Jezďa

XXX.XXX.181.255
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, mám uzovku červenou a chci zjistit pohlaví, dočetl jsem se, ze samec bývá větší, je tomu tak?
Popřípadě jak jinak bych mohl určit.
Předem děkuji za odpověď.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Axyd
napsal(a):
Niaky veterináry by to mohli zistiť. Ale nie všetci. A odkiaľ ste ju kúpili.
Ono v urceni pohlavi hraje nejakou roli, kde uzovku koupili? 😲
Ano, to samé ovšem platí při nákupu. Než nakoupím zjistím co kupuji. Tazatel uvádí
" mám uzovku červenou a chci zjistit pohlaví,". V textu chybí "koupil jsem samce užovky červené, takže proč "zlý chovatel". Možná reaguji neadekvátně. Do jisté míry za to mohou dotazy typu "mám týden agamu, chameleona, krajtu, užovku atd. a stále nežere, je špatně zbarvená, nehýbe se atd. . Málokdo hledá chybu u sebe když je po ruce zlý chovatel. Tak možná proto.
Jiří5
napsal(a):
Ano, to samé ovšem platí při nákupu. Než nakoupím zjistím co kupuji. Tazatel uvádí
" mám uzovku červenou a chci zjistit pohlaví,". V textu chybí "koupil jsem samce užovky červené, takže proč "zlý chovatel". Možná reaguji neadekvátně. Do jisté míry za to mohou dotazy typu "mám týden agamu, chameleona, krajtu, užovku atd. a stále nežere, je špatně zbarvená, nehýbe se atd. . Málokdo hledá chybu u sebe když je po ruce zlý chovatel. Tak možná proto.
My sme sa asi nepochopili. Ja som myslel že on ho kúpil od nezodpovedného chovateľa.