Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.2.2019 21:02
N.Štenclová

XXX.XXX.243.211

Dobrý den,

(mé terarko má 80v,60š,35d)

chci se zeptat, jak krmíte mláďe chameleona( 4 měsíce) v teráriu......(jestli třeba ho krmíte z misky, nebo z pinzeti, atd.) A po případě, v kolik hodin, a kolik cvrčku mu dáváte.

Předem děkuji za všechny odpovědi.

12.2.2019 17:13
Polux

XXX.XXX.171.29

Zdravim,

4m. cham klidne 5-7 dospelcu cvrcku za den , bud muzes vyrobit krmitko kam se ten
cham nauci chodit , muzes krmit z ruky ( to chce chvilku cas nez se na to cham nauci )a nebo mu je tam proste pust ale pozor na samice cvrcka a na nakladeni vajicek , neni nic prijemneho rozmnozeni cvrcka u chama, ja doporucuji naucit ho zrat z ruky co nejdrive (vis kolik sezere a mas jistotu ze ti tam ten cvrcek nenaprdi vajicka), ja jsem od cvrcku upustil a krmim sarancaty.Cas je jedno, hlavne nezapomen obalovat
ve vit. a min. , hlavne at pije at uz z listu nebo rozprasovace,kapatka,....
vzhledem k dotazu nemas asi az tolik nastudovano, doporucuji doplnit informace, na internetu naleznes vse potrebne popripade od chovatele :-) tak at se dari

12.2.2019 21:09
N.Štenclová

XXX.XXX.243.211

Dobrý den, já se právě bojím, aby nesezral kokosové vlákna .

13.2.2019 00:07
Polux

XXX.XXX.89.130

Nejvhodnejsi substrat pro chama je cista raselina smichana s jemnym tera piskem nejlepe cerny v barve raseliny ja osobne davam jenom raselinu dostupna je snad na vsech terashopech. Kokos ( lignocel ) je naprosto nevhodny prave aby ho nesezral s potravou a nedoslo k ucpani strev. Jak jsem psal uz v prvnim prispevku , mate dost malo nastudovano nato ze uz chama mate , co nejdrive napravte a dejte vse dohromady jinak to bohuzel dopadne pro chama zle, pokud se budete drzet danych a osvedcenych podminek chovu, cham je pak vcelku nenarocny. Jak ho mate dlouho ? Sla by sem dat jeho fotka ? Jak davkujete vit.,min. a podminky chovu ? ( terarko,svetlo,krmeni,jake pouzivate vit. a min. atd)

13.2.2019 09:45
eli22

XXX.XXX.181.79

4 měsíční klidně deset cvrčků denně. A psal jste, žá máte jako podklad rašelinu, tak nevím, proč by měl spolknout lignocel.

Přidejte reakci

Přidat smajlík