Dobrý den!
Mám jeden problém s 4 mesícním chamikom jemensky žem se nejak divne chová stale mi leze do rohu a na hranu pri oteviracich dvirkach už sem kontaktoval pár chovatelu a ty mi všichni rekli ze neví co s tím je a podmínky mam optimalni mal jsem napad ze to je kuli tomu že mu davam moučnaky když mi vyleze na ruku tak me napadlo ze tím se pyta vylezt na ruku za každou radu jsem vdeční.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Michl
napsal(a):
Dobrý den!
Mám jeden problém s 4 mesícním chamikom jemensky žem se nejak divne chová stale mi leze do rohu a na hranu pri oteviracich dvirkach už sem kontaktoval pár chovatelu a ty mi všichni rekli ze neví co s tím je a podmínky mam optimalni mal jsem napad ze to je kuli tomu že mu davam moučnaky když mi vyleze na ruku tak me napadlo ze tím se pyta vylezt na ruku za každou radu jsem vdeční.
A česky?

Že tvůj dotaz nedává smysl a šel by napsat s použitím poloviny slov, a přesto srozumitelněji?

Michl
napsal(a):
Nechápu co tím myslíte?????
Že se ten váš text blbě čte - hrubky, překlepy, žádná interpunkce...
Ahoj1

XXX.XXX.92.26
napsal(a):
Asi autor není Čech. Jestli ti to tak moc vadí, tak to nečti.
Ad Michl, mláďata se často chovají jako kdyby se zbláznily, zvlášť když si myslí že dostanou zrát . Možná z toho vyroste

Ahoj1
napsal(a):
Asi autor není Čech. Jestli ti to tak moc vadí, tak to nečti.
Ad Michl, mláďata se často chovají jako kdyby se zbláznily, zvlášť když si myslí že dostanou zrát . Možná z toho vyroste
A vy také nejste Čech?
Kometaskeeevovos

XXX.XXX.130.121
Kometa X skeeve. Musíte reagovat na každou blbost těchto for. Nudíte se? Že vám prstíky furt tukaji do klávesnice. Hele Michl dostal jsi je. Furt ti odpovídají. Za mne ty máš za 1. skeeve i kometa za 5.propadli.inteligence se s Nina nekamaradi. A je míjí.
napsal(a):
Tak Vás tady někdo za vaše reakce setřel. Jistěže jde o diskuzi určitého oboru chovatelství ne o pravopis, ale měli bychom se vyjadřovat srozumitelně česky.
( ".......mláďata se zbláznila..... " )
Netřeba se divit. Stačí si poslechnout některé osobnosti v televizi. Tak tam dospělo naše školství po třiceti letech svobody.
Dodám, že teraristice rozumím jako koza petrželi, takže neporadím, ale rád si čtu názory fundovanějších.

Moudivláček
napsal(a):
Tak Vás tady někdo za vaše reakce setřel. Jistěže jde o diskuzi určitého oboru chovatelství ne o pravopis, ale měli bychom se vyjadřovat srozumitelně česky.
( ".......mláďata se zbláznila..... " )
Netřeba se divit. Stačí si poslechnout některé osobnosti v televizi. Tak tam dospělo naše školství po třiceti letech svobody.
Dodám, že teraristice rozumím jako koza petrželi, takže neporadím, ale rád si čtu názory fundovanějších.
Jo, a proto jsem onehdá napsala do ČT1, že v pořadu Kde domov můj měli hrubku.
Nikdonenibuh

XXX.XXX.253.115
Moudivlacek. Souhlasím s vama.je tu 4 nicek, co tu každý den píši do všech vláken. Mají dojem, že jsou bozí for. Vidíte, jak vám odpověděla chytrá kometa. Není tu sama. Češtinou to začíná, urážkama konci.
Nikdonenibuh

XXX.XXX.248.249
A jako co??? Že když není Čech tak diskriminace! Kometa rozhodla.!! Nesmíš psát Michl. Jo. Píšeš lepší slovenský. Dva pagekony v jednom teráriu........Zůstaň u rodnyho jazyka.
Nikdonenibuh

XXX.XXX.248.249
Jiří5
napsal(a):
Také vám to jde hezky. Čtyři nicky, bozi for. Netuším tedy co to poslední znamená ale pokud je to titul tak asi ne příliš lichotivý, že ano. Na čtyři věty je to stejně výkon.
Zdraví nicka.
Co takhle. Vím. Odpovím. Nevím... Mlčím. Nerejpu. Čeština, urážky ponižování, jak tu je běžný u zavislaku forhorkolismu! Nejde jim o chovatelskou radu. Jde jim o machrovani. A to jde dobře, když nikdo neví kdo jsem. U počítače je bůh, král. Machr.... Ten pocit za to stojí. Ti čtyři. Se poznali... Možná, že se zamysli...možná se začnou chovat jako kolegové, chovatele. Přál bych to těm, kteří prosí o radu. Bůh s vami.
Nikdonenibuh.
Ano to už je lepší, díky.
V zásadě s vámi i souhlasím, jen bych chtěl upozornit na to, že mnoho odpovídajících odpovídá v dobré víře že odpověď zná. Jak nedávno napsal lupus4, "oni ani netuší že netuší." Sebe nevyjímám. Ostatně pokud se význam názvu "diskuse" během času výrazně nezměnil tak mlčení nijak ke kvalitě diskuse nepřispěje. Ono by se to potom dalo vykládat i jako povýšené přehlížení mnohdy triviálních problémů začátečníků. Ať se v tom plácají, mě také nikdo nepomohl. Za mě tedy, pokud má někdo pocit že ví a dokáže si své tvrzení zdůvodnit ať odpovídá, maximálně se setká s opačným názorem, nejlépe také zdůvodněným. A to je právě podstata diskuse, že se názor vyvíjí. Pravda to machrování mě nějak nenapadlo možná proto, že potřeba honit si triko na forech mě už dávno opustila. To by problém být opravdu mohl.
JsemobycejnyCloveka

XXX.XXX.253.239
Vy jste tu jediný z mála. Asi proto, že jste ze starý školy. Soudím kdy jste kupoval želvičku. Slušnost máte v krvi. Ti Italové zdejší, blázniví, co fungují na první šlápnouti, časem poznají o co v životě kráčí. Poznají, že slušnost, úcta k druhému se cení, pokud lidstvo bude lidstvem. Musí k tomu dospět. Pokud se jim tak nestane, budou na stará kolena denně na. rány. Vše stojí. Za h.. A za vše může Babiš zima, oni a do smrti nepochopí, že za jejich problémy si mohou sami. Flustrace. Ventilace. Ty fóra. Pěkný den.

JsemobycejnyCloveka
napsal(a):
Vy jste tu jediný z mála. Asi proto, že jste ze starý školy. Soudím kdy jste kupoval želvičku. Slušnost máte v krvi. Ti Italové zdejší, blázniví, co fungují na první šlápnouti, časem poznají o co v životě kráčí. Poznají, že slušnost, úcta k druhému se cení, pokud lidstvo bude lidstvem. Musí k tomu dospět. Pokud se jim tak nestane, budou na stará kolena denně na. rány. Vše stojí. Za h.. A za vše může Babiš zima, oni a do smrti nepochopí, že za jejich problémy si mohou sami. Flustrace. Ventilace. Ty fóra. Pěkný den.
Že jsem od Vás ještě nečetl jediný příspěvek k tematu, jen jakási zamyšlení a 'kvalitni' hodnocení přispívajících?