Kataaa

XXX.XXX.163.197
Dobrý den,
potřebovala bych poradit. Mám 13.letou užovku a za poslední měsíc a půl hrozně zhubla. Po přejetí rukou, jde cítit celá páteř. Má hodně častou stolici a teď vyzvracela po pár dnech i myš.
Nevíte čím by to mohlo být? U nás na veterině mi nikdo neporadí. Nevíte o nějakém odborníkovi kolem Jičína?
Předem děkuji.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.115.148
Může být nemocná nebo jen stara. Zkuste ji dat hole. Nebo slepe osrstene myse. Pokud ma zajem lovit neni vse ztraceno. Pokud toto ulovi sezere a do ctar dnu nevybleje zkuste pal dalsi opet stejne male. S cca 5dennimi rozestupy. Pokud nevezme sezente entizol a tak jednu osminu prasku ji davejte obden. Rozevrit tlamu strcit do krku a treba vatovou tyčinkou na usi opravdu zasubout opatrne co nejdale. Toto se mi stavalo u hadu se strevnimi potížemi. Muze se u ni pak docasne projevit trosku porucha orientace (tras) ale to odezni a nebyva to vzdy.
To co jsem napsala vyse plati pouze pokud nenastala zadna zmena v manipulaci a drzeni hada.
Jake ma tera. Teploty atd. Nemuze ji byz vice? Uzovky většinou pres tech 15let moc neprelezou