Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.8.2021 23:25
kataj

XXX.XXX.168.232

Dobrý den, dnes jsem si přivezla domů chameleona jemenského a teď když se pohybuje nebo stojí na větývkách tak se pohupuje dopředu a dozadu nedělá to pořád ale dost nejčastěji asi když Doleželové na konec větve mozňna je to blbost ale nerada bych něco zanedbala tak se raději zeptám. Nesetkal se s tím už někdo ? Děkuji za rady 🙈

10.8.2021 05:35
Novi841

XXX.XXX.168.58

Buďte v klidu, je to jejich úplně přirozený pohyb.

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.8.2021 07:45
Uživatel s deaktivovaným účtem

kataj napsal(a):
Dobrý den, dnes jsem si přivezla domů chameleona jemenského a teď když se pohybuje nebo stojí na větývkách tak se pohupuje dopředu a dozadu nedělá to pořád ale dost nejčastěji asi když Doleželové na konec větve mozňna je to blbost ale nerada bych něco zanedbala tak se raději zeptám. Nesetkal se s tím už někdo ? Děkuji za rady 🙈

Viděl(a) jste nějaký dokument o chameleónech? Přesně tohle pohupování mi utkvělo v paměti.

11.8.2021 14:02
Dasvo

XXX.XXX.101.12

kataj napsal(a):

Nerad bych Vás urazil, ale... Víte o nich aspoň něco? Překvapuje mě totiž, že Vás zaskočila tak notoricky známá a základní věc.

Přidejte reakci

Přidat smajlík