Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kataaa

15.9.2020 13:11
Kataaa

XXX.XXX.163.197

Dobrý den,
potřebovala bych poradit. Mám 13.letou užovku a za poslední měsíc a půl hrozně zhubla. Po přejetí rukou, jde cítit celá páteř. Má hodně častou stolici a teď vyzvracela po pár dnech i myš.
Nevíte čím by to mohlo být? U nás na veterině mi nikdo neporadí. Nevíte o nějakém odborníkovi kolem Jičína?
Předem děkuji.

Neregistrovaný uživatel

16.9.2020 20:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.115.148

Může být nemocná nebo jen stara. Zkuste ji dat hole. Nebo slepe osrstene myse. Pokud ma zajem lovit neni vse ztraceno. Pokud toto ulovi sezere a do ctar dnu nevybleje zkuste pal dalsi opet stejne male. S cca 5dennimi rozestupy. Pokud nevezme sezente entizol a tak jednu osminu prasku ji davejte obden. Rozevrit tlamu strcit do krku a treba vatovou tyčinkou na usi opravdu zasubout opatrne co nejdale. Toto se mi stavalo u hadu se strevnimi potížemi. Muze se u ni pak docasne projevit trosku porucha orientace (tras) ale to odezni a nebyva to vzdy.
To co jsem napsala vyse plati pouze pokud nenastala zadna zmena v manipulaci a drzeni hada.
Jake ma tera. Teploty atd. Nemuze ji byz vice? Uzovky většinou pres tech 15let moc neprelezou

Přidejte reakci

Přidat smajlík