Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

chameleontomik

24.5.2016 15:46
chameleontomik

XXX.XXX.61.1

Zdravíčko akvaristi,
dotaz máte někdo zkušenosti s touhle firmou? Dík za info.

chameleontomik

27.5.2016 18:01
chameleontomik

XXX.XXX.61.1

NIkdo tam nenakupoval?

balaja12

27.5.2016 19:55
balaja12

XXX.XXX.189.240

Ne tuhle firmu vidím poprvé.

argentinskysvab

28.5.2016 00:15
argentinskysvab

XXX.XXX.253.30

bobr123

28.5.2016 23:16
bobr123

XXX.XXX.99.27

U téhle firmy bych si už nic nekoupil. Jedna zkušenost nám stačila.

29.5.2016 11:56
jirkaz

XXX.XXX.128.27

bobr123 napsal(a):

Takhle to napsat bez podrobností je pěkně ubohej výkřik do tmy a leccos o vás vypovídá.

chameleontomik

29.5.2016 12:37
chameleontomik

XXX.XXX.61.1

bobr123 napsal(a):

A popsat tu zkušenost prosím?

bobr123

29.5.2016 13:40
bobr123

XXX.XXX.99.27

chameleontomik napsal(a):
A popsat tu zkušenost prosím?

Objednal jsme ryby které byly skladem a přišla toho půlka bez předchozího upozornění a hlavně
to co jsme objednal už stejně nemám, jelikož to všechno popadalo. Skaláři měli bílé výkaly hned druhý den a vypadali jak žiletky. PROSTĚ HRŮZA.
Je to každý ho věc, kde si objedná, ale já už u téhle firmy nikdy nic. Kdyby se k tomu pan majitel postavil normálně a uznal reklamaci, tak to beru. Stát se může cokoliv, ale vnitřní parazity nemá ryba do druhého dne.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.5.2016 18:24
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdravím, mám doma od této firmy Astronotus ocellatus. Nalákal jsem se na barevné formy.
U jedné rybky došlo k nedostatku na skladě a měla být vyměněna za jinou, bohužel náhrada byla bohužel taky nahrazena.

Rybu mě ochotně chtějí vyměnit za mou původně objednanou jakmile bude, jenže moje rybka už je dvojnásobná a nechci ji i s ohledem na ní a můj čas a krmení zase měnit. Bohužel vznikl tu finanční rozdíl.
řeším teď zda by bylo možné ho dorovnat náhradou za sáček krmení (zatím bez reakce)
Navíc jedna má problém od přebrání s vyprazdňováním, ale to se asi stává a težko se to pozná při velkém množství ryb.
Krom toho, že si nejsu stále jist barevností super red a super tiger a přijdou mě jako obyč red i tiger (prý je to tím, že jsou český odchov a nemají v sobě hormony a dobarví se) může to být mou neznalostí barev.forem.
Jsem v jednání ohledně finančního rozdílu a bylo mě i nabídnuto rybky vrátit (snad to nebylo z trucu z pochybností o barevnosti)

Zastávám neutrální postoj na email mě doposud reagovali, vysvětlili mě jak to funguje s hormony, ale problém je zatím nedořešen.

Přidejte reakci

Přidat smajlík