi, že.

Bohužel,tak jak se lidé chovají ke zvířatum na jatkách asi nikdo z nás nemuže ovlivnit.Měli bychom se ale chovat slušně a s uctou ke zvířatum které chováme nebo s nimi přicházíme do styku.Jinak sem nedávejte pořád za vzor Cínu,Indii a pod.Tady žijeme v CR,Myslím,že pruměrně inteligentní člověk by měl dokázat 2krát do roka uhlídat svou fenu.Pakliže ani toto nezvládne,neměl by ji raději mít.A pokud se tady někdo ohání komunistckou Cínou kde je možné téměř cokoli tak je to ubožák.

Neregistrovaný uživatel

1.2.2013 16:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.27.45

Bohužel,tak jak se lidé chovají ke zvířatum na jatkách asi nikdo z nás nemuže ovlivnit.Měli bychom se ale chovat slušně a s uctou ke zvířatum které chováme nebo s nimi přicházíme do styku.Jinak sem nedávejte pořád za vzor Cínu,Indii a pod.Tady žijeme v CR,Myslím,že pruměrně inteligentní člověk by měl dokázat 2krát do roka uhlídat svou fenu.Pakliže ani toto nezvládne,neměl by ji raději mít.A pokud se tady někdo ohání komunistckou Cínou kde je možné téměř cokoli tak je to ubožák.

Takže nechat je v lese u stromu nebo je utopit je dle Vás slušné chování... nu, dobrá. Možná také budete překvapena, že pokud někomu uteče pes, nijak to nesouvisí s inteligencí. Poté můžeme říci, že matka, které na okamžik zmizí dítě z očí, by je neměla mít. Nemělo by se to stávat, ale stává se, protože člověk není stroj.
Znám spoustu teraristů, kterým někdo anonymní nechal za dveřmi v pytli koťata, štěňata. Co měli podle Vás dělat? Obcházet útulky, jestli je někde nevezmou, nebo začít nabízet sousedům? Nesmysl.

Neregistrovaný uživatel

1.2.2013 16:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.32.210

Takže nechat je v lese u stromu nebo je utopit je dle Vás slušné chování... nu, dobrá. Možná také budete překvapena, že pokud někomu uteče pes, nijak to nesouvisí s inteligencí. Poté můžeme říci, že matka, které na okamžik zmizí dítě z očí, by je neměla mít. Nemělo by se to stávat, ale stává se, protože člověk není stroj.
Znám spoustu teraristů, kterým někdo anonymní nechal za dveřmi v pytli koťata, štěňata. Co měli podle Vás dělat? Obcházet útulky, jestli je někde nevezmou, nebo začít nabízet sousedům? Nesmysl.

Já jsem snad psala,že nechat je v lese u stromu nebo utopit je podle mě slušné chování?Než mi něco začnete podsouvat tak nejprve čtěte to ,na co reagujete.A nemotejte do toho děti,to bychom se dostali zase někam jinam.Holt komu není zhury dáno v apatyce nekoupí.Tímto končím nebo do toho začnete snad motat slony v Africe které loví pytláci.

Neregistrovaný uživatel

1.2.2013 22:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.88.130

Počkej vole až ti jednou had uteče nebude nakrmenej a sežere někde nějaké dítě to zas bude mít TV NOVA a BLESK reportáž...

Neregistrovaný uživatel

1.2.2013 23:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.100.7

Počkej vole až ti jednou had uteče nebude nakrmenej a sežere někde nějaké dítě to zas bude mít TV NOVA a BLESK reportáž...

Zatím je to co já vím přesně naopak. Retardovaným pejskařům denodenně utíkají psi a napadají lidi. Pořád jsou toho plné noviny. Zatím jsem nečetl článek že by někomu utekl škrtič a někoho napadl nebo že by dokonce někomu utekl jedovatý had.
Tedy ze srovnání teraristé vs pejskaři mi vychází pejskaři jako ti, kdo by měli držet hubu a radši začít poslouchat teraristy. Protože to jsou evidetně schopnější lidé...

Neregistrovaný uživatel

2.2.2013 14:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.88.130

Zatím je to co já vím přesně naopak. Retardovaným pejskařům denodenně utíkají psi a napadají lidi. Pořád jsou toho plné noviny. Zatím jsem nečetl článek že by někomu utekl škrtič a někoho napadl nebo že by dokonce někomu utekl jedovatý had.
Tedy ze srovnání teraristé vs pejskaři mi vychází pejskaři jako ti, kdo by měli držet hubu a radši začít poslouchat teraristy. Protože to jsou evidetně schopnější lidé...

Není to ani měsíc co bylo v televizi že utekl had do vedlejšího bytu..

Najděte si to na tn.cz

Neregistrovaný uživatel

2.2.2013 18:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.105.212

Já jsem snad psala,že nechat je v lese u stromu nebo utopit je podle mě slušné chování?Než mi něco začnete podsouvat tak nejprve čtěte to ,na co reagujete.A nemotejte do toho děti,to bychom se dostali zase někam jinam.Holt komu není zhury dáno v apatyce nekoupí.Tímto končím nebo do toho začnete snad motat slony v Africe které loví pytláci.

Aha, takže všichni, kdož mají jiný názor, evidentně "v apatyce nekoupili". Tento povýšený styl plný urážek a nadřazenosti se Vám jednou pěkně vymstí, nebo v to alespoň doufám. Možná se pak naučíte jednat slušně. Sbohem.

Neregistrovaný uživatel

5.2.2013 03:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.55.18

Pes je pro člověka v životě víc než přítel. Je to spojení, které by mělo být uctíváno. Předkládat výsledky svých chyb v podobě nechtěných štěňat hadům je krutý omyl ze kterého se pevně doufám brzy dostanete. Když už nic jiného, dejte fenu kastrovat.

Neregistrovaný uživatel

5.2.2013 09:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.244.254

Souhlasim ! Stenata je zvrhlost zkrmovat! Jinak mam 6 kotat kdyby nekdo chtel pro hady

Neregistrovaný uživatel

5.2.2013 17:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.12.137

Pes je pro člověka v životě víc než přítel. Je to spojení, které by mělo být uctíváno. Předkládat výsledky svých chyb v podobě nechtěných štěňat hadům je krutý omyl ze kterého se pevně doufám brzy dostanete. Když už nic jiného, dejte fenu kastrovat.

Z prvních dvou vět, bych nabyl dojmu, že máte psy opravdu rád. Poslední větou tuto domněnku
zcela popíráte. Kastrací z "pohodlnosti" zničíte čubinu nejen fyzicky, ale i psychicky..smajlík.

Neregistrovaný uživatel

5.2.2013 18:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.146.124

Chápu, že pes je pro spoustu, většinou osamělých, lidí, kteří mají právě jenom psa, bytost téměř lidská, která jim dá pocit přátelsví. Avšak stejně tak jako pes i prase nebo potkan je schopných takových citů. Ovšem člověk si před pár tisíci let vybral právě psa a pro spoustu lidí je to nepřekonatelné. Vemte si třeba příklad opačný, stovky let byli černoši považování za méně cennou rasu a rozhodně tomu tak není. "Nadřazenost" psa je v tomto dosti podobným příkladem i když v opačném smyslu. A pokud by se nad tím dokázali všichni pohoršení pejskaři zamyslet rozumem, nikoli srdcem, tak by pochopili absurditu svého tvrzení. Ono zkrmení toho několik hodin starého štěněte, které nemá vyvinuté pořádně všechny smysly, je pro něj stejně kruté jako ona injekce. V obou případech umře udušením. U dospělého psa by to bylo jiné, ten by tušil co ho čeká, když by byl v teráriu u hada a jeho stres by byl někde jinde. Navíc ona injekce je dosti drahá a utratit takto několik štěňat je otázka tisíců, což je suma neadekvátní tomu, že zvíře zabijete... A v podstatě byste měli být rádi, že se zadavatel rozhodl takto a nikoli je utopit či někde zahodit. A jak víte, že stres co je čeká při umírání u hada není třeba menší, než ten co by je čekal kdyby strávili život někde v kotci bez sociálního přístupu, v chladu a třeba i nedostatkem žrádla... Pokud to někoho pohoršuje něchť sám zaplatí injekci a má dobrý pocit. Nebo ať si je sám vezme domů. A diskutovat o tom, že to je chyba zadavatele? Ano je. Ale život je v podstatě jenom o chybách, ale záleží jestli děláte velké nebo malé a jak je potom vyřešíte. To je jako kdybyste odmítali léčit kuřáky na rakovinu. Také si za to můžou sami, ví to dopředu co je čeká, ještě za to utrácí peníze a stejně to dělají a pak jich ještě litujete, že mají rakovinu a umírají a léčba stojí stovky tísíc.

Neregistrovaný uživatel

1.11.2013 11:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.14.81

odporúčam ti feny kastrovať,nebudeš mať problémy so šteniatkami...ked hovoríš,že ich nevieš ustrážiť,tak KASTRUJ!!!smajlík

Ela4023900

5.1.2020 02:33
Ela4023900

XXX.XXX.172.230

A co takhle fenu raději vykastrovat? Dost se potom zklidní, předejde se mnoha zdravotním problémům a už nikdy nepřijde nakrytá, takže nebudete plnit útulky, nebo se muset zbavovat štěňat "jiným" způdobem. Kor, když máte útěkářku, tak by byla kastrace namístě. Může se i stát, že se potom zklidní a utíkat přestane ;-)

Abronia

12.1.2020 15:37
Abronia

XXX.XXX.234.167

A vies ze je to len tvoja nezodpovednost a lacny pristup..? Preco nemas sterilizovane obe feny? Ved su zmeska, tak naco produkujes dalsie stenata? Preco takuto b...maju psov .Si fakt pako.

28.2.2020 15:01
Jan.Dvorak

XXX.XXX.33.128

No pro všechny zastánce psů - sám mám 3 a ani jednoho jsem si nekoupil - Buldog - paní umřela a rodina nechala psa v bytě! - vzal jsem si ji, Čivava - našel jsem u sjezdu z dálnice - podřená a špinavá - někdo jí vyhodil z auta! Staford - v našem městě zavřeli vařicě pervitinu - pes nikoho nezajímal zustal na zahradě. Mám je doma všechny. Zajímá mě kolik psů mají tady zastánci? Co slečna kolik má psů? Útulky jsou plné v mnoha Vám psa ani nevezmou. Veterinář Vám zdravé, neagresivní zvíře neutratí pro nadbytečnost! Ti co požadují kastraci psa!!! BUDIŠ ale fena je gravidní dneska už pozdě řešit :D dementi :D. No a k věci : Zkrmit? proč ne. Sám mám hady a chameleony - nadbytkem chameleonů krmím hady. Štěně pokud je zkrmeno hned po narození je myslím lepší než štěně čekající za plotem v kotci než jej přijde nějaký dobrovolník vyvenčit. Pokud se to někomu nelíbí - nikde jsem nevyděl návrh : přijedu si pro ně a najdu jim místo k životu! Zaplatím všechny zaležitosti spojené s chovem psa - odčervení,očkování, čipování a proč milovníci štěňátek? Tak kdo se zachová jako charakter a pejsky zachrání odveze si je zaplatí péči a najde jim nový domov? Všichini doma za PC ochránci ale kroky pro nápravu žádné? To se radši příště naserte doma a nic nepiště! Klavesnicový hrdinové :D

Čěkám výmuvy typu - kdybych měl/měla podmínky vezmu si je atd... :D Tak si podmínky vytvoř - je to snadné - kup dům, zahradu, útulek a všechny je zachraň!
Když Vám něco vadí tak s tím něco dělejte ne? :D

28.2.2020 20:41
nuty

XXX.XXX.20.152

Exhumovat po tolika letech tohle vlákno

Přidejte reakci

Přidat smajlík