Prosím o pomoc s chameleonem jemenským

Chameleon jemenský
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.2.2021 10:00
Michl

XXX.XXX.106.81

Dobrý den!
Mám jeden problém s 4 mesícním chamikom jemensky žem se nejak divne chová stale mi leze do rohu a na hranu pri oteviracich dvirkach už sem kontaktoval pár chovatelu a ty mi všichni rekli ze neví co s tím je a podmínky mam optimalni mal jsem napad ze to je kuli tomu že mu davam moučnaky když mi vyleze na ruku tak me napadlo ze tím se pyta vylezt na ruku za každou radu jsem vdeční.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.2.2021 14:35

Michl napsal(a):
Dobrý den!
Mám jeden problém s 4 mesícním chamikom jemensky žem se nejak divne chová stale mi leze do rohu a na hranu pri oteviracich dvirkach už sem kontaktoval pár chovatelu a ty mi všichni rekli ze neví co s tím je a podmínky mam optimalni mal jsem napad ze to je kuli tomu že mu davam moučnaky když mi vyleze na ruku tak me napadlo ze tím se pyta vylezt na ruku za každou radu jsem vdeční.

A česky?

4.2.2021 08:14
Michl

XXX.XXX.106.81

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A česky?

?

5.2.2021 08:10
Michl

XXX.XXX.106.81

A česky?

Nechápu co tím myslíte?????

5.2.2021 08:16

Že tvůj dotaz nedává smysl a šel by napsat s použitím poloviny slov, a přesto srozumitelněji?

5.2.2021 09:22

Michl napsal(a):
Nechápu co tím myslíte?????

Že se ten váš text blbě čte - hrubky, překlepy, žádná interpunkce...

Ahoj1

5.2.2021 15:56
Ahoj1

XXX.XXX.92.26

Asi autor není Čech. Jestli ti to tak moc vadí, tak to nečti.

Ad Michl, mláďata se často chovají jako kdyby se zbláznily, zvlášť když si myslí že dostanou zrát . Možná z toho vyroste

5.2.2021 18:52

Ahoj1 napsal(a):

Ad Michl, mláďata se často chovají jako kdyby se zbláznily, zvlášť když si myslí že dostanou zrát . Možná z toho vyroste

A vy také nejste Čech?

Kometaskeeevovos

5.2.2021 19:45
Kometaskeeevovos

XXX.XXX.130.121

Kometa X skeeve. Musíte reagovat na každou blbost těchto for. Nudíte se? Že vám prstíky furt tukaji do klávesnice. Hele Michl dostal jsi je. Furt ti odpovídají. Za mne ty máš za 1. skeeve i kometa za 5.propadli.inteligence se s Nina nekamaradi. A je míjí.

6.2.2021 16:46
Michl

XXX.XXX.106.81

Ahoj1 napsal(a):

Ďekuji za normálnou odpoveď

6.2.2021 22:30
Moudivláček

XXX.XXX.67.120

Tak Vás tady někdo za vaše reakce setřel. Jistěže jde o diskuzi určitého oboru chovatelství ne o pravopis, ale měli bychom se vyjadřovat srozumitelně česky.
( ".......mláďata se zbláznila..... " )
Netřeba se divit. Stačí si poslechnout některé osobnosti v televizi. Tak tam dospělo naše školství po třiceti letech svobody.
Dodám, že teraristice rozumím jako koza petrželi, takže neporadím, ale rád si čtu názory fundovanějších.

7.2.2021 09:06

Moudivláček napsal(a):
Tak Vás tady někdo za vaše reakce setřel. Jistěže jde o diskuzi určitého oboru chovatelství ne o pravopis, ale měli bychom se vyjadřovat srozumitelně česky.
( ".......mláďata se zbláznila..... " )
Netřeba se divit. Stačí si poslechnout některé osobnosti v televizi. Tak tam dospělo naše školství po třiceti letech svobody.
Dodám, že teraristice rozumím jako koza petrželi, takže neporadím, ale rád si čtu názory fundovanějších.

Jo, a proto jsem onehdá napsala do ČT1, že v pořadu Kde domov můj měli hrubku.

Nikdonenibuh

7.2.2021 11:16
Nikdonenibuh

XXX.XXX.253.115

Moudivlacek. Souhlasím s vama.je tu 4 nicek, co tu každý den píši do všech vláken. Mají dojem, že jsou bozí for. Vidíte, jak vám odpověděla chytrá kometa. Není tu sama. Češtinou to začíná, urážkama konci.

Nikdonenibuh

7.2.2021 13:14
Nikdonenibuh

XXX.XXX.248.249

A jako co??? Že když není Čech tak diskriminace! Kometa rozhodla.!! Nesmíš psát Michl. Jo. Píšeš lepší slovenský. Dva pagekony v jednom teráriu........Zůstaň u rodnyho jazyka.

7.2.2021 13:21
Jiří5

XXX.XXX.231.252

Také vám to jde hezky. Čtyři nicky, bozi for. Netuším tedy co to poslední znamená ale pokud je to titul tak asi ne příliš lichotivý, že ano. Na čtyři věty je to stejně výkon.
Zdraví nicka.

7.2.2021 13:32
Michl

XXX.XXX.106.81

Ano tak tu podme mat hodinu českého a slovenského jazyku

Nikdonenibuh

7.2.2021 15:11
Nikdonenibuh

XXX.XXX.248.249

Jiří5 napsal(a):
Také vám to jde hezky. Čtyři nicky, bozi for. Netuším tedy co to poslední znamená ale pokud je to titul tak asi ne příliš lichotivý, že ano. Na čtyři věty je to stejně výkon.
Zdraví nicka.

Co takhle. Vím. Odpovím. Nevím... Mlčím. Nerejpu. Čeština, urážky ponižování, jak tu je běžný u zavislaku forhorkolismu! Nejde jim o chovatelskou radu. Jde jim o machrovani. A to jde dobře, když nikdo neví kdo jsem. U počítače je bůh, král. Machr.... Ten pocit za to stojí. Ti čtyři. Se poznali... Možná, že se zamysli...možná se začnou chovat jako kolegové, chovatele. Přál bych to těm, kteří prosí o radu. Bůh s vami.

7.2.2021 16:23
Jiří5

XXX.XXX.231.252

Nikdonenibuh.

Ano to už je lepší, díky.
V zásadě s vámi i souhlasím, jen bych chtěl upozornit na to, že mnoho odpovídajících odpovídá v dobré víře že odpověď zná. Jak nedávno napsal lupus4, "oni ani netuší že netuší." Sebe nevyjímám. Ostatně pokud se význam názvu "diskuse" během času výrazně nezměnil tak mlčení nijak ke kvalitě diskuse nepřispěje. Ono by se to potom dalo vykládat i jako povýšené přehlížení mnohdy triviálních problémů začátečníků. Ať se v tom plácají, mě také nikdo nepomohl. Za mě tedy, pokud má někdo pocit že ví a dokáže si své tvrzení zdůvodnit ať odpovídá, maximálně se setká s opačným názorem, nejlépe také zdůvodněným. A to je právě podstata diskuse, že se názor vyvíjí. Pravda to machrování mě nějak nenapadlo možná proto, že potřeba honit si triko na forech mě už dávno opustila. To by problém být opravdu mohl.

JsemobycejnyCloveka

7.2.2021 16:48
JsemobycejnyCloveka

XXX.XXX.253.239

Vy jste tu jediný z mála. Asi proto, že jste ze starý školy. Soudím kdy jste kupoval želvičku. Slušnost máte v krvi. Ti Italové zdejší, blázniví, co fungují na první šlápnouti, časem poznají o co v životě kráčí. Poznají, že slušnost, úcta k druhému se cení, pokud lidstvo bude lidstvem. Musí k tomu dospět. Pokud se jim tak nestane, budou na stará kolena denně na. rány. Vše stojí. Za h.. A za vše může Babiš zima, oni a do smrti nepochopí, že za jejich problémy si mohou sami. Flustrace. Ventilace. Ty fóra. Pěkný den.

9.2.2021 16:40

JsemobycejnyCloveka napsal(a):
Vy jste tu jediný z mála. Asi proto, že jste ze starý školy. Soudím kdy jste kupoval želvičku. Slušnost máte v krvi. Ti Italové zdejší, blázniví, co fungují na první šlápnouti, časem poznají o co v životě kráčí. Poznají, že slušnost, úcta k druhému se cení, pokud lidstvo bude lidstvem. Musí k tomu dospět. Pokud se jim tak nestane, budou na stará kolena denně na. rány. Vše stojí. Za h.. A za vše může Babiš zima, oni a do smrti nepochopí, že za jejich problémy si mohou sami. Flustrace. Ventilace. Ty fóra. Pěkný den.

Že jsem od Vás ještě nečetl jediný příspěvek k tematu, jen jakási zamyšlení a 'kvalitni' hodnocení přispívajících?

Přidejte reakci

Přidat smajlík