Morelia viridis (Krajta zelená) - Cena, dostupnost, chovatelé

Krajta zelená
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.2.2018 19:07
Mya123

XXX.XXX.235.24

Dobrý večer, plánuji si pořídit Krajtu zelenou (Zkušenost s chovem hadů mám).Často jezdím na teraristické burzy jako Živá exotika nebo Terrabazar, tak by mě zajímalo za kterou cenu koupím na burze klasické nejlevnější zbarvení ? (pro mě dobře cenově dostupné.Ne, nepředstavuji si něco, že seženu za 2000Kč.) Rovnou mi napište cenu jaká by mohla být. Po případě bych poprosila také nabídky Krajt na webových stránek chovatelů.(hledala jsem).Děkuji předem :)

20.2.2018 21:48
podlolik

XXX.XXX.57.157

Zdravím, dají se sehnat už od 3000 KČ.

20.2.2018 21:49
Mya123

XXX.XXX.235.24

podlolik napsal(a):

Super, děkuji :).

21.2.2018 21:59
radiata

XXX.XXX.234.226

Za cca 100-150e nezozeniete nic co by stalo za to..Budu to nerozkrmene mladata ak nahodou..Tu odporucam ako zaciatocnicke priplatit a kupit uz vacsie a rozkrmene jedince. Asi najlacnejsie budu Aru, no su aj pri peknom vyfarbeni naozaj pekna forma.

23.2.2018 18:34
squit

XXX.XXX.196.231

podlolik napsal(a):

Tak takovýho hada bych nechtěl ani za darmo. Úplně to vidim v barvách - deformace páteře, nežravost, případné vady už u rodičů. Přesně podle hesla: je to mrzák, na mrazák ho nedam, chovatel to hned pozná a nekoupí ale nějakej začátečník se určitě chytí. Slušný viridisky běžně 5,000 a víc. Podle lokality, barvy mláděte, vybarvení rodičů atd. Hlavně si u mláděte důkladně projet prstem celou páteř od hlavy až po špičku ocásku a jakmile jsou na ní hrby tak nebrat! i kdyby prodejce blekotal že se to časem spraví neveřit a pryč. u dospělých hadů co jsou dobře nasvalený se menší hrby už nenahmataj.

23.2.2018 18:36
squit

XXX.XXX.196.231

podlolik napsal(a):

Ten příspěvek před tím měl být reakcí na toto

Tak takovýho hada bych nechtěl ani za darmo. Úplně to vidim v barvách - deformace páteře, nežravost, případné vady už u rodičů. Přesně podle hesla: je to mrzák, na mrazák ho nedam, chovatel to hned pozná a nekoupí ale nějakej začátečník se určitě chytí. Slušný viridisky běžně 5,000 a víc. Podle lokality, barvy mláděte, vybarvení rodičů atd. Hlavně si u mláděte důkladně projet prstem celou páteř od hlavy až po špičku ocásku a jakmile jsou na ní hrby tak nebrat! i kdyby prodejce blekotal že se to časem spraví neveřit a pryč. u dospělých hadů co jsou dobře nasvalený se menší hrby už nenahmataj.

23.2.2018 21:48
podlolik

XXX.XXX.57.157

Psal jsem to jako minimální cenu, většinou je ale lepší si připlatit, to je jasný. :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík