teeteeteetee

XXX.XXX.168.227
Zdravím všem, axíci se mi vždycky neskutečně líbili, takoví malí dráčci a ráda bych si dva pořídila.
Něco jsem si o nich načetla, ale konec konců, ráda bych vaše zkušenosti.
Co vše koupit, co zařídit? Co vše v akvárku potřebují? Jak velké akvárko? Na co dát pozor? Nějaké tipy do začátku, ať vím, co ohlídat, na co dát pozor? Na kolik vyjde výbava? Co se vám (ne)osvědčilo?
Děkuju moc za všechny rady a odpovědi, ráda bych, aby moji budoucí dráčci měli vše potřebné a prosperovali.
teeteeteetee
napsal(a):
Zdravím všem, axíci se mi vždycky neskutečně líbili, takoví malí dráčci a ráda bych si dva pořídila.
Něco jsem si o nich načetla, ale konec konců, ráda bych vaše zkušenosti.
Co vše koupit, co zařídit? Co vše v akvárku potřebují? Jak velké akvárko? Na co dát pozor? Nějaké tipy do začátku, ať vím, co ohlídat, na co dát pozor? Na kolik vyjde výbava? Co se vám (ne)osvědčilo?
Děkuju moc za všechny rady a odpovědi, ráda bych, aby moji budoucí dráčci měli vše potřebné a prosperovali.
Všechno si to na googlu najdete do 2 minut...
Axolotly bohužel nedělám, tak Vám v tomhle konkrétně neporadím. Sám teprve začínám s čolky. Pro weirdoguy - na internetu o chovu téměř všeho kolují často donekonečna kopírované polopravdy i bohapusté výmysly, či údaje, které bez upřesnění kontextu jsou spíše kontraproduktivní. Proto je stále popis reálné přímé zkušenosti od chovatelů, jak třebas oni řešili/vyřešili konkrétní specifika a úskalí chovu v jejich daných podmínkách, k nezaplacení.
Ale bohužel většina schopných a slušných chovatelů už dneska nemá nervy na to, aby se tu hodinu vypisovala se svými zkušenostmi a vychytávkami, aby pak zde byly každým neschopným joudou jejich zkušenosti dále jen vulgárně napadány a odsuzovány.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jestli chcete, napište mi sz, já už komunikuji veřejně jen naprosto minimálně, mail mám v profilu 🤨
Uživatel s deaktivovaným účtem

RAF
napsal(a):
Dobrý den.
Můžu v zahradním jezírku bez ryb chovat celoročně axolotly? Máte s tím někdo osobní zkušenosti? Na YT jsem našel video z Montany v USA, kde to zvládají bez problémů.
Nedařilo se nám se při celkoročním chovu venku - na zimu lépe uklidit do studených vnitřních prostor a ven až za určitého teplotního minima..