Barbora237

XXX.XXX.244.102
Ahoj, jsem celá nesvá protože moje králice měla 14 dní říji.. až posledni dny se to dalo do normálu.. tedy až na vytrhávání srsti z celého svého těla, tu ale následně sežere a vždycky dupe když jí to vyndám.. když si ji dám na klín tak se ke mně otočí a začne do mě hrabat a také se mi snaží škubat deku. Nevíte, co s tím? Přejde to nebo bych to měla nějak řešit? Připouštěna vůbec nebyla a se samci se také nepotkala. V kleci je hodná, už přestala hrabat a chová se jako před říjí. Děkuji za rady.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Je to falošné ,,tehotenstvo’’. Občas králikom zašibe a potom určitú dobu nejedia, nepijú,šklbu sa a tak podobne. Ale radšej by som s tím išiel na veterinu.
A presunul by som tuto temu do diskusii drobný savci. V tejto oblasti ( kam ste dali diskusiu ) králiky nekončia vždy úplne šťastne.😢
napsal(a):
Je to falošné ,,tehotenstvo’’. Občas králikom zašibe a potom určitú dobu nejedia, nepijú,šklbu sa a tak podobne. Ale radšej by som s tím išiel na veterinu.
A presunul by som tuto temu do diskusii drobný savci. V tejto oblasti ( kam ste dali diskusiu ) králiky nekončia vždy úplne šťastne.😢
Proč ten smutný emoji?

To som chcel vyjadrit tím smutným emoji.

Divné, ako že ked sa prirodzená vec u samice králika = musí riešiť tu ... Ludia, ta samička keby, že je na slobode už dávno to má poriešené... Predstavte si že príroda má takmer všetky problémy dávno "Vymakané".
napsal(a):
Divné, ako že ked sa prirodzená vec u samice králika = musí riešiť tu ... Ludia, ta samička keby, že je na slobode už dávno to má poriešené... Predstavte si že príroda má takmer všetky problémy dávno "Vymakané".
A to jste neviděl v diskuzi otázku či su to semenníky ?! 🤦🏻♀️😂

mlckova
napsal(a):
A to jste neviděl v diskuzi otázku či su to semenníky ?! 🤦🏻♀️😂
Neskutočne...

horal
napsal(a):
Já už jsem se tady o tom zmiňoval, že v těchhle případech je řešením kastrace.
Otázkou je, jestli by vás různé lidskoprávní organizace neobvinili, že to není humání.

Pokud ovšem nemáte na mysli kastraci toho králíka, pak ano, to by také šlo.