Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.12.2016 23:03
ovecka

XXX.XXX.203.146

Vážení přátelé, byla jsem oslovena, zda bych založila další, teplákofku". Tak tady je asi letos poslední. Vítám v ní fšechny příznivce a doufám, že před Vánoci zavítají i Honzík, horal, nomád a další.

Stará teplákovka je tady: https://www.ifauna.cz/drubez/diskuse/detail/3223139/prosinec-zima-se-blizi#a3232530

Příjemný zbytek Adventu a hodně klidu a pohody po stromečkem Dana.

20.12.2016 23:49
javorka

XXX.XXX.98.207

Děkujeme

winter

21.12.2016 05:59
winter

XXX.XXX.55.7

Tak dobré jitro nábřeží a všechny zvony ve věžích. Dobrý den všem s okny dokořán, řeknu s úsměvem. Je první zimní den.

21.12.2016 07:04
horal

XXX.XXX.202.176

Ať mír dál zůstává s touto krajinou.
Zloba, závist, zášť, strach a svár,
ty ať pominou, ať už pominou.

Teď, když tvá ztracená vláda věcí tvých
zpět se k tobě navrátí, lide navrátí.

S oblohy mrak zvolna odplouvá
a každý sklízí setbu svou.
Modlitba má, ta ať promlouvá k srdcím,
která zloby čas nespálil jak květy mráz,
jak mráz.

zpět se k tobě navrátí, lide navrátí

Přeju všem krásný ničím nerušený předvánoční čas,
Šťastné a veselé Vánoce, hodně zdraví, lásky a mnoho dárků pod stromečkem.

21.12.2016 07:39
mamkamaria

XXX.XXX.55.7

Pokoj všetkým ľuďom dobrej vôle

21.12.2016 07:42
vg1955

XXX.XXX.111.141

Zo Slovenska prajeme Stastne a vesele sviatky, prezite ich v zdravi a spokojnosti. V Novom roku vela uspechov v liahnuti. Prajeme z prekrasneho LIPTOVA.

21.12.2016 08:16
Ni+Pa

XXX.XXX.233.112

Dobré ránko, děkujeme za novou teplákovku...
Tišnovsko hlásí -4°C a mlhavo.
Dneska jsme nějak zaspali, teprve letím na ranní rozcvičku po dvoře.

Takže přeji krásný den..

N.

21.12.2016 09:30
javorka

XXX.XXX.98.207

To nám to hezky začíná!
Jičínsko -5 a leze sluníčko.

21.12.2016 09:42
Ni+Pa

XXX.XXX.233.112

javorka napsal(a):
To nám to hezky začíná!
Jičínsko -5 a leze sluníčko.

Jéé sluníčko prosím poslat i k nám Je to u nás vše tak krásně zasněžené, se sluníčkem by to bylo ještě krásnější.

Ranní rozcvičku mám za sebou, a dokonce jsem našla poklad. Dvě vejce , byli ukryté v koši na seno který jsem měla u králíků pod stolem. Bohužel jsou zmrzlá a prasklá. Tak je holky dostanou do míchanice.

21.12.2016 10:43
javorka

XXX.XXX.98.207

Tak sníh mi už skoro nemáme, jen takový poprašek. Aspoň slepičky můžou oždibovat trávu. A to sluníčko se obalilo takovým jakoby oparem a nevím jak to nakonec dopadne.

Včera nám tu přál k vánocům "jako001". Děkujeme.
Chtěla bych mu popřát hezkou cestu domů. Užijte si klidné a pohodové svátky s rodinou, když jste pořád tak daleko. A pozdravujte tu úžasnou ženu, co se vám tam o všechno tak obětavě chová.
No, jak napsal Horal: Šťastné a veselé, hodně zdraví a tak...

A teď ještě Horal.
Udělal jste mi (určitě nejen mě) óóóbrovskou radost, že jste napsal. Potěšil jste mě tou nejkrásnější písničkou, za to, i za vaše přání děkuju.
Prožijte krásné vánoce. S tou velikou rodinou to bude asi šrumec. Tak, klid, pohodu a hlavně hodně zdraví a lásky. Také pozdravujte skvělou babičku!

Ježíš, to je fuška, to přání, abych nepsala dokolečka to samé.

Tak to vezmu jedním vrzem:

Krásné vánoce vám všem!

21.12.2016 10:54
kačíkačka

XXX.XXX.58.76

Taky se připojuji k přání klidných a spokojených Vánoc. V Hradišti jsme měli ráno -6 a měsíček mi krásně svítil na poklid, ale teď je zataženo a nic moc a začínají mi studit kolena, mám v práci dost průvan. Už aby byla sobota! Představa víkendu s nohama nahoře a ovladačem v ruce je k nezaplacení

21.12.2016 10:56
slovensko

XXX.XXX.178.6

Martin, Slovensko, -4 hmla, prajem krasne Vianocne sviatky vsetkym zo Slovenska.

21.12.2016 12:42
začátek

XXX.XXX.4.22

Dobré poledne, Dobříšsko -3 zataženo, pipinky se snaží až tak, že jsem jim zas musel přidat další snášecí hnízdo, tak jedou na osmičku.Jinak na mě něco vlezlo, ale ženská to nebyla, tak se ještě doléčuji a všem přeji pevné zdraví a po každé skončené jízdě úsměv na rtech a ne érbek.. ...Starší dámy se zeptali, čemu by ve svém věku dala přednost - jestli

"Alzheimerovi", nebo "Parkinsonovi".

Načež dáma odvětila: "Samozřejmě, že "Parkinsonovi" - je totiž lepší

rozbryndat půl sklenky, než zapomenout, kde je uložená láhev."

21.12.2016 15:05
irulan

XXX.XXX.48.113

Ahoj vsichni teplakovci,
Na Sokolovsku -3 a mlha, lehký sněhový poprasek. Mladé slepicky se roznesly, veteranky si dávají nacas, ale zaplatpambu, uz nemusím kupovat, nebylo to ono. A to jsem děvčat um porad podstrojovala. Starší kohout Ferdik je porad pri chuti a myslím, ze ma vetsi zájem o slepicky i kvůli tomu mladšímu. Vypada, ze se jim i lepe věnuje jako ochránce a vůdce. Těším se na jaro a na kuratka.
Přeju všem krasne svátky a do nového roku více radostí nez starostí!

21.12.2016 15:07
irulan

XXX.XXX.48.113

Skodovaku, jake jsou ty brakelky oproti z. velsumkam?

21.12.2016 18:17
Ufák

XXX.XXX.234.205

Trenčín dnes ráno -4 a bez slniečka.Krásne Vianoce všetkým...

21.12.2016 18:28
mysak

XXX.XXX.54.2

ovecka napsal(a):
Vážení přátelé, byla jsem oslovena, zda bych založila další, teplákofku". Tak tady je asi letos poslední. Vítám v ní fšechny příznivce a doufám, že před Vánoci zavítají i Honzík, horal, nomád a další.

Stará teplákovka je tady: https://www.ifauna.cz/drubez/diskuse/detail/3223139/prosinec-zima-se-blizi#a3232530

Příjemný zbytek Adventu a hodně klidu a pohody po stromečkem Dana.

Připojuji se k přání... tak ať všem Ty Vánoce proběhnou v rodinném poklidu a štěstí. A to okolí ať vydrží takhle krásné aspoň pár svátečních dní...

21.12.2016 19:25
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Pěkný večer,
dnes jsem se dostala do stavu, kdy zásoba slepičích vajec doma v ledničce byla vyčerpána. Takže jsem číhala na slepičky, jestli některá něco snese. A poprvé po dlouhé době je první vejce od starších slepiček. Teda už není, bylo využito při pečení vánoček.
Tak vám sem dám jednu fotku té víc povedené.
Jinak děkuji paní Daně za založení nového vlákna Jsem ráda, že tu vidím znovu Horala
Všem krásné svátky

winter

22.12.2016 05:57
winter

XXX.XXX.55.7

Ať vidíte, co jste neviděli.
Ať slyšíte, co jste neslyšeli.
Ať sny se změní v skutečnost.
Ať máte všeho dost.
Přeju vám krásné svátky.

22.12.2016 12:54
honzapm

XXX.XXX.182.25

Tak si tak říkám, zda nebude lepší si na Vánoce dát raději opět kapříka,
než Bobinu s Helenou. Má úcta.

22.12.2016 14:07
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Pěkné odpoledne,
krásný slunečný den (díky javorko, že jste k nám to sluníčko poslala).
Koukám podle předchozího příspěvku začátku, že vám roste konkurent ve vašich košilatých vtipech.

22.12.2016 14:10
začátek

XXX.XXX.4.22

Dobré popoludne, stále -4°C a zataženo. .. Co se stane, když USA napadne ČR To je fakt dobré!

8:00 - Americký expediční sbor překročil hranice ČR

8:05 - laserem naváděné střely zničily základnu stíhaček Grippen a pivovar ve Velkých Popovicích

8:27 - Armáda ČR si všimla, že jsme pod útokem

8:35 - proti nepříteli startují bitevníky L-159

8:50 - byly povolány zálohy větroňů a rogalistů, začínají si montovat vzduchovky

9:00 - na MO si mnou ruce, neboť se konečně zbavili bitevníků L-159

10:00 - americké síly zaznamenaly ztrátu šesti tanků Abrams, kterým někdo v okolí Mostu odcizil za jízdy pásy

10:05 - útok na Prahu přesto pokračuje

10:30 - transportéry Pandur vyjíždějí z kasáren bránit hlavní město

10:45 - Bruntál vyhlásil samostatnost

11:00 - pracovníkům BIS začíná oběd (nechtějí být rušeni nějakými zprávami)

12:30 - všechny Pandury mimo, většinou ani nevyjely, někdo jim ukradl naftu

12:45 - náčelník štábu buší na vrata vojenského muzea Lešany a dožaduje se nějaké funkční bojové techniky

12:47 - správce mu daroval kolo zn. Ukrajina a poté ho vyhnal koštětem

13:00 - am. jednotky doposud ztratily 12 tanků Abrams a 23 obrněných vozidel Bradley, vesměs kvůli poškození podvozku na českých silnicích

13:15 - VALAŠSKÉ KRÁLOVSTVÍ BOLKA POLÍVKY VYHLAŠUJE SAMOSTATNOST

14:30 - první americké jednotky v Praze

15:40 - velitel 22. americké divize, poručík T. Taxis Taylor, byl na Žižkově udeřen cepem

16:30 - američtí vojáci vztyčují vlajku na Pražském hradě

17:00 - Clint Eastwood sleduje záběry z Evropy a píše scénář pro svůj nový film: Kde všude vlají vlajky našich synů

18:00 - oficiálně podepsáno příměří

23:30 - náčelník štábu dorazil na kole do Bratislavy a žádá o azyl

23:45 VELITELÉ AMERICKÝCH DIVIZÍ zjišťují, že Čečensko je jinde..

22.12.2016 15:59
javorka

XXX.XXX.98.207

veraboskova napsal(a):
Pěkné odpoledne,
krásný slunečný den (díky javorko, že jste k nám to sluníčko poslala).
Koukám podle předchozího příspěvku začátku, že vám roste konkurent ve vašich košilatých vtipech.

A sama si ani trochu nenechala.Celý den je pošmourno a už je skoro tma.
Konečně je zaděláno na vánočku. Doufám, že bude aspoň z poloviny tak krásná, jako ta vaše.
Jinak jsem pochopitelně zase ve skluzu. Jak jinak. Ale v klidu. A tak to má být.

22.12.2016 16:43
dadu

XXX.XXX.61.94

Dobré odpoledne všem z Mladoboleslavska, celý den pošmourno a nyní -2.
Konečně mám vše nakoupené (teda doufám ) a teď jdu na "chuťovku" - stáhnout a vykuchat kapry (2). Potom se musím dát do nakládání kozího sýra, abych ho zítra stihla dovézt kolegyním do práce (jsem na neschopence a naše směna má ranní).

22.12.2016 17:00
kačíkačka

XXX.XXX.58.76

Děvčata, děvčata, co se tak honíte? Vánoce budou i příští rok, tak abyste nám vydržely. Já mám volné jenom víkendy a to se dělá pořád to samé, tedy úklid, praní, vaření a sem tam se k tomu teď přidalo pečení. Zaujímám k Vánocům celkem flegmatický postoj, neboť pohled na uštvané a před zhroucením ženy mi otevřel oči. A že něco není? svět se pro to nezboří a za ty nervy to nestojí

22.12.2016 17:26
veraboskova

XXX.XXX.0.235

No ono jde o to, jestli člověk dělá věci rád nebo nerad. Já vařím a peču děsně ráda, takže se doslova na některé věci těším. Třeba na tu vánočku. Dneska jsem byla chvíli u babičky a babička vařila lák na sulc z ryb. To je úplná nádhera na to koukat a ty vůně.
Jinak dneska super cesta do Kaplice do pstruhařství pro ryby. A ta modrá obloha.

22.12.2016 17:47
mamkamaria

XXX.XXX.55.7

kačíkačka napsal(a):
Děvčata, děvčata, co se tak honíte? Vánoce budou i příští rok, tak abyste nám vydržely. Já mám volné jenom víkendy a to se dělá pořád to samé, tedy úklid, praní, vaření a sem tam se k tomu teď přidalo pečení. Zaujímám k Vánocům celkem flegmatický postoj, neboť pohled na uštvané a před zhroucením ženy mi otevřel oči. A že něco není? svět se pro to nezboří a za ty nervy to nestojí

Ale dúfam, že ste nezabudla na tú hádanku

22.12.2016 19:47
javorka

XXX.XXX.98.207

Proto jsem ve skluzu, že dělám jen to, co mě baví.
A na vánočku se taky těším, za chvilku jdu na to. Ale uklízení mě nebaví.
Taky to podle toho vypadá. Ale hroutit se nemíním, ono to nakonec nějak dopadne.
Koupila jsem si nový, krásný ubrus, tak ho snad dám na náš veliký stůl. To bude krása. První ubrus, který je větší než náš stůl.

Věrko, to počasí u vás, to je nádhera.
Vy vánočku pletete ze šesti pramenů? To jsem kdysi zkoušela, ale už to neumím. Tak bude zase z devíti. Nebo, že bych to zase zkusila?

Hezký, klidný večer

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.12.2016 20:05

honzapm napsal(a):
Tak si tak říkám, zda nebude lepší si na Vánoce dát raději opět kapříka,
než Bobinu s Helenou. Má úcta.

Vďaka za nevšedné navodenie predvianočnej atmosféry Honza asi nie je otrokom tradícii, ale určite má talent skĺbiť moderné s tradičným

Aby som nadviazala na jeho príspevok, tiež pridám niečo pre milovníkov kaprov

Kapor na severský spôsob
Na obalenie kapra zmiešame 1 lyžicu zemiakového škrobu s dvoma lyžicami vody na ťahavé cestíčko, v ktorom namáčame osolené, prípadne okorenené kúsky ryby. Cestíčko zo škrobu vytvorí krehký chrumkavý obal, ktorý podstatne menej vstrebáva tuk a výsledné jedlo je diétnejšie než kapor vyprážaný v klasickom trojobale.

22.12.2016 20:29
dadu

XXX.XXX.61.94

Já to vše okolo vánoc taky nehrotím smajlík Jen nerada makám na syrové maso vadí mi i kuchání drůbeže, porcování vepřového masa a tak, ale nějak to vždy vydržím. Musím Ale tu rybinu cítím z rukou hodně dlouho (stahuji z kůže)...
Javorko, jak velký ten ubrus máte a odkud? Já mám totiž osmihran stůl o průměru 170 cm a ubrus na něj prostě sehnat nemohu. Jen jednou jsem sehnala šikovnou záclonu dvoumetrovku, ale to už je hoodně dávno...

22.12.2016 21:25
veraboskova

XXX.XXX.0.235

javorka napsal(a):
Proto jsem ve skluzu, že dělám jen to, co mě baví.
A na vánočku se taky těším, za chvilku jdu na to. Ale uklízení mě nebaví.
Taky to podle toho vypadá. Ale hroutit se nemíním, ono to nakonec nějak dopadne.
Koupila jsem si nový, krásný ubrus, tak ho snad dám na náš veliký stůl. To bude krása. První ubrus, který je větší než náš stůl.

Věrko, to počasí u vás, to je nádhera.
Vy vánočku pletete ze šesti pramenů? To jsem kdysi zkoušela, ale už to neumím. Tak bude zase z devíti. Nebo, že bych to zase zkusila?

Hezký, klidný večer

Javorko to totiž vy nemůžete vědět, ale u nás máme jihočeskou televizi. Dávají tam dokola každý den nové zprávy, zajímavosti atd. Prostě takové pásmo 30ti minutové, které opakují celý den.
A zrovna bylo, jak pletou vánočku. Dole z 5ti pramenů, nahoře ze tří.
Jako správná blondýna jsem na to musela koukat 3x než jsem to pochopila

22.12.2016 21:57
javorka

XXX.XXX.98.207

Věrko, už je upečená a docela se vyvedla, ale je z devíti.
Udělala jsem pokus, dvakrát jsem jí pletla ze šesti a pak jsem to zmatlala a je z devíti. No, hlavně, že je hezká a snad bude i dobrá.

Dadu, moc vás nepotěším. Já mám stůl obdelníkový. Ubrus měří 150 na 275 cm. Tohle je ta paráda:

https://www.tchibo.cz/velky-nebo-klasicky-zakarovy-ubrus-p400104668.html.

22.12.2016 22:32
dadu

XXX.XXX.61.94

Aha, děkuji. Tak budu opět hledat nějakou šikovnou záclonu...

23.12.2016 00:31
javorka

XXX.XXX.98.207

Dadu... Můj je to první...

Věrko, mňam. A s oříškem!

23.12.2016 04:27
dadu

XXX.XXX.61.94

Dobré ránko všem :-D, tak u nás -2 a asi se dělá mlha. Hurá, mám zabalené dárky, tak můžu jít konečně spát A ráno v 6h slípkám rozsvítit nepůjdu, páč mě budík určo neprobudí...
Takže dobrou

23.12.2016 09:36

Po príspevku od Honzu z ne-gaučíka, snáď nám Ježišek nadelí pod stromček aj niečo z
gaučíka .
Potešila by aj nejaká koleda od Horala
a snáď aj zblúdilá ovečka Nomad nájde cestu do košára

23.12.2016 11:06
kačíkačka

XXX.XXX.58.76

mamkamaria napsal(a):
Ale dúfam, že ste nezabudla na tú hádanku

Nezapomněla, pořád probírám fotky, teda když mám čas, a hledám něco zajímavého a k nepoznání. Jsem asi v polovině tak snad něco najdu. Á zasedla mi první kačka, dneska jsem jí podložila vajíčka, tak koncem ledna mi to vypukne.

23.12.2016 14:16
začátek

XXX.XXX.4.22

Dobrý den, nějak nestíhám, ráno -1°C a klouzačka, momentálně +1, soudružkám se to zřejmě líbí a tak jsem právě sebral 25ks vajíček, přidávají se i velsumky(velké) a orpingtonky loňské.Jedna velsumka si asi natrhla zadek tak přikládám foto. ...http://www.youtube.com/embed/bfF7TKZ6D-c";.

23.12.2016 16:17
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Začátku, taky začínám pozorovat trend vzrůstajícího počtu vajec.
Ale dneska se objevilo nové vejce, první běžčí vejce.

23.12.2016 16:25
veraboskova

XXX.XXX.0.235

A jinak jsem pomalu musela pustit jezevčí gardu z kotce, aby rozehnaly souboj hempšírky s orlovákem (hempšírák se na to chvíli koukal, a pak znuděně odešel). Naštěstí tento souboj se konal pouze přes plot. Náramná podívaná.
Jezevčíci se museli následně spokojit s náhradní drůbeží.

23.12.2016 17:11
javorka

XXX.XXX.98.207

Vy máte orlováka ze zlata? (1. foto)

Jak to, že máte vejce od běžců, jaro hned tak nebude

23.12.2016 17:15
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Javorko, to je nasvícené od sluníčka. Odpoledne bylo nádherně, ani se mi nechtělo ze zahrady domů.
Jinak nevím, co to ty běžce popadlo. Ale já jim to rozmlouvat nebudu

23.12.2016 17:56
začátek

XXX.XXX.4.22

Tak dnešní snůška Velsumky velké loňské a letošní, vlašky rodobarvé, z.velsumky, araukana, orpingtonka.Tak se zatim zdá, že bude na jaře z čeho líhnout.

23.12.2016 23:01
andreakiss

XXX.XXX.34.131

Krásný předvánoční večer vám přeji z Roudnicka
Tak stromek nazdobený, kapřík v lednici, polévka se salátkem též. Vánočky jsou načaté a jedlé a cukrovíčko na talíř stihnu ráno
Holky se dnes vskutku pochlapily - 29 vajíček a hned si je někdo vyprosil u branky
Přeji vám všem pohodové vánoční svátky a hlavně klid a pohodu a nějaký ten dáreček pod stromkem Andrea.

23.12.2016 23:30
javorka

XXX.XXX.98.207

Andreo, hezké vánoce!

24.12.2016 00:13
začátek

XXX.XXX.4.22

Přeji veselé a šťastné prožití vánočních svátků VŠEM.U nás zatím vše v pohodě, jen ten kapr se mi zdá nějaký divný... https://www.youtube.com/embed/bfF7TKZ6D-c.

24.12.2016 01:59
dadu

XXX.XXX.61.94

Tak teda nevím, kde to berete... Sluníčko jsem neviděla už minimálně týden a vajíčka od slípek taktéž... Ba ne, kecám - ve středu 1 od faverolek (mám 3) a dneska 2 od zdr. wyandotek (těch mám 5)

24.12.2016 02:18
dadu

XXX.XXX.61.94

Andělíček kouří trávu, čertík v pekle mr*á babu.
Mikuláš je na sra*ky, dostal včera kopačky.
A kdo šňupe perníček? Vykalený Ježíšek.
Lépe na tom není Santa, ten si v saních balí "džointa"
Na dárky se letos se*e, svět jde totiž do pr*ele.
Šťastné, veselé a klidné prožití vánočních svátků

24.12.2016 02:59
dadu

XXX.XXX.61.94

A teď trošku jinak

Ve chvílích, kdy nechceme být sami,
ten večer voní prskavkami.
Voní taky po radosti,
láska a štěstí jsou zvanými hosty...
Krásné a pohodové vánoce přeji všem. Dadu.

24.12.2016 03:01
dadu

XXX.XXX.61.94

24.12.2016 08:33
mamkamaria

XXX.XXX.55.7

Šťastné Vianoce chcem vám priať, aby človek človeka mál stále rád, aby jeden druhému viac šťastia prial, aby tento Nový rok za to stál.

24.12.2016 09:42
honzapm

XXX.XXX.182.25

Čiperné svátky nejen na gaučíku, ale i v maštali vinšuji Vám, děti moje téměř vlastní.

24.12.2016 12:35
skodovak

XXX.XXX.241.242

Přátelé,

Všechno nejlepší a hlavně hodně zdraví štěstí a lásky, neméně chovatelských úspěchů a zkrátka všechno jen to nej do Nového roku a Veselé Vánoce přeje Honza a Jana...

24.12.2016 12:42
jo012810

XXX.XXX.96.211

Ať se všem daří v rodině i v chovech, zdraví a štěstí je stálým návštěvníkem u vás...

24.12.2016 14:02
andreakiss

XXX.XXX.34.131

Ahojte z Roudnicka je zamračeno, ale teplo. Za chvíli vyrazíme na procházku, aby nám vyhládlo k večeři, aby se pejsci proběhli a my se s dětmi těšili na kapra, salát a rybí poléfku a Ježíška . Krásné svátky přeji všem

24.12.2016 14:24
dadu

XXX.XXX.61.94

Paničku v noci internet zradil a "šel spát"

Takže ještě jedna - já čokoládka Cvrček s mladším synem mé paničky smajlík

24.12.2016 14:44
dadu

XXX.XXX.61.94

Pro Javorku - toto je stůl, na který sháním ubrus já (170 cm)

24.12.2016 14:50
javorka

XXX.XXX.98.207

Zdravím.
U nás v Bělohradě jsou bílé vánoce. Asi 2 hodiny sněžilo a vypadá to malebně. Dopoledne tu byla taková ledovka, že to klouzala i na tráva.
Tady máme momentálně chvíli odpočinku. Měla bych ještě zabalit nějaké dárky, ale asi si dám nejdřív kávičku s nohama nahoře. Všechno je jinak hotovo, jen usmažit kapra. Pak se ještě budou vyrábět jakési vegetariánské placičky. A to naštěstí není moje starost.
Máme dva druhy salátu, jeden můj - klasika a jeden speciální se sojanézou a mungo klíčky.
To zas bude "štědrovečerní večeře".

Krásný, veselý a pohodový večer!

24.12.2016 14:55
dadu

XXX.XXX.61.94

Tak u nás na Mladoboleslavsku +3 a od rána prší smajlík

24.12.2016 14:56
javorka

XXX.XXX.98.207

dadu napsal(a):
Paničku v noci internet zradil a "šel spát"

Takže ještě jedna - já čokoládka Cvrček s mladším synem mé paničky smajlík

Chápu, to není jen tak.
Co něco sešít dohromady? Ála patchwork

Já vím, hezky se to radí. Já nejsem schopná vytáhnout stroj a ušít nějaké drobnosti.

24.12.2016 15:51
dadu

XXX.XXX.61.94

No, v šití taky zrovna moc zručná nejsem. Zvládám pouze nenáročné rovné švy Tu záclonu jsem tenkrát ostříhala do cípata a na kraje našila koupený kanýr Ale nebylo to špatné smajlík
Na víc mám už nějaký pátek šicí stroj rozebraný - potřebovala bych sehnat někoho, kdo se tím zabývá a vyčistil by ho, promazal (teda pokud se to dělá) a seřídil ho.

24.12.2016 17:22

dadu napsal(a):
Pro Javorku - toto je stůl, na který sháním ubrus já (170 cm)

Ten je krásny aj bez obrusu

24.12.2016 17:26

honzapm napsal(a):
Čiperné svátky nejen na gaučíku, ale i v maštali vinšuji Vám, děti moje téměř vlastní.

Tatinku náš drúbežársky, roztiahni krídielka, nech sa tam vojdu aj opozdilci
Šťastné a veselé drúbežarom aj drúbeži

24.12.2016 18:38
Olánek

XXX.XXX.54.23

Přeji krásné svátky a už se těším na Rybu samo že Jakuba Jana.

24.12.2016 19:42
bery25

XXX.XXX.129.11

Tiez vam prajem stastne a vesele, ja si musim este pockat

25.12.2016 07:54
Ni+Pa

XXX.XXX.233.112

Krásné sváteční ráno přeji, Tišnovsko hlásí -2°C a je tu krásně nasněženo. Vánoce na sněhu to je krása. Kapřík už je napůl snědený, vánočka taktéž (dělal lmužíček) vše bylo prudce jedlé

Všem přeji šťastné a veselé Vánoce hlavně hodně zdraví štěstí a lásky, hodně chovatelských úspěchů a zkrátka všechno jen to nejlepší do Nového roku.

S pozdravem
Nikola.

25.12.2016 09:50
Olánek

XXX.XXX.54.23

V Praze na Boží hod čtyři nad nulou, fouká čerstvý vítr, ani nevím jaký je nečerstvý, jež sebou přináší na deset kubíků jednu kapku deště.Po skončení mše zrození Páně v kostele sv.Antonína mažu za zvířátky.

25.12.2016 12:39
javorka

XXX.XXX.98.207

Zdravím od Jičína.
U nás od večera prší. Ze sněhu nic nezůstalo (+3), jen to venku ještě pořád klouže.
Ježíšek se vydařil, dárky dostala v podstatě jen malá vnučka (1 1/2). Bylo to pro ní nové, vlastně první vánoce, tak to bylo roztomilé.

Věrka se mě ptala, jestli od Ježíška nebudou nějaké slepičky. Tak nakonec jsme s manželem dostali certifikát na 20 kuřat do Afriky.

K večeři jsem vařila polévku, aby ji jedli i vegetariáni. Tentokrát jsem tam přidala trochu hlívy, vypadalo to jako rybí maso. Nejlepší bylo, že si můj muž pochvaloval, jak je dobrá a vůbec mu nedošlo, že nejí polévku z ryby.
Ach, jo. To je gurmán.

25.12.2016 13:17
mamkamaria

XXX.XXX.55.7

Pekný sviatočný deň, ja som bola obdarovaná z každej strany. Ráno boli 4 vajíčka a od dcéry som dostala pre mňa najlepší darček 5 kníh od Felixa Francisa, od Dicka som už čítala asi všetky a od syna sú ešte napínavejšie. Neviem, či tu je nejaký milovník ich kníh.

25.12.2016 14:32
dadu

XXX.XXX.61.94

Hezký sváteční den všem smajlík
Mladoboleslavsko +6 a mrholí smajlík U nás bude Štědrý večer teprve dneska (já už mám syny dospělé, ale bývalý má pětiletou dcerku, tak jsme to po letech "přehodili" a 24.12. jsou kluci u něj a tady u mě 25.12.)
Ale dárečky od přítele jsem si rozbalila v dnešních brzkých ranních hodinách (3,45h ), když jsem nazdobila stromeček smajlík Musela jsem se u toho smát - dostala jsem čistě "chlapské" dárky - sadu seřezávačů, sadu šroubováků a sadu nářadí (metr, kombinačky, tesařské kladivo, ... ) a jako bonus škrabku na okno u auta s takovou tou kožíškovou rukavicí Nedávno mi tu totiž něco pomáhal a s nářadím jsem tu tak trošku "na štíru" Měl prý obavy, jak to přijmu, ale mě to fakt potěšilo Asi jsem nějaká divná...

25.12.2016 14:37
dadu

XXX.XXX.61.94

Jo a ještě knížku smajlík Před vánoci něco vybíral v knize a mě tam zaujala kniha "Proč je báječné být zvěrolékařem". Chtěla jsem si ji koupit, ale ukecal mě, že ji dostanu k pod stromeček smajlík Jsou to různé, vesměs úsměvné příběhy z vet. ordinace a moc se mi ta kniha líbí

25.12.2016 15:07
andreakiss

XXX.XXX.34.131

Pěkné odpoledne z Polabí, u nás prší a nic moc tedy Ani se mi nechce vytáhnout paty z domu. Jen rychle nakrmit, sebrat hromadu vajíček a honem domů na pohádky

25.12.2016 17:16
kačíkačka

XXX.XXX.10.91

Přeji nádherné a ničím nerušené svátky, hodně vajec a příští rok taky fůru kuřátek a káčátek. Zasedla mi i druhá kačka, to bude srandy . Počasí hnusné, ani psa by nevyhnal a holky si usmyslely, že už je čas na potomky. .
Dnes mám bezva den, horizontální poloha, miska s cukrovím a ovladač v ruce, tak jdu pokračovat, zítra musím brigádníkům spočítat výplaty to bude fakt zábava . Mějte se všichni fajn.

26.12.2016 09:28
začátek

XXX.XXX.4.22

Dobré ranko, tak jak se tak dívám, tak vás svátky míru a pokoje zcela odrovnali, co s námi provede rozlučka se starým rokem a přivítání roku nového, nechci raději ani předcházet, ale je tu snad jedna možnost a to, že nám to vše fundovaně vysvětlí Olánek. Ps:Taky jsem na chcípnutí, ale možná, že dřív prasknu.

26.12.2016 10:13
javorka

XXX.XXX.98.207

mamkamaria napsal(a):
Pekný sviatočný deň, ja som bola obdarovaná z každej strany. Ráno boli 4 vajíčka a od dcéry som dostala pre mňa najlepší darček 5 kníh od Felixa Francisa, od Dicka som už čítala asi všetky a od syna sú ešte napínavejšie. Neviem, či tu je nejaký milovník ich kníh.

Moc vám to sluší!

Hezký den

27.12.2016 09:19
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Dobré ráno, venku vítr, samé mraky, +3 stupně (Českobudějovicko). Všem kdo jdete dneska do práce, ať vám to rychle uteče.
Jinak od běžkyně každý den vejce, už mám v ledničce 4 kousky.

27.12.2016 10:44
mamkamaria

XXX.XXX.55.7

Zdravím po sviatkoch, tu tiež fúka vetrisko severozápadný, len dúfam, že mi nezhasne plameň na gamatke. Robím druhú várku cesta na keksy, ktoré išli najlepšie - na vanilkové rohlíčky, čokoládové kolieska a arašidové sušienky.

27.12.2016 10:55
javorka

XXX.XXX.98.207

Také zdravím.
I u vás fučí.

Ta vaše pěkná slepička, to je zase patchwork?

27.12.2016 11:52
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Tak a z běžčích vajec jsou smaženky. Suší se i kachní skořápky?

27.12.2016 12:02
mamkamaria

XXX.XXX.55.7

javorka napsal(a):
Také zdravím.
I u vás fučí.

Ta vaše pěkná slepička, to je zase patchwork?

Áno, páči sa mi, robila som veľa vecí, sliepky aj háčkované, aj mačky file:///C:/Users/maria/AppData/Local/Packages/Microsoft.Windows.Photos_8wekyb3d8bbwe/TempState/ShareCache/cat%20princes%20vr.jpg.

27.12.2016 12:18
mamkamaria

XXX.XXX.55.7

Ešte raz skúšam "cat princes".

27.12.2016 13:58
javorka

XXX.XXX.98.207

mamkamaria napsal(a):
Áno, páči sa mi, robila som veľa vecí, sliepky aj háčkované, aj mačky file:///C:/Users/maria/AppData/Local/Packages/Microsoft.Windows.Photos_8wekyb3d8bbwe/TempState/ShareCache/cat%20princes%20vr.jpg.

Mě to nechce nic ukázat

27.12.2016 14:35
mamkamaria

XXX.XXX.55.7

Nejak to nejde , preto som dala tú fotku, tam je to isté a túto som aspoň orezala

27.12.2016 15:56

Fúzy by jej síce boli nanič ale s nimi by bola super

27.12.2016 16:03

horal napsal(a):

zpět se k tobě navrátí, lide navrátí.

S oblohy mrak zvolna odplouvá
a každý sklízí setbu svou.
Modlitba má, ta ať promlouvá k srdcím,
která zloby čas nespálil jak květy mráz,
jak mráz.

zpět se k tobě navrátí, lide navrátí

Přeju všem krásný ničím nerušený předvánoční čas,
Šťastné a veselé Vánoce, hodně zdraví, lásky a mnoho dárků pod stromečkem.

Legenda bez legendárneho darcu

27.12.2016 17:19
ovecka

XXX.XXX.203.146

mamkamaria napsal(a):

Mamkamaria, nemůžete dávat odkazy na soubory, které máte uložené u sebe v PC, tam se vám nikdo nedostane . Dana.

27.12.2016 17:19
mamkamaria

XXX.XXX.55.7

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Fúzy by jej síce boli nanič ale s nimi by bola super

No jo, nemá fúzy ani na predlohe, tak ma to nenapadlo , mala len mašličku.

27.12.2016 17:33

Páči sa mi aj bez mašličky zlaté ručičky

27.12.2016 18:06
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Tak dneska na zahradě tak fučí, že nepřibrat o vánocích, tak mě to málem odfouklo.

27.12.2016 19:08
dadu

XXX.XXX.61.94

27.12.2016 19:37
andreakiss

XXX.XXX.34.131

Dobrý večer z Polabí i u nás dnes fučelo jak blázen holky měly zákaz roztahovat křídla aby neuletěly
Také jsem dnes pro velký úspěch přidělávala kokosové pusinky ze dvou bílků Kokos u nás letos vede
Ty kočky jsou super Věrko
Kdepak máme pány ?

27.12.2016 20:58
javorka

XXX.XXX.98.207

Mě se líbí ty ušatý, před svátky.

Pány nám asi odnesl ten vichr z hor. Možná moc roztahovali křídla.
Tady fičí pořád.

28.12.2016 14:24

Andreakiss :

Kdepak máme pány ?

Asi na nich Ježišek zabudol

https://www.budchlap.sk/Teplaky.

28.12.2016 15:36
ovecka

XXX.XXX.203.146

javorka napsal(a):
Mě se líbí ty ušatý, před svátky.

Pány nám asi odnesl ten vichr z hor. Možná moc roztahovali křídla.
Tady fičí pořád.

Já si myslím, že pánové už měli dost některých jedovatých komentářů. Málokterý to chce poslouchat v práci, doma a pak i na netu (kam chodí si odpočinout mezi své).
Ale vydrželi to tady velmi dlouho, ještě tak před pár měsíci to tu byla fajn parta, kde se toleroval každý názor a vládla slušnost a pohoda.
Bohužel, jsou tací, kteří ač nezváni, se sem navezli, narušili zdejší příjemné a lidské klima, kamarády vyštvali a ani po jasném vyjádření nezvanosti jim nedojde, že jsou nevítání. To je bohužel daň, anonymitě" internetu.

Vám milá děvčata a chlapci, jež jste zde od prvopočátků, přeji do nového roku hodně zdravíčka, radosti a chovatelských úspěchů a velkou nůši lásky. A lidská hloupost a neomalenost ať se vám vyhýbá obloukem. Dana

PS: A těm, kteří se snad poznali v první části mého příspěvku, přeji, ať jsou v novém roce více v pohodě, ať vyřeší všechny své problémy a starosti a stanou se z nich milejší a tolerantnější bytosti. Uvidíte, že vás pak budou mít lidé radši a nebudete muset okolo sebe kopat a ubližovat.

28.12.2016 16:16
javorka

XXX.XXX.98.207

Dano, moc hezky jste to napsala.

Jen bych ještě doplnila, že když se k nám někdo během toho roku připojil, byl vítán. Většina si také chtěla jen tak popovídat a pobavit se. Líbilo se jim, jaká tu vládne pohoda. Vydrželo to opravdu hodně dlouho.
To co nám zůstalo, je spíš k pláči.

Opravdu je nutné hloupě komentovat příspěvek někoho, kdo už sem raději nechodí a jen chtěl popřát pěkné svátky?

28.12.2016 16:35

Javorko, niekto hlúpo komentuje, niekto hlúpo chápe
Pán neregistrovaný len potreboval pomasírovať si ego a kde inde ak nie na relaxačnom vlákne

28.12.2016 17:01

Ovečko, buďme k sebe úprimné a priznajme si, že sme už pre pánov málo atraktívne .
Jedni odišli, bez udania dôvodu, keď ešte nebolo na koho váľať vinu, potom odišli neprispôsobiví a nakoniec ufrngli aj tí ostatní. A keď tu budeme stále fňukať a moralizovať, odplašíme všetkých

28.12.2016 17:13
začátek

XXX.XXX.4.22

Tak u nás dnes počasí, že by ani psa ven nevihnal. Tak přidám alespoň přáníčko Pamatujte na to po celý rok 2017!

28.12.2016 17:38
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Pěkný večer, tak u nás na Českobudějovicku celý den pršelo a teď tak hodinu konečně sněží. Za oknem to vypadá docela suprově, konečně to u nás bude vypadat jak má o vánocích.

28.12.2016 17:52
Olánek

XXX.XXX.144.220

Mammakária, ta Vaše slepička je zřejmě meziplemenné křížení.Udejte alespoň základní genetický vzorec, vypadá to na dvakrát hladce, jednou obratce

28.12.2016 17:59
mamkamaria

XXX.XXX.55.7

Olánku, s tým krížením máte pravdu. Kombinujem lásku k ručným prácam a lásku k hydine

28.12.2016 18:35
honzapm

XXX.XXX.182.25

Musím říct, že Teplákofka byla asi jediné novoroční předsevzetí,
které mi kdy vydrželo (téměř) celý rok.

Žádné mé posilovací, hubnoucí, randící, být hodnější,
ani žádné jiné předsevzetí takhle dlouho nevydrželo.

Tady je uplně první Teplákofka.
Ty obrácené fotky Doktorova dorostu a netopýrků...
Hop hop hop.

https://www.ifauna.cz/drubez/diskuse/detail/3032608/zima-prvni-mraziky#a3041090

.

28.12.2016 18:38
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Tak to já teď právě kombinuju lásku k drůbeži s se zálibou v pečení. Právě jsem zpracovala další kachní vejce do nádivky do kuřete.
Včera jsem byla u dědy a babičky. Povídám jim, že běžkyně nese kachní vejce a že jsem udělala z nich smaženky a děda na mě kouknul a zvolal zděšeně:"Ty to jíš?", "To se nejí!".
Babička tomu dodala kurunu, když na to řekla na mojí obhajobu: "Dyť já kachní vejce dávám Ronovi (myšleno německému ovčákovi) a ještě žije."
A pak se jich ptejte, jestli mám ty kachní skořápky sušit nebo ne

28.12.2016 18:40
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Honzapm:

28.12.2016 18:43
mamkamaria

XXX.XXX.55.7

honzapm napsal(a):
Musím říct, že Teplákofka byla asi jediné novoroční předsevzetí,
které mi kdy vydrželo (téměř) celý rok.

Žádné mé posilovací, hubnoucí, randící, být hodnější,
ani žádné jiné předsevzetí takhle dlouho nevydrželo.

Tady je uplně první Teplákofka.
Ty obrácené fotky Doktorova dorostu a netopýrků...
Hop hop hop.

https://www.ifauna.cz/drubez/diskuse/detail/3032608/zima-prvni-mraziky#a3041090

.

Honzíku to ste boli ešte samý vtip a dobrá nálada, dúfam, že sa Vám to vráti a aj nám samozrejme.

náhodnýkolemjdoucí

28.12.2016 18:57
náhodnýkolemjdoucí

XXX.XXX.55.7

Já si myslím, že pánové už měli dost některých jedovatých komentářů. Málokterý to chce poslouchat v práci, doma a pak i na netu...

Dobrý den, jako neznalý zdejších poměrů mám otázku. Proč by měli ti pánové doma a v práci, kde je znají jako moudré, vzdělané a pohodové muže, poslouchat jedovaté komentáře?
Tady se to dá možná snáz pochopit ne?

28.12.2016 19:00
honzapm

XXX.XXX.182.25

Skořápky sušit, vždy a za každé situace.
Krůty zbožňují i suché prázdné hlemýždí ulity.
Když nějakou prázdnou najdu, tak jim ji připravím a naservíruji,
ale také je samy vyhledávají. Jsou to čiperky.

U nás v ulici žila stará paní cukrářka a dávala kachní vajíčka ledaskde.
A to tehdá indický běžec byl pojem z exotické atletiky, že.
Prodávala za padesátník takové našlehané "pusinky", majngot, ty byly.
A za sedmdesátník byl kopeček zmrzliny. A tam dávala kachní vajíčka taky.
To byla vanilková, oj oj. Nemusím asi zdůrazňovat, že Honzík si šel dvakrát.
A kupodivu zatím žiju, i když mám nějakou kachní nemoc nebo co...
Nechně nechně nechně...

28.12.2016 19:05
molousek

XXX.XXX.103.252

Všichni měli Teplákovku moc rádi, něž se tady objevvila, ta urejpaná paní.
Proto už se nikdo nezapojuje.do diskuze.

28.12.2016 19:35

Ovečka napísala :

Já si myslím, že pánové už měli dost některých jedovatých komentářů. Málokterý to chce poslouchat v práci, doma a pak i na netu (kam chodí si odpočinout mezi své).

Ak je tomu tak, prajem všetkým teplákovcom do nového roku čo najviac pohody v práci, nerušeného odpočinku doma medzi svojimi a jedovatých komentárov len na nete, aj to len v minimálnej miere

28.12.2016 19:38
ovcezkopce

XXX.XXX.211.101

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ovečko, buďme k sebe úprimné a priznajme si, že sme už pre pánov málo atraktívne .
Jedni odišli, bez udania dôvodu, keď ešte nebolo na koho váľať vinu, potom odišli neprispôsobiví a nakoniec ufrngli aj tí ostatní. A keď tu budeme stále fňukať a moralizovať, odplašíme všetkých

Nezlobte se paní Yolando, ale jste opravdu trapná. Každý, kdo trochu sleduje situaci ví, že je to kvůli vám a tyhle kecy si radši nechte na koledu. On leckdo (nejen zmínění pánové) holt nemá zapotřebí se nechat prudit od někoho, kdo se náhle zjevil a vetřel. Tak se na to radši vyprdne: klobouk dolů před panem Honzou, že vydržel.

A naklikané plusy vašich známých vám fakt nepomůžou. Spíš trocha sebekritiky. Ale to asi nehrozí.

Všem sílu, rozum a pokoj v roce nastávajícím přejí šumavské ovečky a Ovce.

28.12.2016 19:47
balevas

XXX.XXX.234.137

Presne, ale proc na ní neukazete prstem?Jedina kto za to muze je ta Yolanda!By zaslouzila takovejch par facek.Proc se bojite na ni ukazat, Vzdyt ona jedina sprznila tohle vlakno, kvuli ni tady pise jen par holek.ona se tady bude hrat nasvatou?To kdyby se mne dostala do rukou, to by byl mazec, a bylo by mi sum a fuk, jestli je to holka. Ta nam tady udelala takovou ostudu, ze by ji melo byt zakazano tady prispivat. Vubec se nedivim, ze vodsat nekteri odesli. Je mi to hrozne lito, ale musel jsem takhle reagovat. Prominte.

28.12.2016 20:01
mamkamaria

XXX.XXX.55.7

Jeden Váš príspevok už bol vymazaný a tento je podobný.

28.12.2016 20:28

Horal napsal(a):
No dovol!

belevas napsal:

To vis, je to vul.

Jeden tu ešte ostal nou koment
Ktorýže ´´uprchlík ´´sa nám tu ozýva

28.12.2016 20:56
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Paní či slečno Yolando, obrátila jsem se na administrátory ifauny, protože dle mého názoru porušujete pravidla diskuse, neb se snažíte vyvolávat hádky.
Musím vás také politovat, musíte být čímsi frustrovaná, že tu vyvoláváte koflikty, aby se vůbec s vámi někdo bavil. Protože jinak se vás tu snažíme více méně ignorovat. Pokud si chcete popovídat, napsala jsem vám zprávu. Sice vás na kafe nepozvu, ale pokud máte nějaké trable, klidně zprávu napište, můžeme si soukromně popovídat.

28.12.2016 21:04
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Dnes byl vznesen požadavek na větší košíček na vajíčka . Ne jedno, dvě, nebo snad tři slepičí. Ale dokonce 5 vajec (jedna soudružka ho upustila ve výběhu, takže je teda fakt prasoidní).1 běžčí a hódně (počítat to nebudu) křepelčích.

28.12.2016 21:42
faverol

XXX.XXX.79.147

veraboskova napsal(a):
Paní či slečno Yolando, obrátila jsem se na administrátory ifauny, protože dle mého názoru porušujete pravidla diskuse, neb se snažíte vyvolávat hádky.
Musím vás také politovat, musíte být čímsi frustrovaná, že tu vyvoláváte koflikty, aby se vůbec s vámi někdo bavil. Protože jinak se vás tu snažíme více méně ignorovat. Pokud si chcete popovídat, napsala jsem vám zprávu. Sice vás na kafe nepozvu, ale pokud máte nějaké trable, klidně zprávu napište, můžeme si soukromně popovídat.

Prekvapuje ma Vaša reakcia, pretože som si prešla celú vianočnú teplakovku a nenašla som žiaden príspevok, kde by som niekoho vedome urazila alebo nejak napadla .
Našla som však príspevky, v ktorých som bola priamo aj nepriamo napadnutá ja . Takže ako to vlastne je ?

28.12.2016 21:42
javorka

XXX.XXX.98.207

veraboskova napsal(a):
Pěkný večer, tak u nás na Českobudějovicku celý den pršelo a teď tak hodinu konečně sněží. Za oknem to vypadá docela suprově, konečně to u nás bude vypadat jak má o vánocích.

Hezký večer, u nás bylo dnes opravdu nádherně. Sluníčko a asi 4 stupně. Teď jsou -2 a plno hvězd.
Ta vaše PéFka je úžasná.

28.12.2016 21:47
faverol

XXX.XXX.79.147

faverol napsal(a):
Prekvapuje ma Vaša reakcia, pretože som si prešla celú vianočnú teplakovku a nenašla som žiaden príspevok, kde by som niekoho vedome urazila alebo nejak napadla .
Našla som však príspevky, v ktorých som bola priamo aj nepriamo napadnutá ja . Takže ako to vlastne je ?

Myslím, že máte alergiu na ´´ YOLANDU ´´, takže skúsim to takto

28.12.2016 21:51
veraboskova

XXX.XXX.0.235

faverol napsal(a):

Ano, jak to vlastně je? Uživatelka faverol je uživatelka Yolanda? No aspoň víme, jak si dáváte hlasy, že.
Pokud se podíváte do pravidel diskuse:
https://www.ifauna.cz/podminky_uziti/#pravidlaDiskuse bod 6:
snažící se manipulovat ostatními diskutujícími - např. vystupovat pod více uživatelskými jmény, vyvolávání hádek apod.

Takže opět porušujete pravidla diskuse, protože vystupujete pod více uživatelskými jmény.

28.12.2016 22:24
honzapm

XXX.XXX.182.25

Věrko, naše pekařko, zase tu virtualitu tolik neprožívejte.
Nenechte prchlivost cloumat svým lvím majestátem.

Aspoň, že sem už nechodí ten smajlíkář, to byl brutus jako teda ale už.

Mimochodem, Věrko, těch křepelčích vajíček je 16. Já počítám rád.

28.12.2016 22:38
faverol

XXX.XXX.79.147

veraboskova napsal(a):
Ano, jak to vlastně je? Uživatelka faverol je uživatelka Yolanda? No aspoň víme, jak si dáváte hlasy, že.
Pokud se podíváte do pravidel diskuse:
https://www.ifauna.cz/podminky_uziti/#pravidlaDiskuse bod 6:
snažící se manipulovat ostatními diskutujícími - např. vystupovat pod více uživatelskými jmény, vyvolávání hádek apod.

Takže opět porušujete pravidla diskuse, protože vystupujete pod více uživatelskými jmény.

Neviem ako vy, ale ja vidím len jeden profil a to ´´ faverol ´´. A ak si kliknete na môj nový profil, tak zistite, že o vystupovaní s dvoma menami nemôže byť ani reči , história príspevkov nepustí
A ak si myslíte, že sa dá hlasovať z viacerých profilov, tak si to vyskúšajte

=o)

28.12.2016 22:39
=o)

XXX.XXX.55.7

smajlík Osmajlík

28.12.2016 22:41
honzapm

XXX.XXX.182.25

Faverol, ale soudruh Nomád tu povídal, že já si lajkuju své příspěfky sám.
Takže to jistě nějak jde. Musí.

Tak a teď si dám sedm lajků. Nejmíň. I když má oblíbená čísla jsou 8 a 11.

Hop hop.

28.12.2016 22:41
honzapm

XXX.XXX.182.25

=o) napsal(a):
smajlík Osmajlík

Nééééééééééééééé. Uíííí. Mamííííí.

28.12.2016 22:42
honzapm

XXX.XXX.182.25

Ha, vono mi to pustilo víc, jak tři stejné znaky za sebou.
Tak to musím vyzkoušet. Hop hop.

!

28.12.2016 22:42
honzapm

XXX.XXX.182.25

Hm, tak vykřičník to pustí stále jenom jeden. Uíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí.

28.12.2016 22:44
honzapm

XXX.XXX.182.25

=o) napsal(a):
smajlík Osmajlík

Kdo jsi? Prozraď. Chci to vědět!

Splním tři úkoly.

(ale na dno jezera se teda potápět nebudu, to tedy ne, zmokly by mi tepláčky).

28.12.2016 23:09
faverol

XXX.XXX.79.147

honzapm napsal(a):
Faverol, ale soudruh Nomád tu povídal, že já si lajkuju své příspěfky sám.
Takže to jistě nějak jde. Musí.

Tak a teď si dám sedm lajků. Nejmíň. I když má oblíbená čísla jsou 8 a 11.

Hop hop.

Máš odomňa 6 lajkov , ešte 2 príspevky a bude aj 8

28.12.2016 23:35
andreakiss

XXX.XXX.34.131

Hezký pozdní večer přeji z Roudnicka uf tedy, to tu ale byla mela
Jupí, Honzík se nám vrátil také mám fičák s těmi znaky
Věrko, nádhera, prostě to chce větší košík
Trošku teď bojuji s potkanama u slepiček. Čím je mám likvidovat, když jedem nemůžu, kvůli pipinám ?
U nás dnes celý den pršelo, no zase děs a bláto. Ach jo, mám to zase na holinky. Než to umrzne, budou vajíčka jak čuňata

28.12.2016 23:37
honzapm

XXX.XXX.182.25

Když se blíží ten Silvestr a všichni se tak trošku rozparádíme, že,
mj. tamtamy mi donesly, že Věrka s manželem řádí už nyní,
tak já, speciálně pro Začátka, posílám jemu svou nejoblíbenější
písničku od té nejmilejší zpěvačky, že.

Ona je charakteristická zejména svým hlubokým hlasovým projevem,
intonací, rozsahem, vcítěním se do textu a fšeobecnou prací s textem...
Fšak posuďte sami, pánové, jak jí ta bránice vibruje...

Má úcta.

https://www.youtube.com/watch?v=Q6omsDyFNlk

.

=o)

28.12.2016 23:48
=o)

XXX.XXX.55.7

honzapm napsal(a):
Kdo jsi? Prozraď. Chci to vědět!

Splním tři úkoly.

(ale na dno jezera se teda potápět nebudu, to tedy ne, zmokly by mi tepláčky).

smajlík ;>)

29.12.2016 00:08
honzapm

XXX.XXX.182.25

=o) napsal(a):
smajlík ;>)

Já ti nasekám.

Ale eticky a dle norem EU, jasnačka.

29.12.2016 07:37
skodovak

XXX.XXX.241.242

Přeji všem dobré mrazivé ráno... " jooo vidíte dobře (i po ránu) jsem se zjevil".

29.12.2016 08:23
Olánek

XXX.XXX.144.220

Přítelkyně ještě nehajají, ale provádí rehabilitačně dechová cvičení dle Alizée Jacotey.

29.12.2016 09:03
honzapm

XXX.XXX.182.25

Alizée na hrad, hop hop. Nádech, výdech. Hop.
I když... mě místo rozcvičky na značkách stačí si pustit zmiňované video,
a hnedle mám lepší prokrvení. Uíí.

29.12.2016 10:16
kačíkačka

XXX.XXX.58.76

andreakiss napsal(a):
Hezký pozdní večer přeji z Roudnicka uf tedy, to tu ale byla mela
Jupí, Honzík se nám vrátil také mám fičák s těmi znaky
Věrko, nádhera, prostě to chce větší košík
Trošku teď bojuji s potkanama u slepiček. Čím je mám likvidovat, když jedem nemůžu, kvůli pipinám ?
U nás dnes celý den pršelo, no zase děs a bláto. Ach jo, mám to zase na holinky. Než to umrzne, budou vajíčka jak čuňata

Zdravím, osvědčil se mi kameninový hrnec, šikovně uražený a pod něj jsem dala keramickou misku od králíků, protože je dost těžká a krmila a krmila. Něco pochytaly kočky, něco odešlo samo a něco jsem posbírala já. Celkem se mi je daří držet v normě. Když se někde dává krmení, tak se s velkou pravděpodobností nastěhují i tito nájemníci. Dávala jsem i pod bedničku, ale kočky mi ji sem tam převrátily, á měla jsem ji něčím zatížit, jsem to ale trdlo

29.12.2016 10:23
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Dobré ráno. Teda pardon dopoledne. Do dvou v noci jsem tu Alizée trénovala. No úplná divočina, jak už včera naznačil Honzík.
Všem krásný den, u nás +2 a sníh stále drží.

29.12.2016 11:36
ovecka

XXX.XXX.203.146

Zdravím všechny teplákomily. Dneska je na západě klid, prosvěcuje sluníčko, je krásných 1,5°C. Kachní holky tancuji před kačery a snaží se je ukecat k nějaké, muchlovačce", ale kluci ví, že za pár dní budou mrazy (prý až -15) a statečně odolávají.
Už přes měsíc se snažím přesvědčit pomořanského housera, že by se hodila nová husa. Přes den jsou spolu ve výběhu a vcelku v pohodě, na noc je zavírám do společného husníku, ale musím husu oddělovat pletivem, jinak ji navečer a ráno šikanuje a škube. Tak doufám, že se s jarem umoudří a novou družku přijme. Je to boj. Máte někdo nějakou zkušenost, řešil jste podobný problém. Loni jsem to zkoušela a vzdala, nenapadlo mne to oddělené pletivem, ale nevím, jak to nakonec dopadne, jestli ji odpojímá a zda ji s housaty přijme do hejna.

Kačíkačko: potkani - věčný boj, já jsem je trávila jedem, který jsem dávala pod kurník, kam se slepice nedostanou. Pak se mi nastěhovala kuna, brala vejce a potkani zmizeli (asi je vychytala). Kunu přejelo auto, potkani se nevrátili, zato mám všude spoustu myší (když byli potkani, nebyli myši, prý je likvidují). Takže zase jed pod kurník. Ono si jeden nevybere.

Koukám, že Honzík si odpočal a vrátil se v plné síle. Tak hop, hop, trénovat na Silvestra. Dana.

29.12.2016 11:49
honzapm

XXX.XXX.182.25

Věrko, dobrý den. Tak jakpa jste se rozhodla s výstavou?

No vida, jak se Alička ujala. No, jak říkám, je to divoška, jako vy.

29.12.2016 12:14
Olánek

XXX.XXX.144.220

V Praze slunečno, holubi si létají na volno a já ty moje musím na chalupě držet ve voliéře.Tolik práce navíc a kolik gritu a to jen kvůli krahukíkovi.
Stejně má ta Alizée krásný zoubky.

Herbst

29.12.2016 12:16
Herbst

XXX.XXX.209.22

ovecka napsal(a):
Zdravím všechny teplákomily. Dneska je na západě klid, prosvěcuje sluníčko, je krásných 1,5°C. Kachní holky tancuji před kačery a snaží se je ukecat k nějaké, muchlovačce", ale kluci ví, že za pár dní budou mrazy (prý až -15) a statečně odolávají.
Už přes měsíc se snažím přesvědčit pomořanského housera, že by se hodila nová husa. Přes den jsou spolu ve výběhu a vcelku v pohodě, na noc je zavírám do společného husníku, ale musím husu oddělovat pletivem, jinak ji navečer a ráno šikanuje a škube. Tak doufám, že se s jarem umoudří a novou družku přijme. Je to boj. Máte někdo nějakou zkušenost, řešil jste podobný problém. Loni jsem to zkoušela a vzdala, nenapadlo mne to oddělené pletivem, ale nevím, jak to nakonec dopadne, jestli ji odpojímá a zda ji s housaty přijme do hejna.

Kačíkačko: potkani - věčný boj, já jsem je trávila jedem, který jsem dávala pod kurník, kam se slepice nedostanou. Pak se mi nastěhovala kuna, brala vejce a potkani zmizeli (asi je vychytala). Kunu přejelo auto, potkani se nevrátili, zato mám všude spoustu myší (když byli potkani, nebyli myši, prý je likvidují). Takže zase jed pod kurník. Ono si jeden nevybere.

Koukám, že Honzík si odpočal a vrátil se v plné síle. Tak hop, hop, trénovat na Silvestra. Dana.

Paní Dano chce to vydržet. Husy si na sebe obecně dlouho zvykají. Proto se musí sestavovat chovné kmeny již brzy na podzim. Některé husy jsou velice "věrné" a může se stát, že jim trvá seznamování delší dobu. Není to jako u lidí hop na krávu a je tele
Radil bych vám vytrvat s tím pletivem a až se bude blížit doba páření tak si myslím, že se umoudří. Já měl takhle problémy s čH. Měl jsem pár který spolu odvodil housata ale bohužel na konci léta mi husu zakousl sousedův pes. Tenkrát jsem koupil již v září novou husu. A byl to docela zoufalý a dlouhý boj. Jednak huse se nějak odmítala sžít s novým prostředí a na všechno děsně hlasitě a dlouze řvala. Na každý pohyb, šumot, zvuk. Stačilo málo a bylo zle řvala a řvala třeba i ve 2 ráno. Což způsobilo hodně mrzutostí se sousedy. A navíc si nesedly ani s houserem. ten jí ignoroval nebo rovnou napadal. Tak jsem husu v chlívku taky oddělil pletivem. Nechal jsem je asi 3 dny zavřené což byl největší kravál co jsem zažil protože si tam nadávaly přes to pletivo. Pak teprve 4. den jsem je pustil společně ven ale šli si každý po svém. Houser se šel pást a zlobit kohouta a husa se postavila k plotu a ječela na vše co se mihlo. Takhle to šlo celý říjen, listopad, prosinec a leden. V té době jsem již uvažoval, že z toho nic nebude a zvykal si na tu eventualitu, že prostě letos vlastní husy nebudou, tenhle povedený pár půjde do mražáku a já si seženu někde vejce či housata. Ale jak vždy takové věci odkládám tak asi v půlce února jednou houser po ráno hupsnul na husu a bylo. Od té doby už byly spolu i vnoci a ta mrcha přestala i s tím řvaním. Na chvíli protože jakmile pak vodila housata byla opět ostražitá až moc. Ale už to nebylo tak hrozné jako na začátku. Takže chce to asi vytrvat a vydržet. Budu držet palce

29.12.2016 12:20
molousek

XXX.XXX.103.252

Dobry den
Pooslavi -2
Tak se teplakovka vraci do stare pohody a preji, at to tak zustane
Radi si chovatele poradi a tesi se.
A holky i kluci daji nejaky recept na nejakou dobrotu.
Me se na potkany osvecilo naslapne krmitko.Kdyz nemaji potravu, tak se sami odstehujou.
Vsem chovatelum-kam, preji hlavne to zdravi.
Mějte se a smêjte se.

29.12.2016 12:29
veraboskova

XXX.XXX.0.235

honzapm napsal(a):
Věrko, dobrý den. Tak jakpa jste se rozhodla s výstavou?

No vida, jak se Alička ujala. No, jak říkám, je to divoška, jako vy.

No Honzíku, no neukecal jste mě. Já už vám to naznačovala v noci

29.12.2016 13:02
ovecka

XXX.XXX.203.146

Pro Herbst:
Děkuji za podporu. Mám u housera ještě jednu husu na kterou je zvyklý. Myslíte si, že až na něj přijde doba toku, vezme i tu druhou husu? S českými housery podobné problémy neznám, vždy mi nové husy bez problému přijali (přidávala jsem je říjen-listopad) a na jaře pojímali.
Loňskou pomořanku, kterou houser vůbec nebral a stále ji terorizoval i ve dne, jsem na jaře přenechala kolegovi, ten ji dal k brojlerovému houserovi a do týdne ji pojímal. Husa vyvedla 8 housat z 10 vajec, takže i oplozenost byla dost dobrá. Dana.

Herbst

29.12.2016 13:19
Herbst

XXX.XXX.209.22

ovecka napsal(a):
Pro Herbst:
Děkuji za podporu. Mám u housera ještě jednu husu na kterou je zvyklý. Myslíte si, že až na něj přijde doba toku, vezme i tu druhou husu? S českými housery podobné problémy neznám, vždy mi nové husy bez problému přijali (přidávala jsem je říjen-listopad) a na jaře pojímali.
Loňskou pomořanku, kterou houser vůbec nebral a stále ji terorizoval i ve dne, jsem na jaře přenechala kolegovi, ten ji dal k brojlerovému houserovi a do týdne ji pojímal. Husa vyvedla 8 housat z 10 vajec, takže i oplozenost byla dost dobrá. Dana.

No pokud tam má jednu na kterou je zvyklý tak to asi bude krapet horší. Ale uvidíme snad to bude ok. Budu držet palce

29.12.2016 13:28
honzapm

XXX.XXX.182.25

Olánku, tedy, to aby si Začátek dával pozor, abyste mu Aličku
nepřebral, když vás tak zaujal ten její chrup.

Tak aby vám to nebylo líto, tak jednu posílám i vám.

https://www.youtube.com/watch?v=mn6NrWsaZU8

29.12.2016 13:55
honzapm

XXX.XXX.182.25

Tak sdílíme i v Teplákovce, aby byla užitečná nejen k hajání na sófátku, že...

ZO ČSCH BLATNÁ 1 pořádá ve dnech 7.1 - 8.1.2017
tradiční 18. zimní výstavu výletků, holubů, králíků a drůbeže.
Výstava se uskuteční v Blatné v chovatelském areálu na nábřeží Dukelském.

Otevřeno pro veřejnost SO: 13:00 - 17:00 a v NE 8:00 - 12:00.

Přejímka zvířat bude 6.1.2017 16:00 - 20:00.

K návštěvě srdečně zvou pořadatelé.

* * *

Sice teda nevím, co to asi tak je ten výletek, ale snad to není totéž,
co zlý výrostek Hugo. Hop hop.

29.12.2016 13:58
mysak

XXX.XXX.54.2

honzapm napsal(a):
Tak sdílíme i v Teplákovce, aby byla užitečná nejen k hajání na sófátku, že...

ZO ČSCH BLATNÁ 1 pořádá ve dnech 7.1 - 8.1.2017
tradiční 18. zimní výstavu výletků, holubů, králíků a drůbeže.
Výstava se uskuteční v Blatné v chovatelském areálu na nábřeží Dukelském.

Otevřeno pro veřejnost SO: 13:00 - 17:00 a v NE 8:00 - 12:00.

Přejímka zvířat bude 6.1.2017 16:00 - 20:00.

K návštěvě srdečně zvou pořadatelé.

* * *

Sice teda nevím, co to asi tak je ten výletek, ale snad to není totéž,
co zlý výrostek Hugo. Hop hop.

... to je ůůl

29.12.2016 14:06
ovecka

XXX.XXX.203.146

mysak napsal(a):
... to je ůůl

Není, to je náš Honzík fon gaučík. On je začátečník a snaží se po svém dobrat, jádra pudla".
Jinak mezi námi, on to dobře ví, ale není nad upřímný smích, které jeho poznámky a reakce na ně vyvolají. Dana.

29.12.2016 14:09
honzapm

XXX.XXX.182.25

Jestli výletek nebude nějaký ten pozůstatek po vytahané kousavé Andule,
jak tam v té Blatné řádila po nocích na zámku v kostýmku BPK.

29.12.2016 14:47
začátek

XXX.XXX.4.22

Honzíku tys mi s Alizée dal, ještě teď mám oči jako kobylince a nezabírají ani oční kapky a tlak se mi tedy zvedl až nadzvedl klávesnici na psacím stole , ta krásná červená rybička by se určitě líbila i Horalovi. Ten první klip byl úžasný. Tak vás zvu všechny na výlet, když je dneska tak fajnový počasí... https://www.youtube.com/embed/vtdpP0_kBMw?rel=0.

Herbst

29.12.2016 15:16
Herbst

XXX.XXX.209.22

začátek napsal(a):
Honzíku tys mi s Alizée dal, ještě teď mám oči jako kobylince a nezabírají ani oční kapky a tlak se mi tedy zvedl až nadzvedl klávesnici na psacím stole , ta krásná červená rybička by se určitě líbila i Horalovi. Ten první klip byl úžasný. Tak vás zvu všechny na výlet, když je dneska tak fajnový počasí... https://www.youtube.com/embed/vtdpP0_kBMw?rel=0.

God Bless Israel

29.12.2016 15:22
honzapm

XXX.XXX.182.25

Moc krásný výlet, dědo Začátku. Až oči přecházejí.
A na ta oteklá očka si dejte nějaké bejlí, ale né vratič, ten né.
A ani ty kolšiky, o kterých Alizée zpívá, ty jsou taky jedovaté (ocúny).
Jestli vám zbyl kousek okurky od chlebíčků, tak to bude to pravé vono,
ale musíte ze spodku voblíznout toho vlašáka, ehm, tedy ten, salát.

Juro, už máš shrabané listí na zahradě? No?

29.12.2016 19:35
honzapm

XXX.XXX.182.25

Tak Jura šel hrabat listí, čipera, a ani si nevšiml, že mu jedna minorka
mezitím uletěla až na Kafčí hory.

https://www.youtube.com/watch?v=jM_Kv0KEkfg

.

29.12.2016 19:51
mamkamaria

XXX.XXX.55.7

Tak, to som videla v tom '78 roku, ale som sa vtedy nasmiala. Staré zlaté časy...

29.12.2016 20:43
andreakiss

XXX.XXX.34.131

Fakt minorka Honzíku
Pěkný večer přeji z Roudnicka U nás celý den slunko, nádhera
Také by jsem brala to počasíčko u moře, jo jo, ale asi by jsem zase tam nemohla mít ten můj slepičí a křepelčí poklad, no Takže nakonec mě ta troška tý zimy a bláta moc nevadí Jo a tý minorce semůžu smát kdykoliv ji vidím

30.12.2016 08:46
faverol

XXX.XXX.79.147

Moje maransečky, ktorým som zazlievala, že sa nenesú, si urobili hniezdočko v kúte pod trusným stolom . Taže otázka na skúsenejších .Sú olajkované vajíčka chutnejšie, trvanlivejšie alebo sa na to vyprd...

30.12.2016 11:11
honzapm

XXX.XXX.182.25

Dobrý den.

=o)

30.12.2016 11:32
=o)

XXX.XXX.55.7

smajlík d:)

30.12.2016 14:58
javorka

XXX.XXX.98.207

Přeji pěkné odpoledne.
Po dvou krásných slunečných dnech, tu máme opět mlhu. Ještě dopoledne bylo krásně. V hadici zamrzla voda, tak se běžci museli spokojit s jen s kbelíkem vody. Ale už jsem to rozchodila, tak se cachtají v bazénku. To je vždycky takové radosti, že o tom musí vědět i ti vzdálení sousedi.
Dnes máme sváteční den. Už třeba proto, že byla svíčková.
Včera odjeli vegetariáni i se psem, tak po čočce a dýňových placičkách, to je opravdu něco!
Slepice a kachny dostaly volno po celé zahradě a jsou nadšené. Je to ale jen na jeden den, protože večer přijede dcera s dalším velkým psem. Ten, tedy ta, se ještě se nikdy neviděla s naší kočičkou, tak mám obavu jak to tu dopadne.
No, a teď ta největší sláva: Pozor! Moje slepice ( ) dnes snesly 5 vajec! Už včera byly 3, a i to bylo úžasné. Připadá mi to jako zázrak. Nesly mizerně už v září, pak 2 měsíce ani ťuk a v prosinci průměrně 1 vejce denně.
Jůpíííí!
Dnes budu slavit!

30.12.2016 15:33
mamkamaria

XXX.XXX.55.7

To Vám rozumiem a teším sa tiež, myslím, že tí čo majú od 50 sliepok 50 vajec, nezažijú takú radosť ako keď je od siedmich sliepok 5 vajíčok

30.12.2016 15:51
javorka

XXX.XXX.98.207

Když mě viděl manžel, jakou mám radost, tak říkal, že snad půjde koupit nějaká vejce a bude mi je tajně nosit do kurníku.

30.12.2016 17:37
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Pěkný večer,
tak to dneska bylo u nás na Českobudějovicku naprosto nádherně. Obstarávala jsem drůbež a manžel byl u oveček. Chodila jsem se tam na něho koukat.
Jinak jako každý den 1 vejce od běžkyně,4 slepičí, a 12 od křepelek. Na to, že v napaječkách měli škraloup ledu tak jako dobrý.
Akorát nesmím nechávat v kýbli venku vodu. Málem jsem ten led nedostala ven.
A vyfotila jsem vám hempšíráka.

30.12.2016 17:37
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Javorko

30.12.2016 19:11
javorka

XXX.XXX.98.207

Věrko, nádhera. U nás žádný sníh není.

Jestlipak se Honzík dívá na večerníček?
Bar bar bar...

31.12.2016 00:00
honzapm

XXX.XXX.182.25

Javorko, jasně, že se Honzík na Večerníček díval. Bylo to děsně napínavé.
Ale usnul jsem v té pasáži, jak si ty dvě dámy odváděly Mariánku,
takže bohužel vůbec netuším, jak to nakonec dopadlo.

Věrko, helejte se, to je vynálezík na ta vaše křepelčí vajíčka,
to by bylo loupáníčko, že?

https://www.youtube.com/watch?v=Ca24NXAN8H0

31.12.2016 01:19
mysak

XXX.XXX.54.2

veraboskova napsal(a):
Pěkný večer,
tak to dneska bylo u nás na Českobudějovicku naprosto nádherně. Obstarávala jsem drůbež a manžel byl u oveček. Chodila jsem se tam na něho koukat.
Jinak jako každý den 1 vejce od běžkyně,4 slepičí, a 12 od křepelek. Na to, že v napaječkách měli škraloup ledu tak jako dobrý.
Akorát nesmím nechávat v kýbli venku vodu. Málem jsem ten led nedostala ven.
A vyfotila jsem vám hempšíráka.

Je hezkej, mohutnej.

31.12.2016 10:11
andreakiss

XXX.XXX.34.131

Hezké dopoledne z Roudnicka u nás zataženo, pošmourno, po malém přemlouvání jít nakrmit je ale venku nakonec tak hezky, že se mi nechce jít domů ale bříško volá po snídani
Jupí, včera po dlouhé době maranska snesla vajíčko hurá sice nebylo zvlášt moc tmavé, ale hurá bylo
Javorko, gratuluji, takhle se těším ze zelených vajíček. Mám deset pipin na zelená vejce, a každý den je o jedno více. Včera mi snesly 4 zelená - to bylo radosti
Věrko, závidím vám ten snížek, u nás je bláto
Honzíku, ten loupač je dobrý, naposledy jsem loupala asi 80 do salátu, ale já mám trpělivost, tak mi to neva
Přeji hezký den Vám všem

31.12.2016 10:21
javorka

XXX.XXX.98.207

Hezký den.
U nás není bláto ani sníh. Je -5 a všechno je obaleno bílýma jehličkama. Veliká krása.
Ještě kdyby tak bylo sluníčko.

31.12.2016 12:02
skodovak

XXX.XXX.241.242

Dobré poledne přátele,

Tak jsem včera přivezl takovou malou z nouze ctnost.

31.12.2016 15:23
nomad72

XXX.XXX.234.200

Ahoj kamaráti... o pár hodín privítame Nový rok... osobne Vám chcem v Novom roku 2017 popriať veľa zdravia, šťastia a pohody, nech sa vám darí v osobnom živote, nech vám dvor prekvitá, nech vám zvieratká pekne rastú a prinášajú radosť... Všetko dobré praje Nomad...

31.12.2016 17:56
javorka

XXX.XXX.98.207

I vám přejeme hodně štěstí a zdraví a plno nových malých piraní

31.12.2016 18:09
andreakiss

XXX.XXX.34.131

Též se přidám k Javorce, hodně zdraví a hodně piraní

31.12.2016 18:36
Olánek

XXX.XXX.23.139

honzapm napsal(a):
Olánku, tedy, to aby si Začátek dával pozor, abyste mu Aličku
nepřebral, když vás tak zaujal ten její chrup.

Tak aby vám to nebylo líto, tak jednu posílám i vám.

https://www.youtube.com/watch?v=mn6NrWsaZU8

Začátek se nemusí ničeho obávat dokud se Alizée nedoví, že mě navýšili starobní důchod o 2,2procenta.
Všem přeji mušku jenom zlatou.Pokud jde o zdraví, tak si pod tlakem současných poznatků lékařských kapacit nejsem zcela jist, zda jde o to nejlepší, když zdraví dokáže dlouhodobě zakrývat celou řadu, zejména onkologických nemocí, prostata, slezina a dokonce i vysoký tlak.Tedy všem teplákovcům hodně zdraví v pozitivním smyslu.

31.12.2016 19:20
začátek

XXX.XXX.4.22

HA HA HA Jinak všem přeji dobrý večer a aby se důstojně rozloučili se starým rokem jako mé svazačky.

31.12.2016 19:23
ovecka

XXX.XXX.203.146

skodovak napsal(a):
Dobré poledne přátele,

Tak jsem včera přivezl takovou malou z nouze ctnost.

Skodovaku, není to nejhorší, slepička je velmi pěkná a kohout, kdyby neměl vytrhaný ocas by byl taky slušný. Máte pěkný základ nového hejna.

Všem přeji veselé zakončení starého roku a do nového hodně zdravíčka, lásky a štěstí a hodně drobotiny na vašich dvorcích Dana.

31.12.2016 19:46
mamkamaria

XXX.XXX.55.7

Nech sa starosť všetka zruší a nech vládne pokoj v duši.
Čo bolelo nech sa zhojí, čo tešilo nech sa zdvojí.
Aby boli v novom roku iba slzy šťastia v oku.
A ešte nech sa vám splní všetko, čo si tajne želáte

31.12.2016 20:24
faverol

XXX.XXX.79.147

Hop, hop, hop,
Starý rok hlási stop.
Klop, klop, klop,
chystá sa Nový rok.
Bude hopsať 365 dní,
využiť ich nezabudni.
Hop, hop, hop,
hoppala žiadne neurob.

31.12.2016 21:44
honzapm

XXX.XXX.182.25

Štěstí...

Jak vnímáte štěstí?
Někdo jako slunce na obloze. Někdo jako nové vajíčko v kukani.
Někdo jako čerstvě naklubanou skořápku, která dává tušit nové zítřky.

Někdo jako každý den, kdy nás nic nebolí.
Někdo jako každý den, kdy jsme nikoho neztratili.
Někdo jako den, kdy jsme někomu pomohli. Někoho poznali. Někoho pozvedli.
Pohladili. Pozvali dál. A on zůstal. Vy jste zůstali 365 dnů, fíha, páni. Padám.
A vy víte odkud.

Děti moje téměř vlastní, jdu Vám fšem poděkovat.

365 dní jsme psali, zvali, vymýšleli, fotili, tvořili a pracovali,
abychom měli co číst. Není to skvělé? Je to skvělé. A vyplatí se to.

Věřili byste, že jen kvůli Vám jsem vstal z gaučíku a šel posekat trávu,
i když se mi děsně nechtělo? Přece aby to na fotkách vypadalo hezky.
Věřili byste, že jen kvůli Vám se chystám v roce budoucím ale už určitě
natřít omšelý plot? No, možná to nestihnu, ale uvažovat o tom budu rozhodně.

Děkuju Adminovi, že nám tu 365 dnů toleroval občasné úlety
od drůbeže a nechal naše ojedinělá JÁ vynikat v tom nejlepším světle
a v Teplákách.

Děkuju Vám fšem, že jste se tu obnažili, dali nahlédnout do svých kukaní,
kredencí, trub, pekáčů, dvorů a dvorků a domovů i pastí.

Děkuju, že když někdo zrovna neměl psavou, nebo mu do psaní nebylo,
že Vy ostatní jste ho zastoupili, přispívali jste dál, nosili tepláky a šířili
věhlas tohoto úžasného kousku oblečení.

Jste světoví.

A dneska, ale teda jenom dneska Vás líbám uplně, ale uplně fšecky.

Pojďme si společně skočit, čili trsnout, na tento vkusný a tklivý song,
který jednou, a já f tom pevně věřím, strčí do kapsy i Kde domov můj
a Má vlast(a) s Novodvorskou zůstanou jen stydlivě sedět v koutku.

My, co nosíme Tepláky i k právníkovi, nikdy nebudem sedět v koutku.

https://www.youtube.com/watch?v=qd-pxjzPQvw

31.12.2016 22:13
dadu

XXX.XXX.61.94

Honzíku - krásně napsané!
Já jsem tu sice jen asi od léta a i když jsem nepsala, tak se mi teplákovka moc líbila a líbí (teda až na malé výjimky ) a doufám, že tu budou stále ty správňácký lidičky a že se vrátí i ti, kteří si tu dali na chvíli "pauzu"

Do celého nového roku 2017 přeji všem hlavně zdraví, hodně chovatelských úspěchů a potom také nějaké to štěstíčko, které je v "našem oboru" jistě nepostradatelné smajlík Dáša.

31.12.2016 22:46
javorka

XXX.XXX.98.207

Do nového roku pravou nohou,
buďte samý
a žádný .

Co vám přeji nejvíce?
Samé pěkné .
Bumtarata ratata
ať vám rostou .
A v zahrádce
to vám přeju, lidičky.

1.1.2017 01:21
horal

XXX.XXX.202.176

Za chvíli bude tomu rok co jsem naskočil do vlákna teplákovky, kde Honzík s Přemyslem si navzájem kontrovali a bavili mnoho lidí vtipem, humoram jim vlastním. Bylo nás víc co jsme mezi ně zapadli a bylo nám fajn. Nyní jsme hopsli do nového roku 2017 a všichni budeme za chvíli zbírat vajíčka pro první líhnutí. Začnou se nahřívat líhně, připravovat odchovny, shánšt vajíčka a vůbec pídění po tom nebo onom, co nám ještě chybí. Takže holky a kluci, ať je vám dvacet nebo sedmdesát přeji vám v novám roce 100% líhnivost, odchovy bez úhynu, radost z chovu, ale také moc a moc zdraví vám i vašim rodinám a všem obyvatelům vašich domovů a hospodářství. Těm co si dají tu práci s výstavou přeji mnoho čestných cen a vítězství, co nejvíce bodů v hodnocení. No vlastně opravdu, úpřimně všechno nej, nej, nej a jenom samé úspěchy.
Horal

1.1.2017 09:01
javorka

XXX.XXX.98.207

Hezké Novoroční ráno

Hop, hop,...

1.1.2017 09:28
mamkamaria

XXX.XXX.55.7

Dobré ráno, ja už viac ako hodinu čakám na novoročnú teplákovku, a honzík si ešte spí

1.1.2017 09:54
bouřka

XXX.XXX.139.13

No chodím sem skoro každý den potěšit se chovatelskou atmosférou. Zrovna včera jsem tu nebyla a zrovna včera a jen včera líbal honzapm úplně ale úplně všechny...

Ten mimořádný okamžik jsem propásla, když jsem klidnila zvířata kvůli těm kontraproduktivním ohňostrojům. (A asi jsem i trochu žárlila na krásné zoubky Alizee, kdo ne.)

A i když chodím i k právníkovi v teplákách, tak dnes jsem vlastně díky honzapm zjistila, že sedím vlastně v koutě.

Tak nesměle zdravím všechny a přeji chovatelské radosti i v r.2017.
Tož tu pusu už nedostanu, ale všichni to známe, že péče o zvířata něco dá a něco vezme.
Ani drůbežáři či podporovatelé myšilovců nemůžou být na dvou místech současně, takže přeji všem ať naši myšilovci vždy dorazí bezpečně domů, ať lidé neslaví radosti způsobem, kterej mazlíkům způsobuje paniku a děs, a ať česká drůbež a česká vejce jsou ceněna tak jak si zaslouží, protože i drůbež a drůbežáři přispívají k nelehkému mezicíli - potravinové soběstačnosti a stabilitě země.
Děkuji všem poctivým chovatelům.

1.1.2017 10:45
cipis

XXX.XXX.79.147

Krásne, úprimné.

1.1.2017 10:58
faverol

XXX.XXX.79.147

bouřka napsal(a):
No chodím sem skoro každý den potěšit se chovatelskou atmosférou. Zrovna včera jsem tu nebyla a zrovna včera a jen včera líbal honzapm úplně ale úplně všechny...

Ten mimořádný okamžik jsem propásla, když jsem klidnila zvířata kvůli těm kontraproduktivním ohňostrojům. (A asi jsem i trochu žárlila na krásné zoubky Alizee, kdo ne.)

A i když chodím i k právníkovi v teplákách, tak dnes jsem vlastně díky honzapm zjistila, že sedím vlastně v koutě.

Tak nesměle zdravím všechny a přeji chovatelské radosti i v r.2017.
Tož tu pusu už nedostanu, ale všichni to známe, že péče o zvířata něco dá a něco vezme.
Ani drůbežáři či podporovatelé myšilovců nemůžou být na dvou místech současně, takže přeji všem ať naši myšilovci vždy dorazí bezpečně domů, ať lidé neslaví radosti způsobem, kterej mazlíkům způsobuje paniku a děs, a ať česká drůbež a česká vejce jsou ceněna tak jak si zaslouží, protože i drůbež a drůbežáři přispívají k nelehkému mezicíli - potravinové soběstačnosti a stabilitě země.
Děkuji všem poctivým chovatelům.

Pekne sa to číta a hlavne, že je to bez akýchkoľvek vsuvok . Kvôli tomuto sa oplatí trochu brzdiť

1.1.2017 11:02
kačíkačka

XXX.XXX.10.91

Zdravím teplákovce a přeji všechno zdraví a štěstí do Nového roku, fůru vajíček a ještě víc kuřátek , káčátek , housátek , krůťátek a vůbec všeho co Vás učiní šťastnými

1.1.2017 12:03
Olánek

XXX.XXX.23.139

Přátelé postrádám zde Vaše vize Ta moje je ovlivněna chovatelstvím, když jeden holubář kdysi pravil, holuby a drůbež čistím zásadně ječmenem.Odedneška čistím i sebe kávovinou z ječmene, der Landkaffee a od tohoto příslibu velké změny očekávám tlak 13O na 8O.

1.1.2017 12:24
mamkamaria

XXX.XXX.55.7

Mám nový foťák, tak som ho hneď ráno vyskúšala. Kmotry ani nevyliezli z kurína, tak som ich musela nalákať hrsťou slnečnice.

1.1.2017 12:34
Olánek

XXX.XXX.23.139

Ten nádherný žebřiňák jen tak na dešti.Dejte tam ten mercedes, který má dnes kdekdo a tu vzácnost uchovojte.

1.1.2017 13:12
andreakiss

XXX.XXX.34.131

Krásný a pohodový chovatelský rok všem, koho to baví , hodně kuřátek, kačátek, kachňátek, krůťátek, králíčků, křepelek a prostě všeho, čím se letos budete bavit Prostě vše nej v novém roce Vám přeje Andrea.

1.1.2017 14:43
faverol

XXX.XXX.79.147

Aj keď bodík dávam za velsumky, kútikom oka som tiež poškuľovala po rebriňáku

1.1.2017 14:57
mysak

XXX.XXX.54.2

Můžeme tato vlákna směle označit za rok diskuze bez půtek. A to je věc ve vodách ifauny nevídaná. Tak díky za teplákové vlákno, díky němu bere člověk věci s nadhledem. Honzovi a i ostatním se dílo zdařilo. Díky. Rád bych aby to nezaniklo i v roce následujícím. K tomu ať nám slouží všem hlavně zdraví. A to jak tělesné tak duševní.

1.1.2017 15:06
ovecka

XXX.XXX.203.146

Moc pěkná slova od Juraje. Možná by mohla poslední loňskou teplákovku zakončit a novou začít Dana

Zde je nová teplákovka: https://www.ifauna.cz/drubez/diskuse/detail/3237864/jak-na-novy-rok-tak-po-cely-rok-v-teplakach.

1.1.2017 15:23
olja

XXX.XXX.210.154

Tak jsem si početla ve vašich příspěvcích a docela mi to navodilo krásnou jarní atmosféru i dobrou náladu.Vítejte všichni bez rozdílu v roce 2017 a doufám, že bude krásný, nádherný, že nám všem porostou kuřátka ostošest, dravci si najdou jinou kořist, slepičky budou snášet každý Boží den a my na ně s láskou a ve zdraví budeme koukat, jak jim to sluší.Hezký den přátelé

1.1.2017 17:56
skodovak

XXX.XXX.241.242

ovecka napsal(a):
Skodovaku, není to nejhorší, slepička je velmi pěkná a kohout, kdyby neměl vytrhaný ocas by byl taky slušný. Máte pěkný základ nového hejna.

Všem přeji veselé zakončení starého roku a do nového hodně zdravíčka, lásky a štěstí a hodně drobotiny na vašich dvorcích Dana.

Šlo jen o kohouta, slepička je původní z těch pěti, dříve zminěnych. Jedna už začíná nést.

Přidejte reakci

Přidat smajlík