KrálíkM

XXX.XXX.191.78
Dobrý den, ode včera je můj chameleon takový ospalý a malátný. Večer když jsem ho šel zkontrolovat, tak ležel na dně terária na větvi v divné poloze. Dneska odpoledne zase spal na stěně terária, hlavou dolů.
Když jsem ho chtěl sundat a dát k oknu na sluníčko, aby se vyhříval, tak se nechtěl ani moc probudit a musel jsem ho vzít do ruky sám.
Když jsem ho držel u sebe, tak za tu dobu se dvakrát jakoby nahlas nadechl, nebo vydechl. Myslel jsem že je dehydrovaný, ale párkrát denně mu vlhčím větve a i jeho.
Je teprve rok starý a nikdy předtím takový nebyl.
Jako potravu dostává živé cvrčky a červy máčené ve výživě, v prášku.
Vééérka

XXX.XXX.203.208
Jak je chameleon starý? Má UVB? UVA? UVB se musí měnit každé 3 měsíce a nesmí svítit přes sklo terária, musí být vevnitř a musí být maximálně 10 cm od zvířete.
Dostatek vlhkosti má?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Vééérka
napsal(a):
Jak je chameleon starý? Má UVB? UVA? UVB se musí měnit každé 3 měsíce a nesmí svítit přes sklo terária, musí být vevnitř a musí být maximálně 10 cm od zvířete.
Dostatek vlhkosti má?
Zadavatel píše, že je starý teprve rok. A že vlhčí několikrát denně.
Uživatel s deaktivovaným účtem

a čím že se vyhřívá kromě sluníčka za oknem??
Ještě přidám otázky:
Jak často podáváte vápník a jaký konkrétně? Jak často podáváte vitamíny a jaké konkrétně? Jak často zkrmujete červy a proč to vůbec děláte? Jaké má zvíře oči (zapadlé, normální)? Jaká je vlhkost v teráriu ve dne a jaká v noci? Proč vlhčíte přímo zvíře? Jaké máte v tera větrání? Dejte fotku terária.
Pokud teda zvíře ještě žije.