Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.3.2022 19:36
kakiva123

XXX.XXX.14.87

Dobrý den, jak už jsem v jednom příspěvku říkala, moje skoro dvouletá užovka červená má problémy s jídlem (pravděpodobně kvůli pářícímu období protože už začíná žrát). Když byl malý, tak se mu trochu loupala kůže ale bylo jich jen pár a byly různě roztroušené na přechodu mezi bříškem a bokem (to bylo nedostatkem vitamínů). Teď se mu ale udělalo méně ale větších skvrnek a jsou všude po těle (jsou asi 4). Jednu z největších jsem vyfotila. V místě skvrnek je oloupaná kůže, skvrnky jsou na dotek hrubé a zašedlé. Napadlo mě, jestli to nemůže být plíseň, ale je to zatím hodně málo a hlavně se teď zakalil, takže jsem se rozhodla, počkám. Může to být také nedostatkem vitamínů, protože asi 2 měsíce nežral. Až se svlékne, tak uvidím jestli se to objeví znova, protože už začíná žrát tak by se to mohlo zlepšit. Jen jsem na internetu nenašla žádnou pořádnou fotografii plísně, takže ani nevím jak to má vypadat. Jen nevím, jestli máme začít léčit a nebo můžeme počkat. Nechci na něj patlat nějaké sračky jen pro jistotu. Tak se chci zeptat, jestli někdo nepozná jestli je to plíseň nebo ne.

Moc děkuji za odpovědi.

Přidejte reakci

Přidat smajlík