Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.8.2019 22:32
Hecaren

XXX.XXX.84.212

Zdravím,
Mám doma tříletého samečka krajty tmavé, nikdy neměnil majitele. Má asi 2,3m takže už to není žádný drobek.. problém je v tom, že zničeho nic začal kousat. Vždycky s ním byla příjemná manipulace, v letních měsících nebyl problém jej vzít ven mezi lidi, nikdy nikomu neublížil. Asi tři měsíce jsme přestěhování, beru ho na ruku stejně jako dřív, ale za poslední týden dvakrát kousl.. co je horší, bez jakéhokoliv podnětu nebo varování. (Sedím s ním v klidu na gauči, zničeho nic mi visí na ruce a odmítá se pustit, ruku ale neškrtí - předpokládám, że jako potravu mě nevnímá)
Krmím mimo tera, dva potkany jednou za tři týdny.
Tera zůstalo po stěhování stejné, nic se v něm neměnilo.
Tušíte někdo, čím by to mohlo být?
Díky

30.8.2019 10:40
Janinat

XXX.XXX.22.206

Dobrý den, vlastní zkušenost nemám, ale co jsem tuším četla v diskuzích ,tak možná přečkat "pubertu" než se zase zklidní?

30.8.2019 14:43
Hecaren

XXX.XXX.84.212

Janinat napsal(a):
Dobrý den, vlastní zkušenost nemám, ale co jsem tuším četla v diskuzích ,tak možná přečkat "pubertu" než se zase zklidní?

Já měl právě za to, že po pubertě už má (bylo období, kdy byl nepříjemných a furt někam zdrhal..) , ale bylo by to asi nejlepší odůvodnění.

30.10.2019 23:51
parzival23@seznam.cz

XXX.XXX.15.110

Jak jste pokočil ? :D Jenom se zeptám, proč krmíte mimo tera ? Nevidím v tom žádnou výhodu, pokud nechováte více jedinců v jedné ubikaci.

Neregistrovaný uživatel

31.10.2019 17:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.52.3

Had je jednoduse nejspis hladovej. Szejne stary a velký zvire mi zralo maly selata cva kilovy, nebo kraliky a v rozpeti dvou tydnu. Jestli ma jen dva 250g potkany proate to stacit nemusi. Pak se lidi divej kdyz potkaj tmavku nad 5m. Ano prekrmovat se nema ale jal se nebude krmit poradne bude to ppdrazene hladove a nervni.

Přidejte reakci

Přidat smajlík