Koľko druhov hmyzu by som mal davať chamikovi?

Chameleon jemenský
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.12.2020 20:42
Michl

XXX.XXX.106.81

Kolko druhov hmyzu by mal mat dospely chamik prosim poradte mi?????

30.12.2020 12:13
al.svaton.zn@gmail.com

XXX.XXX.168.147

nevím přesně ale já krmím chamika převážně cvrčky ale krmý se taky sarančata, kobylky, šváby luční koníky občas můry a také můžeme použít hmyz který chytneme doma nebo venku napříklat jako mouchy, pavouky, a různé brouky
méně doboručované krmivo je Rostlinná strava kousky mandarinek, jablek, rajčat, květy pampelišek, listy rostlin v teráriu Rostlinná strava je u některých chovatelů normální ale někteří ji nedoporučují já sám osobně používám

3.2.2021 10:06
Michl

XXX.XXX.106.81

OK dekuji už sem se dozvedel ze minimalne 3 druhy ale jeslit ma nekdo jiny názor sem s ním

Lolík93XXM

4.2.2021 18:42
Lolík93XXM

XXX.XXX.43.90

Ahoj, to je zase otázka ... musíš napodobovat podmínky v přírodě , to znamená pestrou stravu , více druhů hmyzu mu určitě prospěje a můžeš vyzkoušet i nějakou zeleninu , často chamíci okusují listy rostlin protože jim to pomáhá k trávení .

5.2.2021 08:10
Michl

XXX.XXX.106.81

Lolík93XXM napsal(a):
Ahoj, to je zase otázka ... musíš napodobovat podmínky v přírodě , to znamená pestrou stravu , více druhů hmyzu mu určitě prospěje a můžeš vyzkoušet i nějakou zeleninu , často chamíci okusují listy rostlin protože jim to pomáhá k trávení .

Ďekuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík