Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.1.2015 22:40
jellec

XXX.XXX.195.159

Dobry den, cetl jsem o kapounech a zajímalo by me ak se provádí kastrace kohoutku, v mem malem mnozsti o tom neuvazuji ale spise jen pokud někdo nevi nebo nemam nejaky popis, dekuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.1.2015 23:06

jellec napsal(a):
Dobry den, cetl jsem o kapounech a zajímalo by me ak se provádí kastrace kohoutku, v mem malem mnozsti o tom neuvazuji ale spise jen pokud někdo nevi nebo nemam nejaky popis, dekuji.

No, v první chvíli pozor na to, kastrace kohoutů bez anestezie naplňuje podstatu přestupku "týrání zvířat". A anestetika doma těžko seženete.

22.1.2015 23:12
jellec

XXX.XXX.195.159

Ja to urcite nebudu delat, je mi jasne ze to není moc humalni, jen by me zajímalo jak se to dela, diky.

22.1.2015 23:44

jellec napsal(a):
Ja to urcite nebudu delat, je mi jasne ze to není moc humalni, jen by me zajímalo jak se to dela, diky.

No, vezme se mladý kohout, sváže se na boku s nohama nataženýma za tělo. Pod křídlem se vytrhá peří. Varlata jsou v dutině břišní, takže je potřeba řezat do břicha, najít varlata a ukroutit nebo podvázat jejich krevní zásobení, jinak kohout vykrvácí. Rána se nešije, kohouta odvážete a zavřete ho do sklepa s přístupem k vodě, ale ne ke žrádlu, a při troše štěstí vám většina kastrovaných kohoutů proceduru a hojení přežije.

Přidejte reakci

Přidat smajlík