Může být zvláštní chování ježka způsobeno zimou?

Ježek bělobřichý
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

trashguide97

25.4.2022 22:55
trashguide97

XXX.XXX.9.165

Dobrý den,
před dvěma dny jsem si pořídil pár týdnu staré miminko ježka. Zařídil jsem mu ubikaci ze skleněného teraria které je vystlané neprachovými pilinami, má tam domeček, prolézačky, hračky a samozřejmě vodu a krmivo…krmím zatím jen granulemi přímo pro ježky a za pár dní chci nasadit i červy…všiml jsem si ale že ježek pomalinku, a často se i zastaví a jakoby zakolísá, někdy také “cukne” čumákem směrem jakoby se chtěl schovat…rád bych se proto chtěl zeptat čím to muže být, jestli je zatím ještě vystrašený nebo něco jiného, obvyklého..nerad bych abych zanedbat nějaký problém…co jsem četl tak je to možná tím že mu může být zima, vysvětlovalo by to to že vychází z baráčku jen občas a jinak je schovaný a zachumlaný i večer, máme větší místnosti a topení nestíhá tolik vytápět ale myslím že těch 20 stupňů v místnosti máme, přemýšlím proto jestli není dobrý nápad pořídit slabou topnou žárovku…pak už jen dotaz zda přes den vyžaduje nějaké větší osvětlení nebo stačí obyčejné denní světlo….předem děkuji za odpovědi

Přidejte reakci

Přidat smajlík